yamaha z7 בהשוואה לפיוניר LX82?
כבעל LX 82 חדש יחסית(בן חודש)אתייחס רק לנושא השירות והאחריות של המכשיר.בפרק זמן של חודש נתגלו בו שתי תקלות מעצבנות.כמובן שבמכשיר כזה הציפיה לאמינות המוצר היא גבוהה ופה אכזבתי.מה שיותר מעצבן שבמקום לקבל שירות הולם מט.ר אלקטרוניקה יבואן פיוניר למי שרכש מוצר פרימיום,עלי להביאו למעבדה לצורך תיקון...
קח זאת בחשבון בעת החלטת הקניה
קח זאת בחשבון בעת החלטת הקניה
בלי להתייחס לשני המגברים.
בגלל שאתה שומע מידה שווה ק"ב וסטריאו, אולי תחלק את התקציב בשביל מגבר ק"ב+מגבר סטריאו?
בגלל שאתה שומע מידה שווה ק"ב וסטריאו, אולי תחלק את התקציב בשביל מגבר ק"ב+מגבר סטריאו?
אם השם של ה82 לא כלכך הולך לפניו
הייתי אומר לבדוק את ה81
או ללכת על הימהה......
הייתי אומר לבדוק את ה81
או ללכת על הימהה......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
lasiklasik כתב:למישהו יש חו"ד?
המלצות?
ראיתי שהמדובר ב- 2 רסיברים איכותיים שקיבלו שבחים ב- what hi fi.
השימוש שלי כ- 50% קולנוע ביתי, ו- 50% מוסיקה דו ערוצית.
תודה!...
ראשית מה התמכור של שתי הרסיברים כיום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
lasik,
שני הדגמים יחסית מיושנים ולא מכילים תמיכה ב HDMI 1.4
רצוי לשקול רכישה של רסיבר בעל תמיכה כזאת עבור שימוש בתלת מימד.
שני הדגמים יחסית מיושנים ולא מכילים תמיכה ב HDMI 1.4
רצוי לשקול רכישה של רסיבר בעל תמיכה כזאת עבור שימוש בתלת מימד.
חברים,
תודה על תשובותיכם!
נעים לשמוע חו"ד של מנוסים.
באשר למחיר, שניהם מתומחרים במחיר דומה.
לגבי תמיכה ב3D: מכיוון שלדעתי הטכנולוגיה הנ"ל לא לספיק בוגרת, ורק רכשתי פלסמה חדשה לסלון, הסיכוי שאשתמש בתקן 1.4, קלוש.
מסקירה של 2 החברות, ראיתי כי ימאהה מוציאים דגם אחת ל 2-3 שנים, בשונה מפיוניר הדואגים להחליף מס' דגם אחת לשנה. מכיוון שכך, קשה לי לזהות שינויים מהותיים בין ה- LX 81 ל- 82.
כאחד שגם חשוב לו נושא השירות, צודק מי שמרגיש שמזלזלים בו, והיבואן דורש לתקן מכשיר כ"כ יקר, שניה לאחר שיצא מהחנות תמורת סכום מוצץ, שאפילו הוא לא האמין שישקיע ברסיבר. ועם זאת, שירות איננו הצליל המופק מהמע', זהו הטעם שנותר בפה לאחר הקניה.
לגבי הסאונד: מישהו יוכל למקד ההבדלים שחש, מכיוון שעל הנייר שניהם נותנים תמורה דומה מאד, מבחינת הספק, פורמטים, כניסות, יציאות. לימאהה יש 2 שלטים, (אחד זון 2).
באשר ל-2 רסיברים, אחד לסטריאו והשני לק"ב, זה נראה לי מיותר. במחיר הזה נדמה לי כי ניתן להשיג מכשיר שעונה על 2 הצרכים. אני טועה?
אני מפנה את שאלתי במיוחד לספר האנשים אשר רכשו כבר את ה- LX81,82,83, האם השויתם את המכשיר למקביל, כדוגמת ימאהה טרם הקניה, או שהלכתם עם המותג?
תודה!
תודה על תשובותיכם!
לגבי תמיכה ב3D: מכיוון שלדעתי הטכנולוגיה הנ"ל לא לספיק בוגרת, ורק רכשתי פלסמה חדשה לסלון, הסיכוי שאשתמש בתקן 1.4, קלוש.
מסקירה של 2 החברות, ראיתי כי ימאהה מוציאים דגם אחת ל 2-3 שנים, בשונה מפיוניר הדואגים להחליף מס' דגם אחת לשנה. מכיוון שכך, קשה לי לזהות שינויים מהותיים בין ה- LX 81 ל- 82.
כאחד שגם חשוב לו נושא השירות, צודק מי שמרגיש שמזלזלים בו, והיבואן דורש לתקן מכשיר כ"כ יקר, שניה לאחר שיצא מהחנות תמורת סכום מוצץ, שאפילו הוא לא האמין שישקיע ברסיבר. ועם זאת, שירות איננו הצליל המופק מהמע', זהו הטעם שנותר בפה לאחר הקניה.
לגבי הסאונד: מישהו יוכל למקד ההבדלים שחש, מכיוון שעל הנייר שניהם נותנים תמורה דומה מאד, מבחינת הספק, פורמטים, כניסות, יציאות. לימאהה יש 2 שלטים, (אחד זון 2).
באשר ל-2 רסיברים, אחד לסטריאו והשני לק"ב, זה נראה לי מיותר. במחיר הזה נדמה לי כי ניתן להשיג מכשיר שעונה על 2 הצרכים. אני טועה?
אני מפנה את שאלתי במיוחד לספר האנשים אשר רכשו כבר את ה- LX81,82,83, האם השויתם את המכשיר למקביל, כדוגמת ימאהה טרם הקניה, או שהלכתם עם המותג?
תודה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
- 9000es
- חבר במועדון 10K

lasiklasik כתב:חברים,
תודה על תשובותיכם!
תודה!...
יש ברשותי את ה 81 והוא יותר ממצויין בקולנוע בייתי . בתחום המוזיקה הוא לא כליל השלמות .
ה 82 די דותה לו בתוספת של כל מיני כניסות שלי הם לא משמעותיות בכלל .
ה 83 עדיין לא נחת בשוק כך שאין לי שום ניסיון איתו . אבל הוא ניחן בכל מיני שיפורים לעומת ה 81 82 .
במידה ואין לך כל עניין בנושא התלת מימד . תרכוש או את ה 81 או את ה 82 .
לגבי התמכור של ה 81 82 נראה לי שהם זולים יותר משמעותית מהימהה Z-7
נשמח מאוד במידה ותכתוב לנו מה המחיר שהציעו לך לגבי ה Z-7 .
השמיעו לי רמקולים של paradigm, מסדרת הסטודיו.
מצאו חן בעיני מאד. אבל אמרו לי שצריך איתם מגבר חזק.
לכן אני שואל.
תודה על ההכוונה!
מצאו חן בעיני מאד. אבל אמרו לי שצריך איתם מגבר חזק.
לכן אני שואל.
תודה על ההכוונה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
lasik,
אתה הולך להשקיע הרבה כסף על רסיבר שאמור ללוות אותך שנים רבות.
כדאי שתרכוש דגם חדש ומעודכן לעתיד.
מול הפיוניר LX83 שהומלץ לך כאן, תבדוק גם את היאמהה RX-A שאמור להגיע לארץ עד סוף השנה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אתה הולך להשקיע הרבה כסף על רסיבר שאמור ללוות אותך שנים רבות.
כדאי שתרכוש דגם חדש ומעודכן לעתיד.
מול הפיוניר LX83 שהומלץ לך כאן, תבדוק גם את היאמהה RX-A שאמור להגיע לארץ עד סוף השנה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מצחיק אתה....תחשוב שוב על מה שכתבת.ariel-ro כתב:בלי להתייחס לשני המגברים.
בגלל שאתה שומע מידה שווה ק"ב וסטריאו, אולי תחלק את התקציב בשביל מגבר ק"ב+מגבר סטריאו?...
תודה על הסבת תשומת הלב לסדרת הרסיברים החדשים.
בדקתי אותם, וההבדל היחיד המהותי הינו מעבד וידאו חדשני יותר, שבאמת היה פחות טוב.
עם זאת, הם יגיעו לארץ לקראת סוף השנה, ואז ניתן יהיה להשיג את ה- Z7 במחיר עוד יותר נמוך. בדיוק כמו שקורה עם LX82 כשיוצא 83.
יקח גם זמן עד שיעשו להם סקירה מעמיקה ב WHAT HIFI, וחו"ד גולשים בעולם.
לא היתי רוצה "ליפול" על מגבר כמו LX81, בתחילת דרכו, שמיד לאחריו יצא ה- 82, יש הטוענים (כמו ב- WHAT HIFI) מסיבות של שיפור ביצועים נדרש.
לכן חשבתי ללכת על דגם מוצלח וותיק, שהמחיר שלו יהיה אטרקטיבי בהתאם.
מה דעתכם?
בדקתי אותם, וההבדל היחיד המהותי הינו מעבד וידאו חדשני יותר, שבאמת היה פחות טוב.
עם זאת, הם יגיעו לארץ לקראת סוף השנה, ואז ניתן יהיה להשיג את ה- Z7 במחיר עוד יותר נמוך. בדיוק כמו שקורה עם LX82 כשיוצא 83.
יקח גם זמן עד שיעשו להם סקירה מעמיקה ב WHAT HIFI, וחו"ד גולשים בעולם.
לא היתי רוצה "ליפול" על מגבר כמו LX81, בתחילת דרכו, שמיד לאחריו יצא ה- 82, יש הטוענים (כמו ב- WHAT HIFI) מסיבות של שיפור ביצועים נדרש.
לכן חשבתי ללכת על דגם מוצלח וותיק, שהמחיר שלו יהיה אטרקטיבי בהתאם.
מה דעתכם?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
- ni-ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הי- בתור אחד שרכש לא מזמן Denon 4308 (סדרה משנת יצור 2008).
ממליץ בחום!!!
חזק יותר משניהם (איפהשהו בין ה- Z7 ל- Z11
מתומחר בחצי מהם (לי עלה 7,999 ש"ח) בניופאן.
אינו תומך ב- 1.4 (לטענתך וגם לדעתי- לא צריך)+ ההבדל התאומי מאחיו המתקדמים יותר 4810 וכל האונקיוים למינהם שאין לו PROLOGIC 2x (ז"א 11.2 או- 9.2)... בכינויים רמקולי אוירה שמעטים הסלונים היכולים להכיל 9 רמקולים+ 2 סאב. יתרון נוסף- שאת הערוצים הנוספים של ה- 4308 ניתן לנצל ל- bi-amp (ראה שרשור מומלץ)
ממליץ בחום!!!
אינו תומך ב- 1.4 (לטענתך וגם לדעתי- לא צריך)+ ההבדל התאומי מאחיו המתקדמים יותר 4810 וכל האונקיוים למינהם שאין לו PROLOGIC 2x (ז"א 11.2 או- 9.2)... בכינויים רמקולי אוירה שמעטים הסלונים היכולים להכיל 9 רמקולים+ 2 סאב. יתרון נוסף- שאת הערוצים הנוספים של ה- 4308 ניתן לנצל ל- bi-amp (ראה שרשור מומלץ)
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
lasik,
מכיוון שאתה הולך להוציא סכום נכבד מאד על רסיבר לק"ב הייתי שוקל שוב ומחכה לרסיברים החדשים שיגיעו בקרוב לארץ. גם אם לא תשתמש בתלת מימד היום, אני לא רואה סיבה לקנות רסיבר בן שנתיים בסכומים של 12-15K מבלי שתהיה לו תמיכה עתידית בפורמט החדש.
באפריל הייתי במצב כמו שלך וגם אני רציתי לשדרג את רסיבר הק"ב שלי. מכיוון שהרסיבר הקודם שלי לא תמך ב HDMI 1.3 היה לי ברור שאני צריך לשדרג לרסיבר בעל תמיכה ב HDMI 1.3. מיותר לציין שבאפריל לא היה רסיבר אחד עם תמיכה ב HDMI 1.4 ובתלת מימד ואם הייתי עומד באותה סיטואציה היום אז כמובן שהייתי מחכה לרסיברים החדשים.
כשחיפשתי רסיבר בדקתי את ה Z7 והוא היה בסדר +/- מבחינתי הוא לא הציג יכולות טובות יותר מה 3900 ולמעט בניה טובה יותר וספק כח משודרג. סיבות אלו לא היו מספיקות בשביל הסכום שנדרש עליו ביחס ל 3900.
שמעתי את ה LX-82 והוא היה מרשים מאד בק"ב (שמעתי אותו מאז עוד כמה פעמים) הוא חזק מאד ודינמי אבל ההגברה הדיגיטלית שלו לא הייתה לטעמי.
בסופו של דבר בחרתי בדנון 4810 שהיה טוב יותר לטעמי משני המתמודדים האחרים למרות שהפיוניר בק"ב נשמע קצת יותר טוב מהדנון.
במידה ותחליט ש HDMI 1.4 ותלת מימד לא חשובים לך הייתי ממליץ לך לשמוע את הפיוניר LX-82 את הדנון 4810 ואת האונקיו 3008
שרשור דומה שהיה לפני חודשיים וחצי
ליאור
מכיוון שאתה הולך להוציא סכום נכבד מאד על רסיבר לק"ב הייתי שוקל שוב ומחכה לרסיברים החדשים שיגיעו בקרוב לארץ. גם אם לא תשתמש בתלת מימד היום, אני לא רואה סיבה לקנות רסיבר בן שנתיים בסכומים של 12-15K מבלי שתהיה לו תמיכה עתידית בפורמט החדש.
באפריל הייתי במצב כמו שלך וגם אני רציתי לשדרג את רסיבר הק"ב שלי. מכיוון שהרסיבר הקודם שלי לא תמך ב HDMI 1.3 היה לי ברור שאני צריך לשדרג לרסיבר בעל תמיכה ב HDMI 1.3. מיותר לציין שבאפריל לא היה רסיבר אחד עם תמיכה ב HDMI 1.4 ובתלת מימד ואם הייתי עומד באותה סיטואציה היום אז כמובן שהייתי מחכה לרסיברים החדשים.
כשחיפשתי רסיבר בדקתי את ה Z7 והוא היה בסדר +/- מבחינתי הוא לא הציג יכולות טובות יותר מה 3900 ולמעט בניה טובה יותר וספק כח משודרג. סיבות אלו לא היו מספיקות בשביל הסכום שנדרש עליו ביחס ל 3900.
שמעתי את ה LX-82 והוא היה מרשים מאד בק"ב (שמעתי אותו מאז עוד כמה פעמים) הוא חזק מאד ודינמי אבל ההגברה הדיגיטלית שלו לא הייתה לטעמי.
בסופו של דבר בחרתי בדנון 4810 שהיה טוב יותר לטעמי משני המתמודדים האחרים למרות שהפיוניר בק"ב נשמע קצת יותר טוב מהדנון.
במידה ותחליט ש HDMI 1.4 ותלת מימד לא חשובים לך הייתי ממליץ לך לשמוע את הפיוניר LX-82 את הדנון 4810 ואת האונקיו 3008
שרשור דומה שהיה לפני חודשיים וחצי
ליאור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ni-roni-ro כתב:הי- בתור אחד שרכש לא מזמן Denon 4308 (סדרה משנת יצור 2008).
ממליץ בחום!!!
אינו תומך ב- 1.4 (לטענתך וגם לדעתי- לא צריך)+ ההבדל התאומי מאחיו המתקדמים יותר 4810 וכל האונקיוים למינהם שאין לו PROLOGIC 2x (ז"א 11.2 או- 9.2)... בכינויים רמקולי אוירה שמעטים הסלונים היכולים להכיל 9 רמקולים+ 2 סאב. יתרון נוסף- שאת הערוצים הנוספים של ה- 4308 ניתן לנצל ל- bi-amp (ראה שרשור מומלץ)...
הדנון חזק משנייהם ?........... . אני מבין שאתה חי בסרט ......
במה שקשור לרסיברים של דנון והמונח "דחיפה" פשוט לא מסתדרים בכלל .
לדעתי אחת הסיבות שמעטים המקומות בהם קיימת האפשרות להשוות "ראש בראש" רסיברים ממגוון חברות היא שחנויות נוהגות לקדם מותג אחד בד"כ. לא שאם תתעקש, לא יביאו לך מותג שתרצה, אבל שווה להם להתמקד באחד.
ואפילו אם תשווה, קשה מאד לודא כי הכיול בוצע כנדרש ל- 2 הרסיברים אותם אתה משוה. לעיתים חנות "מקריבה" אי קידום מותג אחד, על מנת לקדם אחר.
בהשוואת רמקולים העסק הרבה יותר פשוט לדעתי.
לכן מגוון הדיעות כאן. הרבה רוכשים לא יכלו להשוות את הרסיבר שרכשו עם מועמדים אחרים..
מה דעתכם?
ואפילו אם תשווה, קשה מאד לודא כי הכיול בוצע כנדרש ל- 2 הרסיברים אותם אתה משוה. לעיתים חנות "מקריבה" אי קידום מותג אחד, על מנת לקדם אחר.
לכן מגוון הדיעות כאן. הרבה רוכשים לא יכלו להשוות את הרסיבר שרכשו עם מועמדים אחרים..
מה דעתכם?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

lasiklasik כתב:לדעתי אחת הסיבות שמעטים המקומות בהם קיימת האפשרות להשוות "ראש בראש" רסיברים ממגוון חברות היא שחנויות נוהגות לקדם מותג אחד בד"כ. לא שאם תתעקש, לא יביאו לך מותג שתרצה, אבל שווה להם להתמקד באחד.
מה דעתכם?...
אני יכול להמליץ לך לגבי חנות מתמחה שיש ברשותה גם פיוניר וגם אונקיו וגם יאמהה .
ובדיקה של רסיבר נעשת במצב "פיור דיירקט" כך שאין שום כיול לרסיבר .