קניית סטרימר-התלבטות (אשמח לתשובה מהירה,לממש קופון הנחה)
אני רוצה לקנות סטרימר.
המטרה היא לחבר לפלזמה בחדר שינה, ולראות סרטים,סדרות ותוכן ב HD (ולעוד שנה-לסלון בבית החדש)
אהבתי את הXTREAMER וראיתי שהוא מתאים לתקציב שלי.
1. שווה להוסיף 150 שקל לקחת את הדגם ה PRO ?
2. יש לי מצלמת פנסוניק, מצלמת קבצי MTS בפורמט AVCHD. האם האקסטרימר יתמוך ?
3. הבנתי שהוא מגיע ללא דיסק קשיח. האם לקנות פנימי או חיצוני?
4. הדגמים שנמכרים כרגע- יש להם צלעות קירור ואין להם את הבעיות חום שקראתי עליהם ביקורות?
5. יש קופון הנחה עד ה 31.8 , של 50 שקל ברשת באג, אז אשמח לקבל תשובה מהירה ו"לרוץ" לקנות.
אם יש דגם אחר, קטן, תומך עברית, תומך HD במחיר דומה- אשמח.
תודה
המטרה היא לחבר לפלזמה בחדר שינה, ולראות סרטים,סדרות ותוכן ב HD (ולעוד שנה-לסלון בבית החדש)
4. הדגמים שנמכרים כרגע- יש להם צלעות קירור ואין להם את הבעיות חום שקראתי עליהם ביקורות?
5. יש קופון הנחה עד ה 31.8 , של 50 שקל ברשת באג, אז אשמח לקבל תשובה מהירה ו"לרוץ" לקנות.
תודה
1. על פי הביקורת כאן באתר - אלא אם כן אתה חייב דיסקים 3.5 פנימיים - לא.טל_הפקות כתב:אני רוצה לקנות סטרימר.
תודה...
2. לי יש פנסוניק FZ-35. האקסטרימר מנגן את ה-AVCHD lite שהיא מוציאה.
3. בחירה שלך - חיצוני ניתן לנייד בלי התעסקויות ואפשר לחבר 3.5" ואפילו יותר מאחד.
4. בדגם הסיידווינדר (לא הפרו) לא צריכות להיות בעיות חום.
בדגם הפרו, על פי הביקורת כאן באתר, יש בעיות חימום בדיסקים פנימיים.
מקווה שעזרתי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
בכל אופן, "למהר" ולקנות מבאג עוד היום עם ההנחה? (יוצא 650 שקל).
לגבי הדיסקים- התכוונתי אם לקנות דיסק 2.5 פנימי, או לשים ליד הסטרימר דיסק חיצוני עם מארז 3.5 (יש לי מארזים כאלה).
יש לי TZ7 של פנסוניק, נראה לי שזה אותם קבצים.
תודה
לגבי הדיסקים- התכוונתי אם לקנות דיסק 2.5 פנימי, או לשים ליד הסטרימר דיסק חיצוני עם מארז 3.5 (יש לי מארזים כאלה).
יש לי TZ7 של פנסוניק, נראה לי שזה אותם קבצים.
תודה
אני רוצה ללכת עכשיו לקנות, רק שאלה דחופה-
המוכר אומר שיש אנטנה WIFI , שעולה 199, ובמעמד המכירה מגיע לי אותה ב 99 שקל.
המכשיר יהיה ליד מודם ראוטר, שווה לקנות את האנטנה, או לחבר בכבל LAN ?
בעתיד בדירה שלי בסלון אולי יהיה צורך באנטנה, השאלה אם לקנות עכשיו או רק שנצטרך... ?
תודה
המוכר אומר שיש אנטנה WIFI , שעולה 199, ובמעמד המכירה מגיע לי אותה ב 99 שקל.
המכשיר יהיה ליד מודם ראוטר, שווה לקנות את האנטנה, או לחבר בכבל LAN ?
בעתיד בדירה שלי בסלון אולי יהיה צורך באנטנה, השאלה אם לקנות עכשיו או רק שנצטרך... ?
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בכל מקרה עדיף לעבוד עם חיבור קווי, במידה ובעתיר תצטרך לקנות את האנטנה, תמיד תוכל לקנות אותה מאי-ביי במחיר ה״מבצע״ שמוצע בארץ, כולל משלוח חינם לישראל. אני מאמין שבשלב מסוים גם רשתות אחרות יחלו למכור את האנטנה בארץ ולכן המחיר הרשמי שלה יהיה נמוך יותר.
בנוגע לדיסק קשיח, יש יתרונות וחסרונות לכל תצורה.
אני באופן אישי בעד דיסק קשיח חיצוני: לא צריך לפתוח את המכשיר, קל לשדרג, ניתן להשתמש בדיסק 3.5 מהיר וזול יותר, ואין בעיות חימום של המכשיר.
בנוגע לאנטנה האלחוטית - תמיד עדיף חיבור חוטי: יציב, מהיר ומאובטח יותר אלחוטי.
רק אם מסיבה כלשהי זה לא מתאפשר אצלך, לך על חיבור אלחוטי.
טיפ: אני בטוח שיש הרבה משתמשים בפורום שקיבלו את האנטנה עם המכשיר מהדור הקודם ואין להם שום שימוש בה.
אם תחליט מאוחר יותר שאתה חושק בה, בוודאי תוכל להשיג אותה ב-99 שקל מאחד מהם.
