התמונה ב-YES HD מדהימה! פשוט תענוג. בערוצי הSD התמונה בסדר גמור במיוחד בערוצי הסרטים והסדרות. ערוץ 2 התמונה נסבלת, לעומתם התמונה בערוץ הספורט פשוט זוועה! עם 100 הרץ בלי 100 הרץ עם Sharpness על מינימום, לא עזר כלום. או שפיספסתי משהו או שדרך HDMI ערוץ הספורט פשוט משדר זוועה (בטושיבה HDR שלי זה דווקא היה ניראה סביר).
דרך אגב הערה קטנה לטלוויזיה יש 3 כניסות HDMI, משום מה חשבתי שיש 4 וגם בחנות אמרו לי, אבל יש רק 3 למי שחשוב לו שיהיו יותר. (אני כרגע צריך בדיוק 3 אז לא נורא)
אוקיי עכשיו לבעיות:
בחיבור למחשב:
1) התמונה בHD (בנתיים ניסיתי רק 720P) מצויינת אבל התנועה לא רציפה ומרגישה לא טבעית. המחשב מחובר בdvi-hdmi ומוציא אות ב-60hz האם כדאי להחליף ל-50Hz? מה כדאי לעשות? (אין דרך להוציא 100Hz לא ראיתי אפשרות כזאת ב-ati control center)
2) משום מה באפשריות תמונה עבור הכניסה שבה חיברתי את המחשב האפשרויות של Pixel Plus, HD Natual Motion וגם איזה אפשרות שנקראת pc mode כולן באפור ולא ניתן לבחור אותם, האם הגדרתי משהו לא נכון? (בהוספת devices אמרתי לו שלכניסה הזאת מחובר מחשב).
3) סירטי הSD ניראים הרבה פחות טוב, הסרט אווטאר בגודל של 2 גיגה פשוט בילתי ניתן לצפייה פיקסליזציה מטורפת, שיחקתי עם הגדרות כמו Noise reduction ו-MPEG artificat ולא היה שום הבדל, יכול להיות שיש הגדרות ב-ati control center שיכולות לשפר את המצב?
חיבור לYES:
יש בנתיים רק בעיה אחת, יש חוסר תאימות בין הקול לתמונה, הYES מחובר ב-HDMI לטלוויזיה ובכבל אופטי לרסיבר. לצערי לא בדקתי אתמול אם הבעיה קורת גם בקול שמגיע עם הHDMI לטלוויזיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? (איזה פתרונות אפשריים? להוציא את הכבל האופטי מהטלוויזיה לרסיבר במקום מהYES? לשחק עם הגדרות DELAY ברסיבר?)
חיבור לפלייסטיישן עדיין לא נבדק.
תודה