מסך ברזולוציה של 1024X1024
שלום לחברי הפורם.
אחרי קריאה במשך מספר שבועות של הפורום וחיפוש אחרי מסך אני מתלבט בין 4.
פיוניר 436
סמסונג PS42S5H
לווה L2
נק XR4
(הסמסונג נכנס לקבוצה בעיקר בשל המחיר).
הלווה הציגה גווני שחור ולבן הכי טובים, אפילו יותר מהפיוניר.
הדבר שמפריע לי במיוחד הוא הרזולוציה של הלווה, בעוד שכל השאר מתקרבים ביחס הרזולוציה ליחס המסך (9:16) הרי שהלווה מציגה יחס של 1:1, הייתי מאוד מעוניין לקרוא את דעות חברי הםורום בנושא.
אשמח גם לקבלת חוות דעת והמלצות על שאר הדגמים שבקבוצה.
אחרי קריאה במשך מספר שבועות של הפורום וחיפוש אחרי מסך אני מתלבט בין 4.
פיוניר 436
סמסונג PS42S5H
לווה L2
נק XR4
(הסמסונג נכנס לקבוצה בעיקר בשל המחיר).
הלווה הציגה גווני שחור ולבן הכי טובים, אפילו יותר מהפיוניר.
הדבר שמפריע לי במיוחד הוא הרזולוציה של הלווה, בעוד שכל השאר מתקרבים ביחס הרזולוציה ליחס המסך (9:16) הרי שהלווה מציגה יחס של 1:1, הייתי מאוד מעוניין לקרוא את דעות חברי הםורום בנושא.
אשמח גם לקבלת חוות דעת והמלצות על שאר הדגמים שבקבוצה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
רזולוציה זו נקראית ALIS והיא תוצר של מפעל משותף (לשעבר) של היטצאצ'י ופוג'יטסו (היום אני חושב שהיטאצ'י משתמשים במפעל בלבד).
כתבתי על הטכנולוגיה הזו רבות (תחפש ALIS מהעמוד הראשי ובפורומים). זה לא בדיוק 1024 על 1024 (512 פרוגרסיבי מול 1024 INTERLACED).
היתרון של מסך כזה הוא בעיקר בתוכן 1080i שקרוב מאוד לרזולוציה של המסך. במקור PAL פחות התלהבתי מהטכנולוגיה.
כתבתי על הטכנולוגיה הזו רבות (תחפש ALIS מהעמוד הראשי ובפורומים). זה לא בדיוק 1024 על 1024 (512 פרוגרסיבי מול 1024 INTERLACED).
היתרון של מסך כזה הוא בעיקר בתוכן 1080i שקרוב מאוד לרזולוציה של המסך. במקור PAL פחות התלהבתי מהטכנולוגיה.
לעפר
הבנתי (פחות או יותר את הטכנולוגיה של ALIS).
אני מבין שעוצמת התאורה של המסך גבוהה יותר, אורך החיים גבוה יותר והרזולוציה למעשה גבוהה יותר.
החיסרון, שהיתרונות מתקבלים ע"י INTERLACE. ושטכנולוגיה זו אינה נפוצה בחברות יפניות (תקנו אותי באם אני טועה)
אני מאוד מעוניין לחוות דעתך, האם לרכוש מסך זה.
אני מבין שעוצמת התאורה של המסך גבוהה יותר, אורך החיים גבוה יותר והרזולוציה למעשה גבוהה יותר.
החיסרון, שהיתרונות מתקבלים ע"י INTERLACE. ושטכנולוגיה זו אינה נפוצה בחברות יפניות (תקנו אותי באם אני טועה)
אני מאוד מעוניין לחוות דעתך, האם לרכוש מסך זה.
לווה L2
efratizv
לגבי הלווה אני מציע לך לבדוק טוב את ההרגשה שמתקבלת בצפייה בסרטים בDVD התחושה שמתקבלת מהמסך הנ"ל היא שצילמו את הסרט באולפן חי או כמו שעופר כתב במאמר על ALIS אין תחושה של FILM בסרטים וככה בעצם אתה מאבד את האטרקטיביות של צפייה בסרטים בפלזמה
לגבי הלווה אני מציע לך לבדוק טוב את ההרגשה שמתקבלת בצפייה בסרטים בDVD התחושה שמתקבלת מהמסך הנ"ל היא שצילמו את הסרט באולפן חי או כמו שעופר כתב במאמר על ALIS אין תחושה של FILM בסרטים וככה בעצם אתה מאבד את האטרקטיביות של צפייה בסרטים בפלזמה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עוצמת התאורה לא קשורה לטכנולוגיה זו, זה תלוי במסך. יש מסכים עם תאורה חזקה יותר ויש עם פחות (בד"כ זה פונקציה של הפילטרים גם).
לגבי אורך חיים, גם כאן אין ל-ALIS יתרון כלשהו, עד כמה שאני יודע.
הרזולוציה היא גבוהה יותר, אולם היא INTERLACED, וחשוב לקחת את זה בחשבון.
לגבי אורך חיים, גם כאן אין ל-ALIS יתרון כלשהו, עד כמה שאני יודע.
הרזולוציה היא גבוהה יותר, אולם היא INTERLACED, וחשוב לקחת את זה בחשבון.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 17/04/2006 16:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך 1024X1024
אני טוען שאין טוב ממראה עיניים , צפייה בכמה מסכים מחוברים על אותו הסיגנל , תהווה
את ההשואה הטובה ביותר ...
ישנם כמה חנויות שאתה יכול לראות את ה LOEWE , NEC וPIONEER ולהשוות
חנות HOME CINEMA ברעננה ( אחוזה 267 ), בית סוני לשעבר.
BIG BOX איילון,
אגב יש עוד דבר אחד , שידורי ה HD שיהיו בישראל יהיו 1080I
את ההשואה הטובה ביותר ...
ישנם כמה חנויות שאתה יכול לראות את ה LOEWE , NEC וPIONEER ולהשוות
חנות HOME CINEMA ברעננה ( אחוזה 267 ), בית סוני לשעבר.
BIG BOX איילון,
אגב יש עוד דבר אחד , שידורי ה HD שיהיו בישראל יהיו 1080I