התייעצות לפני רכישת מסך
היי אנשים,
מזה שבועיים אני מחפש טלוויזיה לסלון בדירה מושכרת והגעתי למס' מאפיינים שאולי יעזרו לכם לעזור לי למצוא כבר את הטלוויזיה הנחשקת.
מרחק צפייה: ספה מול הטל' 3.3 מ'. ספת צד לאירוח (וכשהחברה כועסת) 2 מ' מהצד.
הרגלי צפייה: שידורי SD 60% מהזמן. שידורי HD 10%. סרטי HD 15%. משחקים (מתכנן לקנות PS3) 15%.
תקציב: עד 6500 (אחרי חריגה)
אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפיים אבל אם לא אז על המאפיינים העיקריים.
גודל ? LCD ? פלזמה ? חברה מומלצת ? 100HZ/50HZ ?
במידה ואתם יודעים שישנה איזושהי ירידת מחירים שכדאי לחכות לה, שכדאי לחסוך עוד קצת למשהו ממש מומלץ או אולי לחכות לדגמים חדשים אז אני מוכן לחכות רק שחשוב להבין שעדיין מרבית הזמן אצפה בשידורים רגילים (או עד שהוט יחליטו על חשבונם לשנות את כל הערוצים ל-HD)
תודה רבה לכל העונים.
מזה שבועיים אני מחפש טלוויזיה לסלון בדירה מושכרת והגעתי למס' מאפיינים שאולי יעזרו לכם לעזור לי למצוא כבר את הטלוויזיה הנחשקת.
הרגלי צפייה: שידורי SD 60% מהזמן. שידורי HD 10%. סרטי HD 15%. משחקים (מתכנן לקנות PS3) 15%.
במידה ואתם יודעים שישנה איזושהי ירידת מחירים שכדאי לחכות לה, שכדאי לחסוך עוד קצת למשהו ממש מומלץ או אולי לחכות לדגמים חדשים אז אני מוכן לחכות רק שחשוב להבין שעדיין מרבית הזמן אצפה בשידורים רגילים (או עד שהוט יחליטו על חשבונם לשנות את כל הערוצים ל-HD)
תודה רבה לכל העונים.
נערך לאחרונה על ידי nirv ב 31/08/2010 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: עזרה במציאת טלויזיה חדשה
nirvnirv כתב:היי אנשים,
תודה רבה לכל העונים....
המלצתי היא מסך LCD סמסונג דגם c-650 גודל 40 אינצ' + מנגנון 100 הרץ הכי איכותי שיש .
מסך מעולה לכל סוגי התכנים .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
למען האמת שאני מחפש מזה שבועיים מסך, כך שאני מכיר דיי מקרוב את ה-40C650, פשוט רציתי לקבל קצת חוות דעת אוביקטיביות. למיטב הבנתי לרכוש מסך 40C650 בעלות כל כך גבוה לא תמצא את הפוטנציאל של המסך הזה בגלל מרחק הצפייה שלי, 3.3 מ'. הבעיה היא, ברגע שאני בודק 46C650 זה כבר ממש חורג מהתקציב שהגדרתי לעצמי. אשמח לשמוע המלצות נוספות על דגמים או מאפיינים מסויימים שכדאי לי לחפש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
nirv אני חושש ש 40" יהיה קצת קטן - בהנחה שהחברה לא "כועסת" לעיתים תכופות
מעבר לזה אני מבין שכרגע אתה צופה רוב הזמן בתכני SD מה שמביא אותי לחשוב שאולי דווקא פלזמה יכולה להתאים...
בהמשך לתקציב שציינת הייתי ממליץ לבחון גם את המסכים הבאים :
LG PK550 (אלא אם הסלון מציב פוטנציאל השתקפויות חריג)
SAMSUNG C550
PANASONIC TH-P46U20M
שים לב ששני הראשונים בגודל 50" והפנסוניק 46"
בהצלחה
מעבר לזה אני מבין שכרגע אתה צופה רוב הזמן בתכני SD מה שמביא אותי לחשוב שאולי דווקא פלזמה יכולה להתאים...
