החלטה סופית: LG50PK550R או TH-P-U10 או TH-P-S10
אני עומד לרכוש השבוע טלויזיה ומתלבט בין 3 הדגמים שבנושא.
לפי מה שהסבירו לי בחנות (ליאור) - פנסוניק טובה יותר מLG ובעיקר הדגם U10 שיש לו DEEP COLOR.
לא מצאתי בחיפוש בפורום נתונים (למעט שרשור אחד) על U10
לפנסוניק יש 5 שנים אחריות של יורוקום ולLG יש 3 שנים של ח.י..
איזו טלויזיה טובה יותר (ומדוע)?
הבנתי שלפנסוניק אין בעיית צריבה (כמו לוגו של ערוץ)
היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה?
תודה
לפי מה שהסבירו לי בחנות (ליאור) - פנסוניק טובה יותר מLG ובעיקר הדגם U10 שיש לו DEEP COLOR.
לא מצאתי בחיפוש בפורום נתונים (למעט שרשור אחד) על U10
לפנסוניק יש 5 שנים אחריות של יורוקום ולLG יש 3 שנים של ח.י..
איזו טלויזיה טובה יותר (ומדוע)?
הבנתי שלפנסוניק אין בעיית צריבה (כמו לוגו של ערוץ)
היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה?
תודה
יש לי את ה- LG ואני מבסוט עד הגג ואני ממליץ עליה מאוד. תמונה יפה מאוד, שחורים שאין דברים כאלה והעיצוב של המסך אלגנטי ויפה בלי יותר מדי פלסטיקה מסביב (RAZOR FRAME).
את ה U10 אני ראיתי בחנות LEGACY בצומת קרית אתא ונראה לי שיש אותה ב א.ל.מ.
את ה U10 אני ראיתי בחנות LEGACY בצומת קרית אתא ונראה לי שיש אותה ב א.ל.מ.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
1) אם אתה יכול להשיג את S10 בגודל 50", היא עדיפה במסכי כניסה FHD. אבל עד כמה שידוע לי, מזמן נגמר המלאי שלה.
2) ליתר דיוק, יורוקום (יבואני פנסוניק) נותנים שנת אחריות אחת מלאה ועוד 4 שנים חלקיות. (ולא חמש שנים מלאות).
3) בדוק גם את הדגם C550 של סמסונג. במחירים אלו, לוקח בגדול את U20 ו PK550.
2) ליתר דיוק, יורוקום (יבואני פנסוניק) נותנים שנת אחריות אחת מלאה ועוד 4 שנים חלקיות. (ולא חמש שנים מלאות).
3) בדוק גם את הדגם C550 של סמסונג. במחירים אלו, לוקח בגדול את U20 ו PK550.
- masterblaster
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני חושב דווקא ש SAMSUNG 50C6500 תהיה הבחירה הטובה ביותר.מסך מצויין.
שים לב שמדובר בדגם U10 ולא U20.שי-כ כתב:1) אם אתה יכול להשיג את S10 בגודל 50", היא עדיפה במסכי כניסה FHD. אבל עד כמה שידוע לי, מזמן נגמר המלאי שלה.
3) בדוק גם את הדגם C550 של סמסונג. במחירים אלו, לוקח בגדול את U20 ו PK550....
אתה בטוח? לפי המוכר U10 משנת 2010asaf23 כתב:שים לב שסדרה 10 היא משנה שעברה (לא בהכרח אומר שהיא פחות טובה)...
בעיית הצריבה שאתה מתאר היתה נחלתן של כל טלויזיות הפלזמה באשר הן. כמיטב הבנתי הבעיה הזו נפתרה כבר אצל מירב החברות ולא רק אצל פנסוניק.zoharsi כתב:והאם זה נכון שהיתרון של פנסוניק על פני כל המתחרות בכך שאם רואים לדוגמא ערוץ 2 מס' שעות, הלוגו של הערוץ נשאר צרוב לאחר מכן על המסך (אומנם חלש, אך יכול להפריע) בכל החברות למעט פנסוניק?...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
oshri8, לא היינו כבר בסרט הזה?oshri8 כתב:ואת זה על סמך מה?שי-כ כתב: 3) בדוק גם את הדגם C550 של סמסונג. במחירים אלו, לוקח בגדול את U20 ו PK550....
ביקורות?
ראיה בחנות אחת ליד השניה?...
דבר ראשון מבחינת פאנל וכמעט כל פרמטר אפשרי, ה C550 מוביל על שני המסכים הנ"ל. כולל רמה יותר רצינית ומקצועית של חיבורים. ל C550 יש גם פילטר נוגד השתקפות שאין באחרים. במיוחד ב LG אשר נוטה לבעיות השתקפות. ולא מעניין אותי שלפי מפרטי החברות, ל PK550 יש 'את השחורים הכי עמוקים'.
