המלצה למגבר + רמקולים
שלום לכולם,
אני מעוניין בהמלצה למגבר טוב + רמקולים עבור קולנוע בייתי
זוג קדמיים,סנטר וסראונד.
התקציב 1500-3500 גג אני לא מחפש ציוד היי הנד אלה משהו
איכותי וזול יחסית בקיצור את התמורה הכי טובה במינימום עלות.
חשוב לי שזה יהיה של פירמות מוכרות וטובות.
תודה מראש
טל.
אני מעוניין בהמלצה למגבר טוב + רמקולים עבור קולנוע בייתי
זוג קדמיים,סנטר וסראונד.
התקציב 1500-3500 גג אני לא מחפש ציוד היי הנד אלה משהו
איכותי וזול יחסית בקיצור את התמורה הכי טובה במינימום עלות.
חשוב לי שזה יהיה של פירמות מוכרות וטובות.
תודה מראש
טל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב הזה, לדעתי התמורה הטובה ביותר מבחינת איכות הצליל היא המערכת של לוג'יטק, Z5500 (למרות שהיא מוגדרת כ"מערכת למחשב").
עוד לא ראיתי שילוב רסיבר / רמקולים שעלה עליה ועלה פחות מ 4,500 ש"ח (לחדש, אני לא מתייחס לציוד יד שנייה).
עוד לא ראיתי שילוב רסיבר / רמקולים שעלה עליה ועלה פחות מ 4,500 ש"ח (לחדש, אני לא מתייחס לציוד יד שנייה).
שמעתי על המערכת הזאת אבל הבנתי שלאחר 15 דקות בערך המגבר מתחמם ונכבה !uriler כתב:בתקציב הזה, לדעתי התמורה הטובה ביותר מבחינת איכות הצליל היא המערכת של לוג'יטק, Z5500 (למרות שהיא מוגדרת כ"מערכת למחשב").
עוד לא ראיתי שילוב רסיבר / רמקולים שעלה עליה ועלה פחות מ 4,500 ש"ח (לחדש, אני לא מתייחס לציוד יד שנייה)....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שמעת לא נכון, ממש לא נכון.PROSURFER כתב:שמעתי על המערכת הזאת אבל הבנתי שלאחר 15 דקות בערך המגבר מתחמם ונכבה !uriler כתב:בתקציב הזה, לדעתי התמורה הטובה ביותר מבחינת איכות הצליל היא המערכת של לוג'יטק, Z5500 (למרות שהיא מוגדרת כ"מערכת למחשב").
עוד לא ראיתי שילוב רסיבר / רמקולים שעלה עליה ועלה פחות מ 4,500 ש"ח (לחדש, אני לא מתייחס לציוד יד שנייה).......
עשה חיפוש בפורום - יש פה כמה שמשתמשים בה ואני בטוח שיוכלו להעיד על יכולותיה.
אוקיי עם אני מבין נכון המגבר כבר יושב בתוך הסאב השאלה איזה יציאות יש לו כיוון שאני מעוניין לחבר את זה לסטרימר ולטלויזיה.
עם מגבר ניפרד בעל חיבור HDMI שמוציא גם תמונה וגם סאונד אני פשוט מחבר את הסטרימר למגבר ואת המגבר לטלוויזה בצורה
האיכותית ביותר. איך זה עובד עם המערכת של לוג'יטק ?
עם מגבר ניפרד בעל חיבור HDMI שמוציא גם תמונה וגם סאונד אני פשוט מחבר את הסטרימר למגבר ואת המגבר לטלוויזה בצורה
האיכותית ביותר. איך זה עובד עם המערכת של לוג'יטק ?