האם אפשר להזרים סרטי בלוריי על רשת 10/100 קווית?
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
יש לי שני מזרימדיות - TVIX 6500 ואקסטרימר, ובשניהם תכני בלוריי מלאים מגמגמים (ב-6500 קצת פחות מגמגם). הסרטים נמצאים על כוננים חיצוניים בחיבור USB למחשב על הרשת.
בחיבור USB ישיר של הכונן למזרימדיה - אין בעייה.
האם יש בעייה ברשת שלי, או שזה מצב נורמלי.
האם יש פתרון?
תודה.
בחיבור USB ישיר של הכונן למזרימדיה - אין בעייה.
האם יש בעייה ברשת שלי, או שזה מצב נורמלי.
האם יש פתרון?
תודה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה ידוע, זיו התייחס לכך מספר פעמים, במזרימדיות עם צ׳יפ רילטק יש ביצועי הזרמה נמוכים יותר ולכן בתכנים טובעניים יהיו גמגומים וחוסר יציבות בהזרמה. מכשירי ה-NMT שמבוססים על צ׳יפ של סיגמא (פופקורנים וכו׳), נהנים מיכולות הזרמה טובות יותר, ולכן, גם בחיבור שהזכרת, ניתן להזרים באמצעותם תכני בלו-ריי מלאים ללא גמגומים.
אני עם כבל של 20 מטר, ראוטר של ASUS עם רשת 100 מזרים בלוריי (לא ריפ) ללא בעיה וללא גמגומים.
החומר על ההרדיסק של השרת, מזרים עם DVICO 6600
החומר על ההרדיסק של השרת, מזרים עם DVICO 6600
- Irus
- חבר מביא חבר

אין לי פה את התגובה הספציפית של אריה, אבל הוא התייחס לכך מספר פעמים, אולי יש עוד הבדלים בחומרה.
איך אתה מסביר את העובדה שהפופקורנים לא צריכים חיבור של ג'יגה בשביל הפעולה הזאת?
הנה התייחסות של זיו (כפי שהזכרת, לא רלוונטי ל-6,500, אבל לאחרים כן):
איך אתה מסביר את העובדה שהפופקורנים לא צריכים חיבור של ג'יגה בשביל הפעולה הזאת?
הנה התייחסות של זיו (כפי שהזכרת, לא רלוונטי ל-6,500, אבל לאחרים כן):
ziv_r כתב:חבורת ה NMT בעלי יכולות הזרמה טובות יותר מהרשת. זה מגיע לידי ביטוי בניגון תכני Blu-ray בעלי קצב נתונים גבוה.
חבורת ה NMT מותאמת יותר לניגון כותרי Blu-ray. זה בא לידי ביטוי על ידי תמיכה בקצב נתונים גבוה יותר כפי שנאמר בסעיף קודם...
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא הבנתי. מצד אחד אתה אומר בלוריי (לא ריפ) - מה זה אומר? בלוריי דיסק על כונן בלוריי.Nba כתב:אני עם כבל של 20 מטר, ראוטר של ASUS עם רשת 100 מזרים בלוריי (לא ריפ) ללא בעיה וללא גמגומים.
החומר על ההרדיסק של השרת, מזרים עם DVICO 6600...
מצד שני אתה אומר שהחומר על ההארד דיסק כלומר זה כן ריפ.
או שהתכוונת שהזרמת קובץ MKV שזה ריפ דחוס?
לגבי רשת GIGA - אני שם לב שהמחירים של ראוטרים וסוויצים במהירות זו עדיין יקרים מאד.
כוונתי הייתה שזה לא MKV אלא בלוריי מלא.
- Irus
- חבר מביא חבר

liorreem,Rino כתב:6500 הוא SIGMA וצריך רשת גיגה...
בדגם הזה, מבחינת הצגת התוכן, אין הבדל בין רשת 10/100 לבין רשת ג'יגה - אולי יש פרמטרים אחרים שאפשר לבדוק ולכן חבל על הכסף בקניית הציוד שהזכרת.
ziv_r כתב: המימוש של חברת DViCO עם רשת 10/100 לא היה במיטבו. במקום לטפל בזה, הם הוסיפו את התמיכה ה"מזוייפת" ברשת 1Gb אשר הייתה בבחינת עיקוף לבעיה....
ziv_r כתב: גם מכשירים קודמים ל 6500 הצליחו לנגן אותם קבצים בדיוק, ללא חובה ברשת 1Gb....
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
האם ישנה משעות לאורך כבל הרשת?Nba כתב:אני עם כבל של 20 מטר, ראוטר של ASUS עם רשת 100 מזרים בלוריי (לא ריפ) ללא בעיה וללא גמגומים.
החומר על ההרדיסק של השרת, מזרים עם DVICO 6600...
מה זה משנה אם זה 20 מטר או 70?
בברכה קובי כהן
ציינתי עובדה ומ 100 מטר זה לא עובד טוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
liorreem,
1. מקם את התכנים על המחשב, לא על כונן USB. הדבר אמור גם לעבוד דרך כונן USB, אך אני מעוניין לצמצם את השרשרת.
2. בצע את ה Streaming דרך שיתוף NFS אשר ממומש בצורה טובה יותר במזרימי מדיה.
3. וודא כי השרת שמגיש את הקבצים לא עסוק בפעולות נוספות באותה עת.
לגבי עלות של ציוד עם תמיכה ב 1Gb, סוויץ נמכר בסביבות 300-400 ש"ח עם 8 פורטים. ראוטר במחיר דומה. אני לא רואה כרגע צורך לשדרג אצלך את הציוד בגלל הבעיה שהצגת, היא נובעת כנראה ממקור אחר.
לגבי אורך מקסימלי של כבלי רשת, עדיף לא לעבור מרחק של 100M עבור כבלי FTP | STP, אחרת הסיגנל כבר לא יציב דיו ויש צורך בפתרונות אקטיבים מסוג Signal Repeater.
1. מקם את התכנים על המחשב, לא על כונן USB. הדבר אמור גם לעבוד דרך כונן USB, אך אני מעוניין לצמצם את השרשרת.
2. בצע את ה Streaming דרך שיתוף NFS אשר ממומש בצורה טובה יותר במזרימי מדיה.
3. וודא כי השרת שמגיש את הקבצים לא עסוק בפעולות נוספות באותה עת.
לגבי עלות של ציוד עם תמיכה ב 1Gb, סוויץ נמכר בסביבות 300-400 ש"ח עם 8 פורטים. ראוטר במחיר דומה. אני לא רואה כרגע צורך לשדרג אצלך את הציוד בגלל הבעיה שהצגת, היא נובעת כנראה ממקור אחר.
לגבי אורך מקסימלי של כבלי רשת, עדיף לא לעבור מרחק של 100M עבור כבלי FTP | STP, אחרת הסיגנל כבר לא יציב דיו ויש צורך בפתרונות אקטיבים מסוג Signal Repeater.