מישהו מכיר את הפריט הזה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אתה מבין שזה רק פלסטיק עם פתח "דקורטיבי", בלי שום קשר לכבלים שבתמונה?
תסתכל על הפרוייקט שלי חציבה בקיר
תסתכל על הפרויקט שלי חציבה בקיר
לקחתי קופסא ועשיתי לה חור עם מקדחה יצה יפה מאוד
לקחתי קופסא ועשיתי לה חור עם מקדחה יצה יפה מאוד
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מצטער על ההתפרצות\ רכיבה על הגל
JEXY,
אתה יודע אולי אם הכיסוי בלינק הזה יכול להתחבר לקופסת גוויס 3 מקום בלי מתאם?
http://www.monoprice.com/products/produ ... largeimage
תודה רבה
JEXY,
תודה רבה
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא, זה מוצר שמתאים לביטוצ'ינו או סימאבוקס, הפלטה הרבה יותר גדולה מגוויס 3.tvholic כתב:מצטער על ההתפרצות\ רכיבה על הגל
JEXY,
תודה רבה...
זה כמו קופסת סי אי, 20X10.
אם אתה צריך דווקא גוויס, אפשר לבנות פלטה כזות ממסתמי גוויס, בתכנון נכון אתה יכול לבנות מערכת 5.1 על פאנל קטן יחסית לזה שבתמונה (בתמונה זה 7.2).
היה פעם שרשור על זה, לא זוכר איפה נעלם, בכל אופן, יש פאנל כזה שמתאים לגוויס 6:
- tvholic
-
- חבר ותיק

תודה.
הבעיה היא שבתחילת השיפוץ חשבתי שזה יתאים ושמתי קופסא 3 מקום בקיר שממנה יוצאים כל החיווטים של הרמקולים (שעוברים כבר בקירות)
אין לי מקום לעשות גוויס 6, וזה גם להתחיל ים עבודה עכשיו. הקיר בנוי משכבה גבס ועליו שכבה של וילהבורד בשביל שיהיה חזק ואפשר לתלות פלזמה 50"+ בשקט ובביטחון...
חשבתי לעשות משהו משלושה גוויס דמי או כיסוי גוויס שלם אבל נראה לי שזה ייצא פחות יפה, אין כיתוב וגם לא יהיה מספיק מקום לכל החיבורים (עשיתי הכנה לעשרה רמקולים - 4 קדמיים, 4 אחוריים, סנטר וסאב...)
הבעיה היא שבתחילת השיפוץ חשבתי שזה יתאים ושמתי קופסא 3 מקום בקיר שממנה יוצאים כל החיווטים של הרמקולים (שעוברים כבר בקירות)
אין לי מקום לעשות גוויס 6, וזה גם להתחיל ים עבודה עכשיו. הקיר בנוי משכבה גבס ועליו שכבה של וילהבורד בשביל שיהיה חזק ואפשר לתלות פלזמה 50"+ בשקט ובביטחון...
חשבתי לעשות משהו משלושה גוויס דמי או כיסוי גוויס שלם אבל נראה לי שזה ייצא פחות יפה, אין כיתוב וגם לא יהיה מספיק מקום לכל החיבורים (עשיתי הכנה לעשרה רמקולים - 4 קדמיים, 4 אחוריים, סנטר וסאב...)
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
10 רמקולים? (בי אמפ?)tvholic כתב:תודה.
חשבתי לעשות משהו משלושה גוויס דמי או כיסוי גוויס שלם אבל נראה לי שזה ייצא פחות יפה, אין כיתוב וגם לא יהיה מספיק מקום לכל החיבורים (עשיתי הכנה לעשרה רמקולים - 4 קדמיים, 4 אחוריים, סנטר וסאב...)...
בגדול לגוויס 3 זה יותר מדי אלא אם כן יש לך אפשרות (יותר נכון מאחורי המזנון) לעשות קופסה חיצונית שמכסה את היציאה של גוויס וגם יותר גדולה לכל החיבורים. יש מוצרים של ניסקו בדיוק בשביל זה...
סתם שאלה, אם אתה לא מתכוון להזיז את המערכת, למה החיבורים?
- tvholic
-
- חבר ותיק

