ישראל מתיבשת - Take 2
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חלקכם ודאי זוכרים שרשור מלפני שנה וחצי שהטריגר שלו היה "מס הבצורת" אותו מס מטופש שבסופו של דבר הוקפא \ בוטל.
אחרי שמבלבלים לנו במוח ( ורננה רז קנתה כבר כמה דירות מהכסף שהיא קיבלה מרשות המים על הפרסומות ) שישראל מתיבשת, הגיעה אלי סוף סוף, 16 חודשים !!! אחרי שהתחילו עם הקמפיין ישראל מתיבשת .. בחורה נחמדה עם "חסכמים".
הבחורה הגיעה ב 8 בערב ( מי מכם שיש לו ילדים קטנים ודאי יודע שזו שעה גרועה לקפוץ לביקור.. ניחא. )
בקשתי ממנה להשאיר לי את החסכמים, כי עדיין לא החלטתי איפה אני מתקין אותם. חוץ מזה ממש לא בא לי להכניס אדם זר אלי הביתה, ובטח לא לתת לו לפרק לי את הברזים ( או חלק מהם ).
להפתעתי, לא הסכימה הגברת הנחמדה להשאיר את החסכמים בטענה ש"אסור לה" ו "אלה ההוראות שקיבלה".
ואני שואל,
ככה חוסכים ? האם אין להם בושה שם ברשות המים ? מה ההגיון ?
הרי רוב הישראלים יעדיפו להתקין בעצמם, לא מכיר הרבה אנשים שיתנו למישהו לגעת להם בברזים.
ובקיצור, עוד קמפיין מוצלח במדינת חלם.
אחרי שמבלבלים לנו במוח ( ורננה רז קנתה כבר כמה דירות מהכסף שהיא קיבלה מרשות המים על הפרסומות ) שישראל מתיבשת, הגיעה אלי סוף סוף, 16 חודשים !!! אחרי שהתחילו עם הקמפיין ישראל מתיבשת .. בחורה נחמדה עם "חסכמים".
הבחורה הגיעה ב 8 בערב ( מי מכם שיש לו ילדים קטנים ודאי יודע שזו שעה גרועה לקפוץ לביקור.. ניחא. )
בקשתי ממנה להשאיר לי את החסכמים, כי עדיין לא החלטתי איפה אני מתקין אותם. חוץ מזה ממש לא בא לי להכניס אדם זר אלי הביתה, ובטח לא לתת לו לפרק לי את הברזים ( או חלק מהם ).
להפתעתי, לא הסכימה הגברת הנחמדה להשאיר את החסכמים בטענה ש"אסור לה" ו "אלה ההוראות שקיבלה".
ואני שואל,
ככה חוסכים ? האם אין להם בושה שם ברשות המים ? מה ההגיון ?
הרי רוב הישראלים יעדיפו להתקין בעצמם, לא מכיר הרבה אנשים שיתנו למישהו לגעת להם בברזים.
ובקיצור, עוד קמפיין מוצלח במדינת חלם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני חושב שאתה סתם "מחפש לעשות רעש"
אוקי לא הגיעו בשעה נוחה בסדר.
למה לא לתת לה להתקין? זה בדיוק שניה.
למה לעשות רעש? אשכול? וכ'ו.
זה עוזר למדינה, אז למה לא לתת יד?
אוקי לא הגיעו בשעה נוחה בסדר.
למה לא לתת לה להתקין? זה בדיוק שניה.
למה לעשות רעש? אשכול? וכ'ו.
זה עוזר למדינה, אז למה לא לתת יד?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני הייתי בדיוק בדרכי החוצה מהבית כשהגיעו אלי, הבחור הנחמד אמר שהוא מחוייב להתקין, אבל הוא מוכן להשאיר לי את החסכמים להתקנה עצמית רק בגלל שהוא ראה שאני ממהר (הילדות כבר ממש היו על קוצים).
נתן לי הסבר על ההתקנה, ואמר שמבחינתו, הוא ביצע את ההתקנה.
ההנחיה היא שהמתקין יבצע את ההתקנה, וכמו תמיד, יש מי שמוכן לכופף מעט את החוקים וההנחיות ויש מי שלא מוכן.
נתן לי הסבר על ההתקנה, ואמר שמבחינתו, הוא ביצע את ההתקנה.
ההנחיה היא שהמתקין יבצע את ההתקנה, וכמו תמיד, יש מי שמוכן לכופף מעט את החוקים וההנחיות ויש מי שלא מוכן.
אבי,
אז לא הבנתי מה הבעייה של Lior_M, פותח השרשור, וגם על פי הדברים שלך הרי רשמת שהמתקין שהגיע אלייך אמר לך שהוא מחויב להתקין
אז לא הבנתי מה הבעייה של Lior_M, פותח השרשור, וגם על פי הדברים שלך הרי רשמת שהמתקין שהגיע אלייך אמר לך שהוא מחויב להתקין
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הוא חייב להתקין לא אתה.
הכוונה שאם מגיע אליך מישהו הוא צריך לעשות את זה ולא אתה.
אני לא רואה סיבה למה לא לתת לבחור שניה להתקין לא מדובר על פירוק.
הכוונה שאם מגיע אליך מישהו הוא צריך לעשות את זה ולא אתה.
אני לא רואה סיבה למה לא לתת לבחור שניה להתקין לא מדובר על פירוק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אז אם הבנתי נכון,
אם אני אומר לו לא ושאני הוא זה שמעוניין להתקין, הוא פשוט ילך ויקח איתו את החסכמים?!
