לאחר עיון רב בפורום הנהדר הזה,הגעתי למסקנה שזהו המסך שהכי יתאים לי.
המרחק צפייה מהמסך הוא בערך 2.5-2.8 מטר, תמהיל הצפיה הוא ממיר MAX HD + סטרימר בעתיד הקרוב,
כלומר רוב התכנים יהיו HD.
אני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה גם בSD ולכן אני מאמין שזה המסך שהכי יתאים לי.
יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות ממי שיש לו את המסך או ממי שיש לו נסיון כלשהו איתו:
1. אני אישית אוהב תמונה עם מנגון 100Hz/200Hz ורציתי לדעת איך המנגנון של ה 600Hz sub filed מתפקד
במסך הזה ואם התמונה המתקבלת איכותית מהבחינה של חדות ותדר רענון הצג.
2.אבקש ממי שרכש את המסך שישלח לי בפרטי היכן והאם הוא מרוצה מהמחיר ומהשירות שקיבל,חשוב כמובן שיהיה במקום מסך כזה בתצוגה,(הכוונה מאיזור המרכז.)
אני לא מאיזור המרכז אך אין לי בעיה להשקיע נסיעה בשביל עסקה טובה.
תודה רבה לעוזרים!
זקוק ליעוץ לפני קניה - Panasonic 50V20
-
HDF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
HDFHDF כתב:לאחר עיון רב בפורום הנהדר הזה,הגעתי למסקנה שזהו המסך שהכי יתאים לי.
המרחק צפייה מהמסך הוא בערך 2.5-2.8 מטר, תמהיל הצפיה הוא ממיר MAX HD + סטרימר בעתיד הקרוב,
כלומר רוב התכנים יהיו HD.
אני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה גם בSD ולכן אני מאמין שזה המסך שהכי יתאים לי.
יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובות ממי שיש לו את המסך או ממי שיש לו נסיון כלשהו איתו:
1. אני אישית אוהב תמונה עם מנגון 100Hz/200Hz ורציתי לדעת איך המנגנון של ה 600Hz sub filed מתפקד
במסך הזה ואם התמונה המתקבלת איכותית מהבחינה של חדות ותדר רענון הצג.
2.אבקש ממי שרכש את המסך שישלח לי בפרטי היכן והאם הוא מרוצה מהמחיר ומהשירות שקיבל,חשוב כמובן שיהיה במקום מסך כזה בתצוגה,(הכוונה מאיזור המרכז.)
אני לא מאיזור המרכז אך אין לי בעיה להשקיע נסיעה בשביל עסקה טובה.
תודה רבה לעוזרים!...
ל V-20 אין מנגנון 200 הרץ . ומנגנון ה 600 הרץ שלו זה בכלל לא הכיוון שאתה חושה זהו מנגנון שפועל בצורה אחרת לגמרי .
כמסך הייתי ממליץ לך לגשת ולראות אותו באחת החנויות המתמחות .
בהצלחה.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
HDF,
1. לא אתיימר להיכנס לממבו-ג'מבו טכנולוגי (מהסיבה שאיני בקי בו מספיק כדי לתת פה הסבר מלומד) אך בשורה התחתונה מה שחשוב הוא שהמסך מפיק תמונה פנטסטית בכל מצב !!!
ד"א המסך שמבחינתי היה הקרוב ביותר ל V20 (מכמה הבטים אפילו טוב יותר) הוא ה C7000 - פלזמה של סמסונג. כידוע בסיכומו של דבר בחרתי ב V20 בגלל שילוב מנצח לטעמי של איכות תמונה, תכונות ומחיר.
2. שלחתי לך בפרטי
בהצלחה
1. לא אתיימר להיכנס לממבו-ג'מבו טכנולוגי (מהסיבה שאיני בקי בו מספיק כדי לתת פה הסבר מלומד) אך בשורה התחתונה מה שחשוב הוא שהמסך מפיק תמונה פנטסטית בכל מצב !!!
ד"א המסך שמבחינתי היה הקרוב ביותר ל V20 (מכמה הבטים אפילו טוב יותר) הוא ה C7000 - פלזמה של סמסונג. כידוע בסיכומו של דבר בחרתי ב V20 בגלל שילוב מנצח לטעמי של איכות תמונה, תכונות ומחיר.
2. שלחתי לך בפרטי
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- ronyhr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
הייתי מרוצה מאוד מהמחיר ומהשרות
פרטים נשלחו לך בפרטי...
בהצלחה
פרטים נשלחו לך בפרטי...
בהצלחה
צהוב עולה