בזמן האחרון אני בחיפוש אחר נגן SACD איכותי .
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הפיוניר PIONEER PDD9 MK2 .נתונים טובים יש לו על הנייר איכות בניה גם ברמה מייטבית .
בוקר טוב איכות סאונד טובה + ועל הנייר לא אומר כלום דרך המחשב גם לא ניתן לשמוע. מה שצריך זה לקחת את עצמך ביידים וללכת להאזין . שאלה למה לא cd רגיל ? אני שמעתי משהו יותר טוב למה שלא תנסה ?http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... m=1&itbs=1 מי יודע יש הפתעות בחיים
yairf כתב:איציק אני הייתי מנסה בכ"ז למצוא SCD-1. יש גם נגני מולטי מצויינים של Linn, Bel-Canto וכן EMM-Labs. את הפיוניר הנ"ל אני לא מכיר
...
yairf
יאיר שלום לך .
במידה ויהיה ניתן להשיג SCD-1 או SCD-777ES אני ארכוש אותם ללא שום חשיבה לכיוון אחר .
הבעיה היא שלא ניתן להשיג אותם . איזה שד יכול להיכנס למשהו למכור מוצרי היי אנד כאלה .
יום טוב .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 31/08/2010 19:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא בטוח שכדאי לקנות נגן מולטי בשביל לשמוע בדו ערוצי.
אם אתה צריך נגן CD/SACD לדו ערוצי בלבד (כלומר לא נדרש 5.1 ל SACD ), אז עדיף לקנות נגן שמוציא רק 2 ערוצים מהטעם הפשוט שאתה משלם עבור חלק נכבד מהפיצ'רים של הנגן שלא יהיו בשימוש.
ארז_וחני כתב:אני לא בטוח שכדאי לקנות נגן מולטי בשביל לשמוע בדו ערוצי.
אם אתה צריך נגן CD/SACD לדו ערוצי בלבד (כלומר לא נדרש 5.1 ל SACD ), אז עדיף לקנות נגן שמוציא רק 2 ערוצים מהטעם הפשוט שאתה משלם עבור חלק נכבד מהפיצ'רים של הנגן שלא יהיו בשימוש.
ארז
...
ארז_וחני
במידה ומדובר בנגן איכותי כגון הדנון 3930 ......... אז הוא יעשה את העבודה בדו ערוצי בצורה איכותית ביותר .
גם האופו ניופורס החדש הוא נגן מולטי והוא איכותי בדו ערוצי .