אני באופן אישי בעד דיסק קשיח חיצוני: לא צריך לפתוח את המכשיר, קל לשדרג, ניתן להשתמש בדיסק 3.5 מהיר וזול יותר, ואין בעיות חימום של המכשיר.
בנוגע לאנטנה האלחוטית - תמיד עדיף חיבור חוטי: יציב, מהיר ומאובטח יותר אלחוטי.
רק אם מסיבה כלשהי זה לא מתאפשר אצלך, לך על חיבור אלחוטי.
טיפ: אני בטוח שיש הרבה משתמשים בפורום שקיבלו את האנטנה עם המכשיר מהדור הקודם ואין להם שום שימוש בה.
אם תחליט מאוחר יותר שאתה חושק בה, בוודאי תוכל להשיג אותה ב-99 שקל מאחד מהם.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
טוב כבר קניתי, יצא לי 650 למכשיר+99 לאנטנה, אני חושב שהמחיר טוב.
שמתי לב שהאיכות לא טובה- התפריטים עצמם לא מוצגים טוב ומפוקסלים.
פלזה עם HD READY, חיבור HDMI.
רק לשם השוואה, יש לי ממיר HD של הוט, ואני רואה בו תכני HD ממש טוב.
יש אופציה לשינוי רזולוציה? למה רואים מפוקסל? (תפריטים, טקסט, סרטי HD לא נראים "משהו").
יש אופציה לשינוי רזולוציה? למה רואים מפוקסל? (תפריטים, טקסט, סרטי HD לא נראים "משהו").
אני אפילו לא אשאל אם שדרגת לגרסה האחרונה, אבל לאחר השדרוג האם הגדרת בסטרימר שיטת שידור 720p או שנשארת על ברירת המחדל - PAL ?טל_הפקות כתב:טוב כבר קניתי, יצא לי 650 למכשיר+99 לאנטנה, אני חושב שהמחיר טוב.
יש אופציה לשינוי רזולוציה? למה רואים מפוקסל? (תפריטים, טקסט, סרטי HD לא נראים "משהו")....
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
1. תתחדשטל_הפקות כתב:טוב כבר קניתי, יצא לי 650 למכשיר+99 לאנטנה, אני חושב שהמחיר טוב.
יש אופציה לשינוי רזולוציה? למה רואים מפוקסל? (תפריטים, טקסט, סרטי HD לא נראים "משהו")....
2. תשדרג לגירסת קושחה אחרונה 2.4
3. כפי שציינו אחרים תשנה רזולוציה ל-720P (או אפילו ל-1080 בחיבור למסך FHD: לא המקרה כעת, אולי בעתיד...)
צהוב עולה 
תודה על התגובות.
שינתי רזולוציה ל 720P 60 - המסך מרצד (כמו טלווזיות של פעם על 50 הרץ או פחות).
720P 50HZ בכלל מרצד. שמתי על 1080I 60HZ -זה הכי נורמלי- אך עדיין מרצד מעט (יש לי עין חדה).
דבר נוסף- כל פעולה באינטרנט- תוקעת את המכשיר וגורמת לו לאתחול עצמי (צפייה בערוצי TV למשל).
העדכון פותר?
שינתי רזולוציה ל 720P 60 - המסך מרצד (כמו טלווזיות של פעם על 50 הרץ או פחות).
720P 50HZ בכלל מרצד. שמתי על 1080I 60HZ -זה הכי נורמלי- אך עדיין מרצד מעט (יש לי עין חדה).
דבר נוסף- כל פעולה באינטרנט- תוקעת את המכשיר וגורמת לו לאתחול עצמי (צפייה בערוצי TV למשל).
העדכון פותר?
עשיתי לא עזר.
בתפריט הטלווזיה שלי אין אופציה של בחירת תמונה, היא מזהה לבד את המקור, ועוברת "לשיטה" אוטומטית.
(ניסתי להחליף כל פעם מ 720, ל 1080, 60/50HZ והיא מזהה לבד).
דבר נוסף- אחרי העדכון ל 2.4 - אני לא יכול להיכנס דרכו ל"אינטרנט" - הוא כותב לי No network connect...!!
לפני העדכון הכל היה עובד (לפעמים נתקע וגורם לאתחול).
עשיתי ריסט להגדרות כמו שאמרת ("שחזור הגדרות") הגדרתי שוב מחדש את הרשת, ראיתי שבאמת הרשת זוהתה, והוא כתב שכך הדבר- אך בכניסה ל"אינטרנט" - יש שגיאה. למה?
תודה
בתפריט הטלווזיה שלי אין אופציה של בחירת תמונה, היא מזהה לבד את המקור, ועוברת "לשיטה" אוטומטית.
(ניסתי להחליף כל פעם מ 720, ל 1080, 60/50HZ והיא מזהה לבד).
דבר נוסף- אחרי העדכון ל 2.4 - אני לא יכול להיכנס דרכו ל"אינטרנט" - הוא כותב לי No network connect...!!
לפני העדכון הכל היה עובד (לפעמים נתקע וגורם לאתחול).
עשיתי ריסט להגדרות כמו שאמרת ("שחזור הגדרות") הגדרתי שוב מחדש את הרשת, ראיתי שבאמת הרשת זוהתה, והוא כתב שכך הדבר- אך בכניסה ל"אינטרנט" - יש שגיאה. למה?
תודה