10 רמקולים כדי שאם ארצה להוסיף זוג אחוריים (7.1) כמו בפורמטים החדשים אוכל לעשות את זה בקלות, והכנה לזוג קדמיים נוסף על מנת שאם אי פעם כשעבור משם או שאחליף רמקולים תהיה אפשרות להתקין סאטליטים או מדפיים בנקודה גבוהה יותר (כרגע יש לי JBL רצפתיים)
לא הבנתי את שאלתך, "למה החיבורים?"
אתה מתכוון למה לא לחבר ישירות את החוטים למגבר?
שתי סיבות, הראשונה היא מכיוון שחשבתי שהכיסוי הזה ממונופרייס יישב לי טוב על הקיר והיה נראה לי שזה יכול לחסוך בלאגן של חוטים.
והשנייה, כשחברה שלי מנקה את הבית שלא תחליט להזיז את המזנון ולעשות לי נזקים...
לא הבנתי את שאלתך, "למה החיבורים?"
אתה מתכוון למה לא לחבר ישירות את החוטים למגבר?
שתי סיבות, הראשונה היא מכיוון שחשבתי שהכיסוי הזה ממונופרייס יישב לי טוב על הקיר והיה נראה לי שזה יכול לחסוך בלאגן של חוטים.
והשנייה, כשחברה שלי מנקה את הבית שלא תחליט להזיז את המזנון ולעשות לי נזקים...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לגבי בלאגן של חוטים... גם ככה יהיו מחוברים חוטים אז אין הבדל בין הכנת צמה מתוך הקיר שהולכים ישירות לרסיבר לבין הפאנל...
לגבי ניקיון, יש משהו בדבריך כי אפשר לנתק בקלות את הכל ואז לחבר מחדש, אך שוב, כמה כבר אתה תזיז את המזנון הזה למרחק כו גדול ובגלל זה אלול להיות נזק..
אני מסכים עם זה שיהיה פאנל במקומות ייעודים (כמו למשל חדרי ישיבות) אבל בבית זה לא תמיד אפקטיבי.
בכל אופן אתה יכול לעשות כמו שאמרתי לך, קופסה חיצונית שתתלבש על הקופסה הקיימת ובתוכה לעשות את ההכנות לכל הרמקולים, אפשרי לעשות חריטה (FR, FL, SUB וכו'...) ואפשר במדבקות.
תקח בשחבון שאם אתה בונה כזה לבד מאלומיניום אתה צריך בידוד לכל מחבר, אם זה פלסטיק לא צריך, אני אומר לך את זה כי לא כל המחברים מגיעים עם בידוד ומי שלא מכיר אלול לגרום לקצר.
לגבי ניקיון, יש משהו בדבריך כי אפשר לנתק בקלות את הכל ואז לחבר מחדש, אך שוב, כמה כבר אתה תזיז את המזנון הזה למרחק כו גדול ובגלל זה אלול להיות נזק..
אני מסכים עם זה שיהיה פאנל במקומות ייעודים (כמו למשל חדרי ישיבות) אבל בבית זה לא תמיד אפקטיבי.
בכל אופן אתה יכול לעשות כמו שאמרתי לך, קופסה חיצונית שתתלבש על הקופסה הקיימת ובתוכה לעשות את ההכנות לכל הרמקולים, אפשרי לעשות חריטה (FR, FL, SUB וכו'...) ואפשר במדבקות.
תקח בשחבון שאם אתה בונה כזה לבד מאלומיניום אתה צריך בידוד לכל מחבר, אם זה פלסטיק לא צריך, אני אומר לך את זה כי לא כל המחברים מגיעים עם בידוד ומי שלא מכיר אלול לגרום לקצר.
- tvholic
-
- חבר ותיק

לצערי החוטים שהשארתי קצרים מדי בשביל לחבר אותם ישירות לרסיבר ואני חייב לשכות משהו בקיר.
חשבתי לעשות עם 3 גוויס דמי 1 מקום חיבורים רק לרמקולים שיש לי עכשיו(5.1) לא כולל הסנטר שגם ככה יישב יחסית קרוב לרסיבר ויותר פשוט לחסר ישירות מאשר דרך פאנל כזה.
אני לא חושב שאני אעשה כזה מאלומיניום בגלל העבודה וההשקעה וגם בגלל נושא הבידוד והחריטה. נראה לי השקעה די גדולה בשביל משהו שלא רואים אותו בכלל....
אני חוזר שנייה לפאנל מהלינק של מונו פרייס. על איזה קופסא גוויס הוא יכול להתלבש?
הוא יכול להתלבש על קופסא אחרת?
נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט בשבילי, לא? שגם ייצא יפה עם חיבורים איכותיים...
חשבתי לעשות עם 3 גוויס דמי 1 מקום חיבורים רק לרמקולים שיש לי עכשיו(5.1) לא כולל הסנטר שגם ככה יישב יחסית קרוב לרסיבר ויותר פשוט לחסר ישירות מאשר דרך פאנל כזה.
אני לא חושב שאני אעשה כזה מאלומיניום בגלל העבודה וההשקעה וגם בגלל נושא הבידוד והחריטה. נראה לי השקעה די גדולה בשביל משהו שלא רואים אותו בכלל....
אני חוזר שנייה לפאנל מהלינק של מונו פרייס. על איזה קופסא גוויס הוא יכול להתלבש?
הוא יכול להתלבש על קופסא אחרת?
נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט בשבילי, לא? שגם ייצא יפה עם חיבורים איכותיים...
של כל דבר עם 4 גלגלים!