"שלט טכנאים" במסכי LG
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
רק תזהר.... 
זה לא עובד בטלויזיות החדשות של LG.sigamore כתב:נסה ללחוץ בו זמנית על כפתור ה MENU בשלט ועל כפתור ה MENU במסך.
בדגמים ישנים יותר זה היה מעביר למעין תפריט טכנאים...
אמר לי טכנאי של ח.י שבטלויזיות החדשות אפשר להשתמש בשלט האדום של הוט
מכיילים אותו עבור הטלויזיה(לחיצה ארוכה על TV 0049 ולחיצה ארוכה נוספת)
ואז לוחצים על הכפתור האדום ו על מקש service וזה אמור להכנס לתפריט שירות.
לא ניסיתי.
אם תצליח תודיע לי.
אפשר להפוך שם את הטלויזיה לדגם האמריקאי או האירופאי שכולל THX ועוד הרבה אפשרויות כיול.
צריך להזהר עם מה שמשנים. להפוך כל מיני אופציות מOFF לON זה בסדר אבל לשנות דברים בסיסיים כמו ZONE יכול לפגוע באחריות ואם יקרה משהו הטכנאי מטעם היבואן שיבדוק את הטלויזיה יחפש דברים כאלה.oshri8 כתב:זה לא עובד בטלויזיות החדשות של LG.sigamore כתב:נסה ללחוץ בו זמנית על כפתור ה MENU בשלט ועל כפתור ה MENU במסך.
בדגמים ישנים יותר זה היה מעביר למעין תפריט טכנאים...
אמר לי טכנאי של ח.י שבטלויזיות החדשות אפשר להשתמש בשלט האדום של הוט
מכיילים אותו עבור הטלויזיה(לחיצה ארוכה על TV 0049 ולחיצה ארוכה נוספת)
ואז לוחצים על הכפתור האדום ו על מקש service וזה אמור להכנס לתפריט שירות.
לא ניסיתי.
אם תצליח תודיע לי.
אפשר להפוך שם את הטלויזיה לדגם האמריקאי או האירופאי שכולל THX ועוד הרבה אפשרויות כיול....
LG LM620 לא תומך בSRT בעיברית, יש מה לעשות?
מסך LG LM620 נרכש לא מיבואן רישמי.
האם דרך תפריט טכנאים בשינוי "אזור" אפשר לקבל תמיכה בעיברית ב-SRT?
האם דרך תפריט טכנאים בשינוי "אזור" אפשר לקבל תמיכה בעיברית ב-SRT?
תשמע, לא מזמן החליפו לי לוח אם בטלויזיה של LG, אחרי שהחליפו הטכנאי נכנס לתפריט עם שלט שהיה לו, והחליף אזור בין ניו זילנד לישראל.
כשראיתי את זה הסתכלתי באינטרנט וקדדתי את השלט לוגיטק הרמוני שלי לפי ההוראות שמצאתי לכניסה למסך טכנאי ושם בדקתי וראיתי שאין שם את כל האזורים, אני לא זוכר בדיוק איזה מדינות היו שם, אבל היו אוסטרליה ניו זילנד אירן ואולי סינגפור, אבל למשל ארה"ב לא היתה שם.
תלוי בדגם שלך יכול להיות שאפשר להעביר לאזור ישראל ויכול להיות שלא.
תנסה להכנס למסך ואם אין אפשרות כזאת תרים טלפון ליבואן ותשאל, יכול להיות שאפשר לצרוב תוכנה חדשה בתשלום.
דרך אגב, שינוי המדינה גם משפיע על התדרים של הערוצים שאפשר לקלוט בתלות במדינה.
כשראיתי את זה הסתכלתי באינטרנט וקדדתי את השלט לוגיטק הרמוני שלי לפי ההוראות שמצאתי לכניסה למסך טכנאי ושם בדקתי וראיתי שאין שם את כל האזורים, אני לא זוכר בדיוק איזה מדינות היו שם, אבל היו אוסטרליה ניו זילנד אירן ואולי סינגפור, אבל למשל ארה"ב לא היתה שם.
תלוי בדגם שלך יכול להיות שאפשר להעביר לאזור ישראל ויכול להיות שלא.
תנסה להכנס למסך ואם אין אפשרות כזאת תרים טלפון ליבואן ותשאל, יכול להיות שאפשר לצרוב תוכנה חדשה בתשלום.
דרך אגב, שינוי המדינה גם משפיע על התדרים של הערוצים שאפשר לקלוט בתלות במדינה.