בהמשך לתקציב שציינת הייתי ממליץ לבחון גם את המסכים הבאים :
LG PK550 (אלא אם הסלון מציב פוטנציאל השתקפויות חריג)
SAMSUNG C550
PANASONIC TH-P46U20M
שים לב ששני הראשונים בגודל 50" והפנסוניק 46"
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
היי sigamore, בנוגע ל-LG PK550 , על פי ביקורות שונות בעולם כמו HDTVTEST או CNET ראיתי ש-LG בעלי מפרטים מצויינים אך בפועל הן לא מהמוצלחות כך שאני יותר נוטה לשתי הדגמים האחרים שציינת.
קראתי את השרשור שנוגע ל-SAMSUNG C550 כך שאם העלות שמצויינת שם נכונה וזה מסך מומלץ (ואתאהב בו בתצוגה) אז כנראה ארכוש אותו.
למרות שנטיית ליבי היא ל-46, מפני שאני חושש להוציא לעצמי את העיניים בצפייה ב-SD בעיקר ובכלל, להחזיק כזו מפלצת, על כל מקרה מבדיקה באינטרנט ה-PANASONIC TH-P46U20M חורגת מהתקציב שלי, ע"פ ZAP העלות היא 7400 שזה דיי חורג מהתקציב ושוב אני לא אנצל את העלויות שאני מוציא בשל הרגלי הצפייה הממוצעים שלי בשידורי SD.
כיום יש לי סלון של 4*4, 50 לא יהיה גדול מידי ?
יש לי חשש מכך שהמסך חדש שארכוש יפגע בשידורי SD מפני שמרבית ההתמקדות הטכנולוגית היא ב-SD ?
(מה גם שחברה שלי תכעס על כך שהיא לא רואה טוב ואז אאלץ לשבת קרוב מידי על ספת האורחים)
קראתי את השרשור שנוגע ל-SAMSUNG C550 כך שאם העלות שמצויינת שם נכונה וזה מסך מומלץ (ואתאהב בו בתצוגה) אז כנראה ארכוש אותו.
למרות שנטיית ליבי היא ל-46, מפני שאני חושש להוציא לעצמי את העיניים בצפייה ב-SD בעיקר ובכלל, להחזיק כזו מפלצת, על כל מקרה מבדיקה באינטרנט ה-PANASONIC TH-P46U20M חורגת מהתקציב שלי, ע"פ ZAP העלות היא 7400 שזה דיי חורג מהתקציב ושוב אני לא אנצל את העלויות שאני מוציא בשל הרגלי הצפייה הממוצעים שלי בשידורי SD.
כיום יש לי סלון של 4*4, 50 לא יהיה גדול מידי ?
יש לי חשש מכך שהמסך חדש שארכוש יפגע בשידורי SD מפני שמרבית ההתמקדות הטכנולוגית היא ב-SD ?
(מה גם שחברה שלי תכעס על כך שהיא לא רואה טוב ואז אאלץ לשבת קרוב מידי על ספת האורחים)
- sigamore
- חבר מביא חבר

nirv, חברה קשוחה יש לך
לא 50 לא יהיה גדול - ד"א יהיו פה חברים שיגידו שזה אפילו קטן למרחק 4 מטר ... !
בגדול קח את מחירי ZAP בערבון מוגבל ... ברוב המקרים אם אתה אכן בא לסגור עיניין תופתע כמה ילכו לקראתך במיוחד בחנויות המתמחות !
לעיניין ה U20 של פנסוניק - חבר שלי רכש אותה לפני שבועיים בחנות מתמחה מכובדת ב 7.2K ... את דגם ה 50" אגב !!!
לכן אמרתי שלדעתי ה 46 יכנס לך לתקציב.
אבל נסה ללכת על 50" - האמן לי שלא תצטער ![/b]
לא 50 לא יהיה גדול - ד"א יהיו פה חברים שיגידו שזה אפילו קטן למרחק 4 מטר ... !
בגדול קח את מחירי ZAP בערבון מוגבל ... ברוב המקרים אם אתה אכן בא לסגור עיניין תופתע כמה ילכו לקראתך במיוחד בחנויות המתמחות !
לעיניין ה U20 של פנסוניק - חבר שלי רכש אותה לפני שבועיים בחנות מתמחה מכובדת ב 7.2K ... את דגם ה 50" אגב !!!
