כבל HDMI באורך 10 מטר - עלול לעורר בעיות בזרימת המידע?
בכוונתי לקנות כבל HDMI באורך 10 מטרים ולחבר באמצעותו בין הטלויזיה וה-Xtreamer.
האם מישהו נתקל בבעיות בהזרמת המידע בגלל האורך של הכבל?
ראיתי שמוכרים כבל של 20 מטר עם מגבר, אז אולי 10 זה גבולי?
ולמישהו יש מושג כמה כבל כזה עשוי לעלות? מהיכן מומלץ לקנות?
תודה.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שום בעיה.yoavv כתב:בכוונתי לקנות כבל HDMI באורך 10 מטרים ולחבר באמצעותו בין הטלויזיה וה-Xtreamer.
תודה....
קנה כבל עם סיכוך טוב ואתה מסודר
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D ... QSS5550-10
זה צריך להיות כבל איכותי ולכן יעלה לא מעט, אבל אני מכיר רבים שמשתמשים בכבלים באורכים כאלו בלי שום בעיות.yoavv כתב:בכוונתי לקנות כבל HDMI באורך 10 מטרים ולחבר באמצעותו בין הטלויזיה וה-Xtreamer.
תודה....
אבל למה לא למקם את הסטרימר ליד הטלוויזיה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שימוש במקרן, אבל אתה אמרת בפירוש טלוויזיה...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
shayf כתב:זה צריך להיות כבל איכותי ולכן יעלה לא מעט, אבל אני מכיר רבים שמשתמשים בכבלים באורכים כאלו בלי שום בעיות.yoavv כתב:בכוונתי לקנות כבל HDMI באורך 10 מטרים ולחבר באמצעותו בין הטלויזיה וה-Xtreamer.
תודה....
אבל למה לא למקם את הסטרימר ליד הטלוויזיה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שימוש במקרן, אבל אתה אמרת בפירוש טלוויזיה......
זה יעלה בדיוק 110 ש"ח . לא יקר לכל הדעות. עובד חבל"זזה צריך להיות כבל איכותי ולכן יעלה לא מעט,...
אני פשוט מעוניין שהקיר עם הפלזמה יהיה ריק מכל דבר אחר. גם לא כוננית לידו. לכן בכוונתי למקם את הסטרימר ליד הקיר שממול לטלויזיה, ולשם כך עלי להעביר כבל HDMI דרך צינור קיים שמקשר בין שני הקירות.shayf כתב:אבל למה לא למקם את הסטרימר ליד הטלוויזיה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שימוש במקרן, אבל אתה אמרת בפירוש טלוויזיה......
יש רק בעיה אחת שעכשיו אני צריך להתגבר עליה: הצינור לא מספיק רחב כדי להעביר בתוכו את הראש של הכבל HDMI. מדובר בצינור תקשורת רגיל כמו אלו שמעבירים בהם כבל אנטנה.
מה לדעתכם ניתן לעשות במקרה כזה? לחתוך את הראש ואח"כ לחבר? זה נראה לי הפתרון האחרון.
אין משהו יותר אלגנטי?
יש אולי כבל HDMI שהראש שלו מתפרק?
יוקר הוא מושג יחסי ואינדיבידואלי.istarmini כתב:shayf כתב:זה צריך להיות כבל איכותי ולכן יעלה לא מעט, אבל אני מכיר רבים שמשתמשים בכבלים באורכים כאלו בלי שום בעיות.yoavv כתב:בכוונתי לקנות כבל HDMI באורך 10 מטרים ולחבר באמצעותו בין הטלויזיה וה-Xtreamer.
תודה....
אבל למה לא למקם את הסטרימר ליד הטלוויזיה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שימוש במקרן, אבל אתה אמרת בפירוש טלוויזיה......זה יעלה בדיוק 110 ש"ח . לא יקר לכל הדעות. עובד חבל"זזה צריך להיות כבל איכותי ולכן יעלה לא מעט,......
הכבל HDMI שלי, באורך מטר וקצת, עלה באיביי 8 שקלים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde