Sansui 8080 Vs Sansui G7500
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לא הייתי קורא לזה שדרוג אבל שינוי בהחלט כן.
הסאונד שלהם שונה אחד מהשני...
יש כאלה שאוהבים את סדרת הG ויש כאלה את הסדרה של ה9090.
מה שבטוח הוא יותר יפה מה8080
בארצות הברית הסדרה של הG מאד מבוקשת...{כמובן מדובר על הדגמים הגבוהים}
הסאונד שלהם שונה אחד מהשני...
יש כאלה שאוהבים את סדרת הG ויש כאלה את הסדרה של ה9090.
מה שבטוח הוא יותר יפה מה8080
בארצות הברית הסדרה של הG מאד מבוקשת...{כמובן מדובר על הדגמים הגבוהים}
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
באמת מגבר יפיוף....ohyaeli כתב:אחת הסיבות לרצון להחליףofir-harlev כתב: מה שבטוח הוא יותר יפה מה8080
......
אגב מה הרמקולים שיש לך??
כרגע omega audio L7, מחפש כבר הרבה זמן kef 103.2. לא ראיתי כאלו למכירה המון המון המון זמן.ofir-harlev כתב:באמת מגבר יפיוף....ohyaeli כתב:אחת הסיבות לרצון להחליףofir-harlev כתב: מה שבטוח הוא יותר יפה מה8080
......![]()
אגב מה הרמקולים שיש לך??...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יש לי את שני הרסיברים הנהדרים האלה(ובכלל סאנסוי היא אחר החברות האהובות עלי בוינטאג'),והתשובה לשאלתך היא פשוטה-איזה אופי של סאונד אתה מעדיף.
סידרת "המספרים" קרי 0X0X מאופיינת בסאונד עם גוון "חם" יותר ובאס כוחני יותר,במיוחד בדגמים הגדולים כמו ה-8080/9090.סידרת ה-G,לעומת זאת,הסאונד יותר נייטרלי "ופתוח" יותר,יש גם מי שיקראו לזה מפורט יותר.זה נכון,אגב לכל הדגמים של ה-G.יש לי G-2000,הקטן ביותר,G-4700 ו-G-7500,לכולם יש את אותו "אופי" בסאונד,בתוספת,כמובן
של כוח ושליטה ברמקולים ככל שעולים בדגם.בסידרת המספרים-אותו הסיפור..אם אני לוקח למשל את ה-5000X,ה-8080DB וה-9090DB שאצלי,לכולם יש את האופי "החם" יותר.אני בכלל אומר-למה לך למכור את ה-8080? תישאר
איתו ותקנה בנוסף את ה-G7500.כל פעם תוכל להחליף בינהם כשבא לך..שניהם רסיברים טובים מידי בשביל לוותר
על אחד מהם.עדיף להחזיק בשניהם!
This is the Sansui Sound!

סידרת "המספרים" קרי 0X0X מאופיינת בסאונד עם גוון "חם" יותר ובאס כוחני יותר,במיוחד בדגמים הגדולים כמו ה-8080/9090.סידרת ה-G,לעומת זאת,הסאונד יותר נייטרלי "ופתוח" יותר,יש גם מי שיקראו לזה מפורט יותר.זה נכון,אגב לכל הדגמים של ה-G.יש לי G-2000,הקטן ביותר,G-4700 ו-G-7500,לכולם יש את אותו "אופי" בסאונד,בתוספת,כמובן
של כוח ושליטה ברמקולים ככל שעולים בדגם.בסידרת המספרים-אותו הסיפור..אם אני לוקח למשל את ה-5000X,ה-8080DB וה-9090DB שאצלי,לכולם יש את האופי "החם" יותר.אני בכלל אומר-למה לך למכור את ה-8080? תישאר
איתו ותקנה בנוסף את ה-G7500.כל פעם תוכל להחליף בינהם כשבא לך..שניהם רסיברים טובים מידי בשביל לוותר
על אחד מהם.עדיף להחזיק בשניהם!
This is the Sansui Sound!
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Re: מעניין...אני מחפש את המודעה בכדי להתרשם
כנראה לא שמת לב שמדובר בשירשור ישן, שהחייתי אותו מחדש באמצעות שאלתי.קאליפסו כתב:ולא מוצא אותה...אפשר לראות לינק?...
האמת שבשבת האחרונה רכשתי...
AU-4900 של סנסוי...אני לא יודע אם זו היתה כוונתך לסדרה...מדובר במגבר משנת 78...בכל אופן,גוון הצליל שלו מאוד דומה לסדרת G,אבל מי שאוהב סאונד יותר חם,מסדרת הG...קצת יותר חם,זה פיתרון טוב...וזה מדגם לא מייצג,כמובן,של מכשיר אחד...udii כתב:האמת לא יצא לי לשמוע אותם , אבל סדרת ה AU בנוייה בצורה איכותית מאוד
ויש הרבה שיטענו שהם עדיפים על הרסיברים
למרות שעדיין גם הרסברים של סנסוי מאוד איכותים גם ....