לכן אמרתי שלדעתי ה 46 יכנס לך לתקציב.
אבל נסה ללכת על 50" - האמן לי שלא תצטער ![/b]
למען האמת שהמרחק יותר לכיוון 3.3 מ'. אני עדיין לא בשל עם ההחלטה של 50 לעומת 46. אחזור לאולמות תצוגה ואחליט.
רציתי להחזיר על הפרק את ה-LG PK550 בגלל שראיתי את העלות הזולה שלה, יש דגם של LG PK550R ב-ZAP (זה האינדיקציהלמחיר שיש לי כרגע) בעלות של 5900, עד כמה הדגם הזה טוב ? משתלם ? כמה כדאי לבשקיע עוד קצת ולקחת את הדגמים האחרים שהצעתה ?
רציתי להחזיר על הפרק את ה-LG PK550 בגלל שראיתי את העלות הזולה שלה, יש דגם של LG PK550R ב-ZAP (זה האינדיקציהלמחיר שיש לי כרגע) בעלות של 5900, עד כמה הדגם הזה טוב ? משתלם ? כמה כדאי לבשקיע עוד קצת ולקחת את הדגמים האחרים שהצעתה ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

ה PK550 מסך טוב לדעתי ובשקלול מחירו הנוח מול ביצועיו מהווה לדעתי עסקה מצויינת.
קח בחשבון מינוס אחד בהתמודדות מול השתקפויות (בוא נאמר שהוא לא מבריק בנושא) למרות שבתנאי תאורה חזקים מול מסך אין באמת מסך אולטימטיבי. יש טובים יותר ויש טובים פחות.
כך שאם הסלון שלך לא מואר בצורה קיצונית ו/או אתם צופים בעיקר בשעות הערב והלילה אני לא מאמין שזה יהווה בעייה.
לך תראה אותו. נסה למצוא חנות שלא מציגה אותו בפינה אפלולית וגבש דעה.
קח בחשבון מינוס אחד בהתמודדות מול השתקפויות (בוא נאמר שהוא לא מבריק בנושא) למרות שבתנאי תאורה חזקים מול מסך אין באמת מסך אולטימטיבי. יש טובים יותר ויש טובים פחות.
כך שאם הסלון שלך לא מואר בצורה קיצונית ו/או אתם צופים בעיקר בשעות הערב והלילה אני לא מאמין שזה יהווה בעייה.
לך תראה אותו. נסה למצוא חנות שלא מציגה אותו בפינה אפלולית וגבש דעה.
אלך לראות אותו היום, עד היום כמעט ולא ראיתי מסכי פלזמות בתצוגה, הבנתי שב-ZMAX יש הרבה פלזמות, אקפוץ לשם. (מה גם שהם דיי שוטפים לנו את המוח עם פרסומות בפורום)sigamore כתב:ה PK550 מסך טוב לדעתי ובשקלול מחירו הנוח מול ביצועיו מהווה לדעתי עסקה מצויינת...... לך תראה אותו. נסה למצוא חנות שלא מציגה אותו בפינה אפלולית וגבש דעה....
טוב, אז חזרתי עכשיו מ-ZMAX, השירות היה אדיב וראיתי שם את שתי האופציות שהוצעו לי כאן ה-LG PK550R ואת ה-Panasonic U20. ישבתי, עמדתי, שכבתי ואני חייב לציין שלא ראיתי הבדל משמעותי בין השניים מלבד העובדה שעל הנייר ה-LG יותר טובה אבל מבחינת ביקורות הנטיות הינם ל-Panasonic, דבר אחד שבעיני חשוב ואני יודע שחלק לא יאהבו את מה שאומר הוא שהעיצוב של המסגרת ובכלל המסך של ה-LG מדהים וגם היא עומדת בתקציב שלי.
המוכר (הממש נחמד שעזר לי ונראה כי הוא מבין מאוד) הציע לי להעלות את התקציב שלי במעט ולשקול לקחת את ה-LG LCD LD650, מסך 47 אינצ' עם 200HZ אשר מתעלה על הפלזמות במס' רב של תכונות.