אם אני אומר לו לא ושאני הוא זה שמעוניין להתקין, הוא פשוט ילך ויקח איתו את החסכמים?!
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

רציתי חסכמים, התכוונתי להתקין בעצמי. לא התאפשר לי. התבאסתי.osherov כתב:אבי,
אז לא הבנתי מה הבעייה של Lior_M, פותח השרשור, וגם על פי הדברים שלך הרי רשמת שהמתקין שהגיע אלייך אמר לך שהוא מחויב להתקין...
לא מבין את ההגיון. אם רוצים שנחסוך למה להתעקש על התקנה של השליח ?
כן.osherov כתב:אז אם הבנתי נכון,
אם אני אומר לו לא ושאני הוא זה שמעוניין להתקין, הוא פשוט ילך ויקח איתו את החסכמים?!...
אולי הם מפחדים שתסחור בחסכמים שלהם ..
אולי כמו במסכות אב"כ, מי שלא יחזיר ישלם קנס ..
דפוקים.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
באמת מוזר משהו,
למרות שבמדינה כמו שלנו אני לא אופתע אם נשמע פתאום שמשפחות הפשע סוחרות ועושות כסף רב מכל נושא החסכמים שנכנס עכשיו
אני בכלל מחכה שמישהו יבוא אלי מטעם המדינה ויביא ויתקין לי ניאגרה חדשה שמכילה אופציה להורדת חצי מכמות המיים!! אני מבטיח אפילו לתת להם לבצע את ההתקנה אצלי...אני אחסוך כך הרבה יותר מיים לכינרת מאשר החסכם הזה
למרות שבמדינה כמו שלנו אני לא אופתע אם נשמע פתאום שמשפחות הפשע סוחרות ועושות כסף רב מכל נושא החסכמים שנכנס עכשיו
אני בכלל מחכה שמישהו יבוא אלי מטעם המדינה ויביא ויתקין לי ניאגרה חדשה שמכילה אופציה להורדת חצי מכמות המיים!! אני מבטיח אפילו לתת להם לבצע את ההתקנה אצלי...אני אחסוך כך הרבה יותר מיים לכינרת מאשר החסכם הזה
החסכמים זו שטות אחת גמורה. זה מוריד את זרם המים ככה שדקה אחרי מורידים אותם מעצבים.
אני בעד לחסוך מים אבל חסכמים מעולם לא היו הפיתרון. משום מה החליטו במידנה לשרוף כמה מיליונים על זה...
אני בעד לחסוך מים אבל חסכמים מעולם לא היו הפיתרון. משום מה החליטו במידנה לשרוף כמה מיליונים על זה...
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה, הם פתחו מוקד שרות או משהו ? כאילו זה עסק ?AmnonP כתב:דווקא תכנית נחמדה להתקין את החסכמים. הנציג חייב להתקין מכיוון שבמידה שישנה בעיה בהתקנה- שבר או משהו בסגנון.
יש לך אחריות לתיקון התקלה....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אצלנו דווקא הם היו נחמדים מאוד, למרות שסירבו משום מה להתקין בחלק מהברזים (בחלק התקינו ובחלק אחר לא...)
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני דווקא מבין את התלונה. לא תמיד יש מישהו בבית או לחלופין אדם מבוגר, לפעמים אין זמן ועצבים לחכות שיתקינו או שלא רוצים להכניס לבית אדם זר ובנוסף הם מחלקים בשעות אקראיות ולא מודיעים מראש.
שיחלקו ויציעו התקנה בחינם, אבל שלא יחייבו.
הצעד עצמו של חלוקה חינם הוא מבורך, אבל זה לא אומר שאסור להתלונן אם לא עושים את זה כמו שצריך.
שיחלקו ויציעו התקנה בחינם, אבל שלא יחייבו.
הצעד עצמו של חלוקה חינם הוא מבורך, אבל זה לא אומר שאסור להתלונן אם לא עושים את זה כמו שצריך.
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם החסכמים הללו?
אז בא היום בחור נחמד והחליף לי בברז אחד ושני דושים - זה מה שמוקצב לו.
העיניין הוא שאני לא רואה הבדל בין המצב עם החסכם לבין המצב עם המסננת הקודמת.
הוא אמר לי לראות כמה זמן לוקח למלא כוס מים וזה נראה אותו דבר. אם יש הבדל הוא בהכרח שולי.
ברור שבלי מסננת בכלל, אז המים זורמים יותר מהר ולא מעורבבים באויר אבל בין מסננת שהיא לא חסכם למסננת שהיא כן חסכם נראה שאין הבדל. אולי הבדל לא משמעותי שגם לא יהיה משמעותי בצריכת המים.
אז בא היום בחור נחמד והחליף לי בברז אחד ושני דושים - זה מה שמוקצב לו.
העיניין הוא שאני לא רואה הבדל בין המצב עם החסכם לבין המצב עם המסננת הקודמת.
הוא אמר לי לראות כמה זמן לוקח למלא כוס מים וזה נראה אותו דבר. אם יש הבדל הוא בהכרח שולי.
ברור שבלי מסננת בכלל, אז המים זורמים יותר מהר ולא מעורבבים באויר אבל בין מסננת שהיא לא חסכם למסננת שהיא כן חסכם נראה שאין הבדל. אולי הבדל לא משמעותי שגם לא יהיה משמעותי בצריכת המים.
משה