לא ראיתי את שלושת המסכים 'במכה' אחד ליד השני, ואני מאמין שגם אתה לא, מכוון שה C550 הוא דגם חדש.
אך ראיתי אותם כמה פעמים במקומות שונים (למען האמת ראיתי יותר את B550 ואת C550 רק פעם אחת) ובכל הפעמים ה U20 ו PK550 הציגו תמונה דהויה לטעמי, ביחס לעוצמת הצבעים של סמסונג.
כל זה משתנה אם משווים בין S10 ל C550. כי אני מעדיף את עוצמת הצבעים של מסכי פנסוניק. הבעיה שב U20 , כמו ב X10/20, זה לא נראה לעין.
ואין דבר כזה U10. (קראו ביקורת של עופר על U20).
יום טוב
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
ע"פ בקורות שקראתי מחו"ל - אני מאמץ את המלצתך בחוםmasterblaster כתב:אני חושב דווקא ש SAMSUNG 50C6500 תהיה הבחירה הטובה ביותר.מסך מצויין....
השאלה אם מכשיר זה זמין בארץ
ומהו מחירו בהשוואה למכשירים הזולים יחסית שהוזכרו בהודעה המקורית
צהוב עולה 
אכן טלויזיה מצויינת אך מחירה כ25000 ש"ח לעומת 6000 עד 7000 ש"ח לטלויזיות שציינתי בשרשור.
תודה על העצות אך כרגע יש לי כסף למזדה ולא למרצדס
אשמח למקד חזרה את השרשור בשאלה (עם תוספת):
LG50PK550R או TH-P-U20 או TH-P-S10 מי יותר טובה?
או סמסונג C550
תודה על העצות אך כרגע יש לי כסף למזדה ולא למרצדס
או סמסונג C550
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zoharsizoharsi כתב:אכן טלויזיה מצויינת אך מחירה כ25000 ש"ח לעומת 6000 עד 7000 ש"ח לטלויזיות שציינתי בשרשור.
תודה על העצות אך כרגע יש לי כסף למזדה ולא למרצדס![]()
או סמסונג C550...
פנאסוניק דגם U-20 מסך גרוע ביותר .
פנאסוניק דגם S-10 מסך מצויין לא נראה לי שניתן להשיג יותר .
LG50PK550R מסך די טוב ועדיף על הפנאסוניק U-20 .
הסמסונג דגם C-550 מסך מצויין ואיכותי גם מבחינת הפאנל וגם מבחינת עיבוד תמונה .כניסות למסך . ועוד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
זהו - הטלויזיה הותקנה השבוע ( בסמסונג 50C550)
אני מאוד מרוצה מהגודל, ומהHD (כבר ראיתי פעמיים את ההתקפה בסרט AVATAR)
אני עדיין במעבר דירה, אז אין לי זמן פנוי ליותר מזה...
בSD תלוי בערוצים - סרטים מצויירים בהופ ודיסני נראים מעולה, אך תוכניות אחרות וערוצים אחרים נראים כמו תמונה מוגדלת במחשב מרזולוצית מקור של 640*480 לרזולוצית המסך.
אהה, ועוד משהו, הילדים שלי מרבים לראות ערוץ דיסני והלוגו של הערוץ כבר צרוב (לאחר יומיים שלושה של שימוש) בתחתית במסך.
לפי מה שהבנתי, תופעת הצריבה כבר לא קיימת כיום, אך נראה שבכל זאת היא עדיין בעייתית - האם יש פתרון?
ולסיום,
תודה לחברי הפורום ששיכנעו אותי ללכת על פלזמה טובה ובמחיר סביר (לעומת LCD שבמחיר כפול) ולממליצים על הדגמים השונים.
נ.ב.
ראיתי היום בשרשור אחר שיש לינק לכיול צבעים באינטרנט - אשמח לקבל את לינק.
אני עדיין במעבר דירה, אז אין לי זמן פנוי ליותר מזה...
בSD תלוי בערוצים - סרטים מצויירים בהופ ודיסני נראים מעולה, אך תוכניות אחרות וערוצים אחרים נראים כמו תמונה מוגדלת במחשב מרזולוצית מקור של 640*480 לרזולוצית המסך.
אהה, ועוד משהו, הילדים שלי מרבים לראות ערוץ דיסני והלוגו של הערוץ כבר צרוב (לאחר יומיים שלושה של שימוש) בתחתית במסך.
לפי מה שהבנתי, תופעת הצריבה כבר לא קיימת כיום, אך נראה שבכל זאת היא עדיין בעייתית - האם יש פתרון?
ולסיום,
תודה לחברי הפורום ששיכנעו אותי ללכת על פלזמה טובה ובמחיר סביר (לעומת LCD שבמחיר כפול) ולממליצים על הדגמים השונים.
נ.ב.
ראיתי היום בשרשור אחר שיש לינק לכיול צבעים באינטרנט - אשמח לקבל את לינק.