אז חשוב לי לשמוע את דעתכם בנוגע לדגמים הבאים, אמספר אותם על פי עלויות מהזול ליקר:
LG LCD LD650
Samsung PS50C550 פלזמה (עדיין לא ראיתי אותה)
Panasonic 50/46 U20
LG PK550R
חשוב לי לקבל את המוצר האידיאלי לחצי מהזמן צפייה ב-SD (צפייה בשעות הערב) וחצי מהזמן שילוב בין HD למשחקי PS3.
תודה....
המוכר (הממש נחמד שעזר לי ונראה כי הוא מבין מאוד) הציע לי להעלות את התקציב שלי במעט ולשקול לקחת את ה-LG LCD LD650, מסך 47 אינצ' עם 200HZ אשר מתעלה על הפלזמות במס' רב של תכונות.
אז חשוב לי לשמוע את דעתכם בנוגע לדגמים הבאים, אמספר אותם על פי עלויות מהזול ליקר:
LG LCD LD650
Samsung PS50C550 פלזמה (עדיין לא ראיתי אותה)
Panasonic 50/46 U20
LG PK550R
חשוב לי לקבל את המוצר האידיאלי לחצי מהזמן צפייה ב-SD (צפייה בשעות הערב) וחצי מהזמן שילוב בין HD למשחקי PS3.
תודה....
מה הסיבה שה-LD650 בתמונה מבחינתך ? אני אישית לא הייתי מתלהב לרדת בגודל. במרחק הצפיה שלך הייתי מתמקד ב-50 אינץ'.
שווה אולי לחכות ולראות את ה-C550 של סמסונג. על פי הנתונים היבשים היא מתאימה לצרכים שלך...ממה ששמעתי ומההייפ שאני רואה פה בפורום יכול להיות שהיא שווה משהו.
ולגבי החברה שלך, הרצונות שלך והצרכים שלך צריכים להיות חשובים לה גם. אם זה נראה שלא אז שלח אותה הביתה לאמא
שווה אולי לחכות ולראות את ה-C550 של סמסונג. על פי הנתונים היבשים היא מתאימה לצרכים שלך...ממה ששמעתי ומההייפ שאני רואה פה בפורום יכול להיות שהיא שווה משהו.
ולגבי החברה שלך, הרצונות שלך והצרכים שלך צריכים להיות חשובים לה גם. אם זה נראה שלא אז שלח אותה הביתה לאמא
- sigamore
- חבר מביא חבר

nirv שוב אני ממליץ לא לרדת מ 50" למרחק הצפייה שלך.
לך תראה את ה C550 הוא מסך טוב.
אגב ציינת שאתה מוכן נפשית לחרוג מהתקציב הראשון שציינת... מה הגבול העליון החדש ?
לך תראה את ה C550 הוא מסך טוב.
אגב ציינת שאתה מוכן נפשית לחרוג מהתקציב הראשון שציינת... מה הגבול העליון החדש ?
חברים, sig בפרט, ממש תודה על הסיוע.
היום בבוקר ממש הייתי קרוב להחליט שאני חוזר לגודל 40,42 (גם בגלל שב-ZMAX כך הציעו לי).
אחרי התגובות שלך וההמלצות של אחי שקנה עכשיו את ה-50V20 אני כנראה אחזור לבדוק את ה-50.
מבחינת התקציב אני יכול להתגמש עד 8k כולל התקנה וכבלים כך שאם יש הצעות נוספות יותר מומלצות אז אשמח לשמוע.
כרגע ה-Panasonic 50U20 עומדת בתקציב הזה ועדיין לא ראיתי את ה-Samsung PS50C550, מישהו יודע איפה יש אותה בתצוגה ?
ובכלל, בתקציב החדש יש עוד המלצות ?
היום בבוקר ממש הייתי קרוב להחליט שאני חוזר לגודל 40,42 (גם בגלל שב-ZMAX כך הציעו לי).
אחרי התגובות שלך וההמלצות של אחי שקנה עכשיו את ה-50V20 אני כנראה אחזור לבדוק את ה-50.
מבחינת התקציב אני יכול להתגמש עד 8k כולל התקנה וכבלים כך שאם יש הצעות נוספות יותר מומלצות אז אשמח לשמוע.
כרגע ה-Panasonic 50U20 עומדת בתקציב הזה ועדיין לא ראיתי את ה-Samsung PS50C550, מישהו יודע איפה יש אותה בתצוגה ?
