המלצה לטלויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #21 

sigamore כתב:
DaveVak כתב:
ronyhr כתב:ת.ת.ת. (Y) (Y) :D :D
...
תודה תודה.
אני מקבל אותה כנראה ביום שלישי (אם לא אז אחרי החג :בוכה:). יש אילו טיפים שאנשים יכולים לתת לי ?
אנשים שעשו "הרצה" ל-V20 שלהם ? משהו מיוחד ?
...
רק דבר אחד קטן במקרה ואתה מתכוון לתלות אותה על הקיר - שים לב שזוית החיבורים מאחור לא אופטימלית (שקעי ה HDMI בפרט). כלומר שימוש בכבל HDMI סטנדרטי יהיה בעייתי בנסיון הצמדה לקיר.
תוכל להשתמש בכבל עם ראש זוויתי או עם קונקטור מיוחד. ראה דוגמא כאן ->
http://exp.shopy.co.il/products/168485
http://exp.shopy.co.il/products/126905

מעבר לזה לא הייתי יוצא מגדרי סביב עניין ההרצה מעבר להמנעות במידת האפשר מצפייה בתכנים עם פסים שחורים למעלה / למטה כמו שמקובל מאד בערוצים 2 ו 10 ....
גם הכיול out of the box בסה"כ משביע רצון ! נסה להימנע כמובן ממצב DYNAMIC ותיצמד למצב CINEMA עם שינויים קטנים בהתאם להעדפות העין שלך.
אם תרצה הצעות נוספות לכיולים (בסיסיים כמובן - אין לי ידע או ציוד לכיול מקצועי) אשמח לתת לך בהמשך.

שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן (Y)
...
אל מלא רחמים! איזה מחיר! 115 שקל?! בשביל קונקטור?
תזמין מדיל אקסרטים
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41282

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #22 

פחות מ 10 ש"ח כולל משלוח לישראל ! מדהים. (Y)

DaveVak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

עד כמה לכבלים יש משקל על איכות התמונה ? לא יודע אם מה שאקבל זויתי או רגיל, אבל זה אמור להיות כבל איכותי (תאורתית).
קונקטור שכזה לא פוגע באיכות בצורה כלשהי ?
יש המון דברים נפלאים בדיל אקסטרים, אבל לא בטוח שהייתי רוכש מאצלהם דברים שאמורים להיות מדוייקים ואמינים...קונדומים למשל (כן, הם מוכרים גם את זה)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #24 

DaveVak כתב:עד כמה לכבלים יש משקל על איכות התמונה ? לא יודע אם מה שאקבל זויתי או רגיל, אבל זה אמור להיות כבל איכותי (תאורתית).
יש המון דברים נפלאים בדיל אקסטרים, אבל לא בטוח שהייתי רוכש מאצלהם דברים שאמורים להיות מדוייקים ואמינים...קונדומים למשל (כן, הם מוכרים גם את זה)
...
:lol: :lol: :lol:
אתה יכול ללכת על האופציה הזולה - worst case הלכו 10 שקלים :wink:
לא ברצינות - אני שמתי את הלינק רק כדי שתראה על מה אני מדבר ... המחיר שהם דורשים באמת מוגזם !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #25 

DaveVak כתב:עד כמה לכבלים יש משקל על איכות התמונה ? לא יודע אם מה שאקבל זויתי או רגיל, אבל זה אמור להיות כבל איכותי (תאורתית).
...

אני מוכן להתערב שלא תשים לב להבדל (אם זה יעבוד כמובן :) )

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”