פיוניר LX82 לא נדלק דרך השלט

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני כחודש רכשתי במיטב כספי רסיבר פיוניר LX82,לכל הדעות רסיבר משובח.
אך לא כך הדבר.לאחר יומיים בשימוש הפסיקה לעבוד נורת הלד הכחלחלה בחזית הרסיבר.כעבור שבועיים לערך חדל השלט להדליק את המכשיר.יש לציין כי אחרי הדלקתו מחזית המכשיר הוא נדלק.ואז השלט מתפקד כרגיל.
נחשפתי בפורום לבעיה דומה עם אחד מהחברים פה בפורום עם בעיה דומה.
מה שמרגיז בכל הסיפור הוא שלאחר פניה לט.ר אלקטרוניקה נאמר לי על ידי המעבדה כי כנראה שאכן יש בעיה במכשיר וכי עלי להביאו עצמאית לתיקון.עכשיו אני שואל מכשיר פרימיום בן חודש ימים הולך למעבדת תיקונים וכנראה החלפת רכיבים,ממש אינני מעונין בזאת.יתרה מזאת אני די המום מבקשתם של ט.ר להביא את המכשיר לתיקון.לפני כחמש שנים כאשר רכשתי LCD טושיבה ונתגלתה בה בעיה קטנה הם באו אחרי יומיים והחליפו את המכשיר בחדש.כנראה שלט.ר יש מה ללמוד בנושא שירות מניופאן.אנא תגובתכם והמלצות איך הייתם פועלים במקומי.
תודה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

יש להם סוכנים בכל מקום
לקבוע מועד לאיסוף
והחלפתו בחדש
או בדגם אחר(81 עם החזר....או 3 ותוספת.....

dadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה.אבל האלטרנטיבה היחידה שהוצעה לי על ידם היא להביא את המכשיר לתיקון...

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

dadi כתב:תודה על התגובה המהירה.אבל האלטרנטיבה היחידה שהוצעה לי על ידם היא להביא את המכשיר לתיקון...
...
dadi, אכן לא נעים, אך נראה שאין לך ברירה מאחר ואתה כרגע "שבוי" בידהם.
נסה להלין בפני החנות שמכרה לך את המוצר.
נערך לאחרונה על ידי avilior ב 30/08/2010 20:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10088
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 602 פעמים

שליחה #5 

מזכיר לי שרשור דומה
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

להחליף כל פעם חדש עד שהתופעה תיפסק......

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7 

ממי קנית?
למה אתה לא נעזר בחנות?
העם דורש..... כל מיני דברים

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #8 

dadi כתב:לפני כחודש רכשתי במיטב כספי רסיבר פיוניר LX82,לכל הדעות רסיבר משובח.
אך לא כך הדבר.לאחר יומיים בשימוש הפסיקה לעבוד נורת הלד הכחלחלה בחזית הרסיבר.כעבור שבועיים לערך חדל השלט להדליק את המכשיר.יש לציין כי אחרי הדלקתו מחזית המכשיר הוא נדלק.ואז השלט מתפקד כרגיל.
נחשפתי בפורום לבעיה דומה עם אחד מהחברים פה בפורום עם בעיה דומה.
מה שמרגיז בכל הסיפור הוא שלאחר פניה לט.ר אלקטרוניקה נאמר לי על ידי המעבדה כי כנראה שאכן יש בעיה במכשיר וכי עלי להביאו עצמאית לתיקון.עכשיו אני שואל מכשיר פרימיום בן חודש ימים הולך למעבדת תיקונים וכנראה החלפת רכיבים,ממש אינני מעונין בזאת.יתרה מזאת אני די המום מבקשתם של ט.ר להביא את המכשיר לתיקון.לפני כחמש שנים כאשר רכשתי LCD טושיבה ונתגלתה בה בעיה קטנה הם באו אחרי יומיים והחליפו את המכשיר בחדש.כנראה שלט.ר יש מה ללמוד בנושא שירות מניופאן.אנא תגובתכם והמלצות איך הייתם פועלים במקומי.
תודה
...
dadi

ראשית רכשת רסיבר מצויין ...... וגם למוצרים מעולים יש תקלות .

אני לא מבין מדוע אחרי התקלה הראשונה לא החזרת את הרסיבר לחנות ממנה רכשת .

לדעתי................ עליך לפנות לחנות ממנה רכשת..... ושהיא תגיע לפתרון מול היבואן ט.ר במידה והיא קוראת לעצמה "חנות מתמחה" .

במידה ולא רכשת דרך חנות מתמחה אז מה שנותר לך . להגיע לפתרון כל שהוא מול היבואן ט.ר .

בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תודה לכל המשיבים.לעיניננו,הרסיבר נרכש ישירות מט.ר אלקטרוניקה יבואן פיוניר בישראל.
אין לי בעיה שיחליפו לי את המכשיר,אך לאחר שהשקעתי סכום נכבד ברכישת מוצרי פיוניר KRP600,מסך.+LX82רסיבר.+רמקולים קליפטש,הייתי מצפה לשירות יותר טוב.לאחר שיחה נוספת היום עם מנהל בט.ר ,שוב חזר ואמר כי עלי להביא עצמאית את המכשיר למעבדה וכן יקח מספר ימים עד שיוחלט מה לעשות איתו.התשובה הזו מרגיזה אותי ברמות שלא יתוארו.לא מספיק שהמוצר תקול ונגרם לי עוגמת נפש הם מצפים שאסע במיוחד לת"א ובנוסף אשאר ללא רסיבר.
כנראה שאין הרבה מה לעשות אלא אשאר עם הרסיבר התקול.אבל דבר אחד אני מבטיח לפרסם את "תודעת השירות הגבוהה"של ט.ר בכל מקום וכמובן בצורה חוקית בכל מקום שאוכל.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

dadi כתב:תודה לכל המשיבים.לעיניננו,הרסיבר נרכש ישירות מט.ר אלקטרוניקה יבואן פיוניר בישראל.
אין לי בעיה שיחליפו לי את המכשיר,אך לאחר שהשקעתי סכום נכבד ברכישת מוצרי פיוניר KRP600,מסך.+LX82רסיבר.+רמקולים קליפטש,הייתי מצפה לשירות יותר טוב.לאחר שיחה נוספת היום עם מנהל בט.ר ,שוב חזר ואמר כי עלי להביא עצמאית את המכשיר למעבדה וכן יקח מספר ימים עד שיוחלט מה לעשות איתו.התשובה הזו מרגיזה אותי ברמות שלא יתוארו.לא מספיק שהמוצר תקול ונגרם לי עוגמת נפש הם מצפים שאסע במיוחד לת"א ובנוסף אשאר ללא רסיבר.
כנראה שאין הרבה מה לעשות אלא אשאר עם הרסיבר התקול.אבל דבר אחד אני מבטיח לפרסם את "תודעת השירות הגבוהה"של ט.ר בכל מקום וכמובן בצורה חוקית בכל מקום שאוכל.
...
dadi

ראשית .........זכותו של היבואן לקבל את המוצר בכדי לדעת מהי הבעיה שיש לרסיבר .
אחרת איך הוא ידע שהוא באמת תקול .

הרי יש מצבים שאנשים גורמים לתקלה כל שהיא ברסיבר........ או שמורידים תוכנה לא נכונה .

המלצתי היא ...... תן להם לבדוק מהי מהות התקלה ברסיבר . ובמידה ויש לו תקלה ט.ר יודעים לטפל בלקוחות שלהם בצורה מכובדת .

בהצלחה . (Y)

dadi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

9000es אתה צודק במאה אחוז שזכותם לבדוק את הרסיבר אין ויכוח בענין הזה.הצעתי להם שיבוא מישהו מטעמם לראות את הבעיות בביתי.הם סירבו.לצערי מניסיוני המר מכשיר כזה שנכנס לרכב ללא אריזתו עלול להרע את מצבו.מה גם הרסיבר הנ"ל נרכש בשיתוף עם ההנהלה(אישתי)והיא רגישה לשריטות.אני לא מקנא בהם עם המכשיר יחזור שרוט...

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

גורמים לנו להתגעגע לאיתן....... :(

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #13 

נכון שזכותם
אבל נראה לא לענין.
מילא להגיע (זמן=כסף) בטח למי שלא באזור שלהם.
אבל לומר שזה ייקח כמה ימים... (n)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #14 

dadi כתב:9000es אתה צודק במאה אחוז שזכותם לבדוק את הרסיבר אין ויכוח בענין הזה.הצעתי להם שיבוא מישהו מטעמם לראות את הבעיות בביתי.הם סירבו.לצערי מניסיוני המר מכשיר כזה שנכנס לרכב ללא אריזתו עלול להרע את מצבו.מה גם הרסיבר הנ"ל נרכש בשיתוף עם ההנהלה(אישתי)והיא רגישה לשריטות.אני לא מקנא בהם עם המכשיר יחזור שרוט...
...
dadi

נכון מאוד אתה צודק שיש סיכוי די גדול שהמכשיר ינזק חיצונית .......

שים לב............... בעת הכנסת הרסיבר למעבדת ט.ר . אתה אומר למקבל המכשיר שנמצא בדלפק קבלת המכשיר
שיכתוב לך הערה בכרטיס התיקון ........ "שהמכשיר נראה תקין וללא שום פגיעה חיצונית" . במידה ואהמכשיר יצא עם איזה שהוא פגם הכי קטן . לא אקבל את המכשיר ואהיה זכאי למכשיר חדש .

תאמין לי שהמכשיר יצא מהמעבדה כמו חדש .

בהצלחה .

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #15 

איציק,
יד על הלב...
היית מוכן לקבל כזה יחס מט.ר. לאחר כזו רכישה וכ"כ לזמן הרכישה?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

חברה אולי במקום להתלהם(מה שהכי קל...)
שיגיע הבחור עם המכשיר (וחריקת שיניים......
ושיתן אותו למעבדה(לדני או יניר.....
יזרוק כמה מילים לגיל (ואולי גם ליוסי במידת הצורך...)
שידעו שכולם ממתינים למוצא פיהם (או למוצא המעבדה.....
ושיתנו להם צאנס........
ונמתין........

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1569
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #17 

לאור מה שאני שומע זה מאד מבאס שיבואן בסדר גודל של ט.ר מתנהג כך
אני מאמין שאם היית קונה את המוצר בחנות רצינית שעובדת חזק עם היבואן הדברים היו נראים אחרת
אין מצב שהיית נשאר ללא רסיבר כמה ימים שלא נדבר שלפי דעתי היית מקבל רסיבר אחר חלופי/ חדש
מול חנות יש לך פשוט יותר כח מאשר מול היבואן

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”