ובכלל, בתקציב החדש יש עוד המלצות ?
מבחינת עניין ההתקנה וכבלים, נראה לי שכל חנות מקצועית שתרכוש ממנה כבר תכלול אותם במחיר. איכות הכבלים זה הדבר היחיד אולי ששווה משהו ואני מאמין שבחנויות מקצועיות כבר יתנו לך כבלים טובים מספיק.
לגבי עניין המחיר, אני לא בטוח ששווה יהיה להשקיע יותר אם אתה נשאר בטכנולוגיית הפלסמה (אלא אם כן אתה מגדיל עוד את הקצה). ייתכן מאוד ותוספת של 1500 שקל לא בהכרח תיתן לך את האיכות שההשקעה הנוספת הזו שווה (אני מדבר בעיקר מהכרות שלי עם דגמי הביניים של פנסוניק. לצערי אני לא מכיר חברות אחרות מעבר לסמסונג פנסוניק. ייתכן ול-LG יהיה משהו בשבילך). יכול מאוד להיות שה-C550 תהיה הפתרון המושלם ובעלת הערך לשקל הכי טוב בשבילך. מישהו פה בפורום מקבל אותה ביום ראשון והייתי מחכה קצת לרשמים שלו ממנה.
אם תחליף טכנולוגיה, אז אולי תמצא דברים בגזרת ה-LCD (סמסונג C650), אבל בגדלים יותר קטנים מחמישים (46 אינץ'). דבר שאני לא הכי שש להמליץ לך.
לגבי עניין המחיר, אני לא בטוח ששווה יהיה להשקיע יותר אם אתה נשאר בטכנולוגיית הפלסמה (אלא אם כן אתה מגדיל עוד את הקצה). ייתכן מאוד ותוספת של 1500 שקל לא בהכרח תיתן לך את האיכות שההשקעה הנוספת הזו שווה (אני מדבר בעיקר מהכרות שלי עם דגמי הביניים של פנסוניק. לצערי אני לא מכיר חברות אחרות מעבר לסמסונג פנסוניק. ייתכן ול-LG יהיה משהו בשבילך). יכול מאוד להיות שה-C550 תהיה הפתרון המושלם ובעלת הערך לשקל הכי טוב בשבילך. מישהו פה בפורום מקבל אותה ביום ראשון והייתי מחכה קצת לרשמים שלו ממנה.
אם תחליף טכנולוגיה, אז אולי תמצא דברים בגזרת ה-LCD (סמסונג C650), אבל בגדלים יותר קטנים מחמישים (46 אינץ'). דבר שאני לא הכי שש להמליץ לך.
- sigamore
- חבר מביא חבר

קודם לך תראה את הסמסונג. למיטב ידיעתי אולם התצוגה ממש באיזור (ציינת שביקרת ב ZMAX) - רח' משכית הרצליה פיתוח
הייתי נשאר עם האופציות שהזכרת קודם :
PANASONIC U20
LG PK 550
SAMSUNG C550
אני אישית כיוונתי למסך מעט גבוה יותר (50V10 ואח"כ 50V20) אבל ראיתי את השלושה ואהבתי יותר את ה PANASONIC.
המלצתי עליה לחבר שרצה לקנות בתקציב דומה לשלך. הותקנה אצלו לפני שבועיים והוא מרוצה עד הגג !
שוב - לך תראה את ה SAMSUNG אולי תאהב אותה יותר... ואח"כ תחליט.
הייתי נשאר עם האופציות שהזכרת קודם :
PANASONIC U20
LG PK 550
SAMSUNG C550
אני אישית כיוונתי למסך מעט גבוה יותר (50V10 ואח"כ 50V20) אבל ראיתי את השלושה ואהבתי יותר את ה PANASONIC.
המלצתי עליה לחבר שרצה לקנות בתקציב דומה לשלך. הותקנה אצלו לפני שבועיים והוא מרוצה עד הגג !
שוב - לך תראה את ה SAMSUNG אולי תאהב אותה יותר... ואח"כ תחליט.
היי שוב,
חזרתי מהאולם תצוגה של Sumsung א.ל.מ ובחנתי את הדגם של ה-Samsung PS50C550, דגם יפה, מעוצב, מרשים ומתקדם, השקיפות לא נראית חמורה מידי ובסה"כ מסך מצויין בתמורה למחיר שציינו שנרכש עכשיו 6500.
לצערי יצא לי לבהות במקביל ב-Samsung LA46C650 LCD מסך מרשים 100HZ ואני חייב לומר שהרושם שלי הוא שהצגת ה-HD לא משנה באיזה ערוץ, עם תנועה, בלי תנועה, תמיד התוצאות היו חדות יותר. ב-SD לא היה הבדל נראה לעין וכל זאת במרחק הצפייה שלי 3 מ'. הקאטצ' כאן הוא שאני צריך לחרוג לכיוון ה-8500 ואני מקטין את המסל ל-46.
הייתי שמח לשמוע את דעתכם, טווח המחירים שלי עלה לכיוון 8K, האם האופציות של הפלזמה במקרה זה ה-Samsung PS50C550 או Panasonic THP50U20. או שכדאי לי לחרוג ל- Samsung LA46C650 LCD י?
LCD מול פלזמה ?
46 מול 50 ?
7K מול 8.5K ?
חזרתי מהאולם תצוגה של Sumsung א.ל.מ ובחנתי את הדגם של ה-Samsung PS50C550, דגם יפה, מעוצב, מרשים ומתקדם, השקיפות לא נראית חמורה מידי ובסה"כ מסך מצויין בתמורה למחיר שציינו שנרכש עכשיו 6500.
לצערי יצא לי לבהות במקביל ב-Samsung LA46C650 LCD מסך מרשים 100HZ ואני חייב לומר שהרושם שלי הוא שהצגת ה-HD לא משנה באיזה ערוץ, עם תנועה, בלי תנועה, תמיד התוצאות היו חדות יותר. ב-SD לא היה הבדל נראה לעין וכל זאת במרחק הצפייה שלי 3 מ'. הקאטצ' כאן הוא שאני צריך לחרוג לכיוון ה-8500 ואני מקטין את המסל ל-46.
הייתי שמח לשמוע את דעתכם, טווח המחירים שלי עלה לכיוון 8K, האם האופציות של הפלזמה במקרה זה ה-Samsung PS50C550 או Panasonic THP50U20. או שכדאי לי לחרוג ל- Samsung LA46C650 LCD י?
LCD מול פלזמה ?
46 מול 50 ?
7K מול 8.5K ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

ידידי אתה מחכה ל"חותמת כשרות" אבל אני בספק אם תוכל באמת לקבל אותה.
במקרה שאחת האופציות היתה באמת "רעה" כבר היו מזהירים אותך ... אך זה לא המקרה כאן. כולם טובים.
את הבחירה שלי ושל חברים אחרים תוכל לראות בתגובות למעלה.
אני בכלל בדעה שהפורום אמור לתת כיוון כללי וחוות דעת אישיות אבל כמובן שאת ההחלטה הסופית אתה תקבל.
רק הערה אחת לגבי התקציב - כמובן שכל אחד וכיסו הוא אבל במקרה שהדלתה לא ממש דרמטית (למשל 7K מול 14K) לא הייתי פוסל חריגה קטנה.
את החריגה מהתקציב תשכח אחרי זמן קצר אבל ממסך טוב תהנה במשך תקופה ארוכה !
בכל מקרה בהצלחה וספר לנו איך הסיפור נגמר
במקרה שאחת האופציות היתה באמת "רעה" כבר היו מזהירים אותך ... אך זה לא המקרה כאן. כולם טובים.
את הבחירה שלי ושל חברים אחרים תוכל לראות בתגובות למעלה.
אני בכלל בדעה שהפורום אמור לתת כיוון כללי וחוות דעת אישיות אבל כמובן שאת ההחלטה הסופית אתה תקבל.
רק הערה אחת לגבי התקציב - כמובן שכל אחד וכיסו הוא אבל במקרה שהדלתה לא ממש דרמטית (למשל 7K מול 14K) לא הייתי פוסל חריגה קטנה.
את החריגה מהתקציב תשכח אחרי זמן קצר אבל ממסך טוב תהנה במשך תקופה ארוכה !
בכל מקרה בהצלחה וספר לנו איך הסיפור נגמר