מעוניין לקנות אוזניות IN EAR תקציב 200-450 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mikrobos3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי שלום לכולם קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום
עד היום חשבתי שהאוזניות שבאו עם האייפוד הן אוזניות מעולות ואחרי שיחה עם חבר נוכחתי שטעיתי מאוד אני מעוניין לקנות אוזניות IN EAR במחיר של עד 450 שקל יש לי כמה אופציות שראיתי ורציתי שמישהו יגיד לי מה לדעתו הכי טוב מהן או מה יותר טוב מהן.
אני רק אוסיף כדי שתוכלו לדעת לאיזה מטרה האוזניות אז ככה אני מתאמן אימונים מאומצים במכון אז זה צריך להיות נגד זיעה ואני אוהב לשמוע בווליום גבוהה אני מחפש אטימה כך שאני שומע אני בעולם משלי ו99 אחוז מהמוזיקה שאני שומע זה מוזיקה שחורה כך שהבאס חייב להיות חזק ואיכותי.
האופציות שהמליצו לי עליהן הן:
SHQ3000 philips
Sennheiser CX380 II
Sennheiser CX 680-הכי נראה לי עד עכשיו
ואמרו לי כאלה של סוני או חברת SHURE אבל בקשר לזה אין לי מושג דגמים
אני מעוניין ללכת לקנות בימים הקרובים אז בבקשה עזרו לי כי אני חייב את המוזיקה שלי וחייב אותה באיכות גבוהה!!!

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

שלום וברוך הבא (Y)
ממליץ שתעיף מבט על אוזניות מדגם S4 של חברת Klipsch.
דגם קרוב נסקר כאן באתר -> http://www.htmobile.co.il/article1759 (שים לב שהדגם שנסקר הוא S4i. ההבדל בינו לבין ה S4 הוא יחידת הבקרה והמיקרופון).
האיכות יוצאת מן הכלל ולדעתי טובה מהדגמים שציינת.
אני אישית רכשתי אותן בארה"ב ב $70 (דגם ה S4i עלה $100 אך לי לא היה צורך במיקרופון).
אין לי מושג מה מחירן בארץ אבל שווה לבדוק.
ממליץ בחום !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

mikrobos3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #3 

טוב על פי מה שאני רואה אי אפשר למצוא אותן בארץ וגם סיפור בחול יש המלצה לעוד אוזניות באותה רמה ואולי יותר טובה (כי ראיתי במאמר שהבאסים לא טירוף והיא לאא אטומה מספיק) אם יש עוד אופציות אני אשמח לשמוע אני חייב את עזרתכם וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 400 ש"ח
אז PLEASE HELP!!!!

nADAUV
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה #4 

אני רכשתי את ה- Sennheiser CX 500 In-Ear Headphones והן מעולות. רק צריך להיזהר מזיופים..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”