למה ה Egreat כל כך לא פופולארי? ביגלל שהוא לא מיוצג ע"י יבואן רשמי פה בארץ?
יש לי וגם לכמה מחבריי את ה Egreat EG-R2A והוא סטרימר נהדר ובנוסף יש היענות דיי גבוהה של היצרן לשיפורים ותוספות במכשיר.
ובנוסף הוא יותר זול מסטרימרים זהים שמוכרים פה בארץ.
אז למה עדיין אנשים פה הולכים וקונים סטרימרים זהים בחומרה במחירים כפולים? רק ביגלל שזה נימצא על המדף בחנויות או שיש גם סיבה אחרת לזה?
אז למה עדיין אנשים פה הולכים וקונים סטרימרים זהים בחומרה במחירים כפולים? רק ביגלל שזה נימצא על המדף בחנויות או שיש גם סיבה אחרת לזה?
Re: למה ה Egreat כל כך לא פופולארי? ביגלל שהוא לא מיוצג ע"י יבואן רשמי פה ב
לעניות דעתי הימצאות של מוצר על המדף בחנויות אכן עשויה להגדיל את המכירות...twD כתב:יש לי וגם לכמה מחבריי את ה Egreat EG-R2A והוא סטרימר נהדר ובנוסף יש היענות דיי גבוהה של היצרן לשיפורים ותוספות במכשיר.
אז למה עדיין אנשים פה הולכים וקונים סטרימרים זהים בחומרה במחירים כפולים? רק ביגלל שזה נימצא על המדף בחנויות או שיש גם סיבה אחרת לזה?...
כמובן שגם קיום ביקורות חיביות בערוצי המדיה השונים ובפורומים יכול לעזור.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אה, ביקורות בחו"ל.twD כתב:אני מצאתי המון ביקורות טובות אבל בפורומים ואתרים בחו"ל כי בארץ מישום מה לא בדקו אותו בשום מקום כבר כמה שנים ומאז הישתנה הרבה...
ועד כמה הם בדקו לעומק את נושא העברית?
זה לא קל להיות העם הנבחר...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
Re: נראה מכשיר מבטיח !
התקנתי בו HDD 1T ויש לו מאוורר לקירור שקט במיוחד (לא שומעים כלום) הוא לא מיתחמם משימוש שוטף בהעברת כמויות גדולות של קבצים דרך ממחשב עליו דרך מימשק הUSB2 הוא טיפה מיתחמם כמו כל HDD נייד אחרdidiram כתב:התקנת בו HDD פנימי ? איךהחום ? נתקלת בבעיות בניגון פורמטים ?
אולי תספר עליו קצת....
בינתיים עוד לא היו לי בעיות בניגון קבצים משום סוג שהוא
דרך אגב אני מכיר מוכר ישראלי שאפשר לקנות מימנו את הסטרימר הזה במחיר זול יותר והוא ידאג שהיצרן ישלח לך אותו אלייך ישירות כמו כל קניה בEBAY המוכר נחמד מאוד ואפשר לדבר איתו בעיברית מה שאי אפשר לדבר עם המוכרים הסינים
חוץ מזה שעדיף שישראלי ירוויח מאשר איזה מוכר סיני
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: נראה מכשיר מבטיח !
האם הוא תומך ב 1080P/24 כי לפי המפרט לא ממש?twD כתב:התקנתי בו HDD 1T ויש לו מאוורר לקירור שקט במיוחד (לא שומעים כלום) הוא לא מיתחמם משימוש שוטף בהעברת כמויות גדולות של קבצים דרך ממחשב עליו דרך מימשק הUSB2 הוא טיפה מיתחמם כמו כל HDD נייד אחרdidiram כתב:התקנת בו HDD פנימי ? איךהחום ? נתקלת בבעיות בניגון פורמטים ?
אולי תספר עליו קצת....
בינתיים עוד לא היו לי בעיות בניגון קבצים משום סוג שהוא
דרך אגב אני מכיר מוכר ישראלי שאפשר לקנות מימנו את הסטרימר הזה במחיר זול יותר והוא ידאג שהיצרן ישלח לך אותו אלייך ישירות כמו כל קניה בEBAY המוכר נחמד מאוד ואפשר לדבר איתו בעיברית מה שאי אפשר לדבר עם המוכרים הסינים
חוץ מזה שעדיף שישראלי ירוויח מאשר איזה מוכר סיני...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46423
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אחד המוצרים של המותג Egreat כן נסקר אצלנו באתר. גם חיפוש מהיר עם המילה Egreat מניב תוצאות רבות ומראה כי המותג כן היה מעורב כאן בדיונים.
למה המותג לא זוכה להצלחה בארץ כמו שאר המותגים?
כנראה שהסיבה העיקרית הינה בשל חוסר ביבואן מקומי. סיבות נוספות יכולות להיות הוצאה של כמעט 10 דגמים בשנתיים האחרונות כאשר כל דגם מחליף את קודמו. בנוסף, סכסוך עסקי עם Syabas גרם לניתוק הקשר בינהם ומספר מודלים ראשונים של החברה נשארו ללא תמיכה.
ייתכן והדגמים החדשים באמת מבטיחים ובעלי ביצועים טובים יותר מהדגמים הראשונים של החברה, נשמח לבדוק זאת במידה והיצרן יראה התעניינות.
כנראה שהסיבה העיקרית הינה בשל חוסר ביבואן מקומי. סיבות נוספות יכולות להיות הוצאה של כמעט 10 דגמים בשנתיים האחרונות כאשר כל דגם מחליף את קודמו. בנוסף, סכסוך עסקי עם Syabas גרם לניתוק הקשר בינהם ומספר מודלים ראשונים של החברה נשארו ללא תמיכה.
ייתכן והדגמים החדשים באמת מבטיחים ובעלי ביצועים טובים יותר מהדגמים הראשונים של החברה, נשמח לבדוק זאת במידה והיצרן יראה התעניינות.
כן ראיתי את הביקורת לדגם הישן אבל רוב הדברים שאמרו שם שזה החסרונות שלו זה כבר לא נכון בדגם החדשziv_r כתב:אחד המוצרים של המותג Egreat כן נסקר אצלנו באתר. גם חיפוש מהיר עם המילה Egreat מניב תוצאות רבות ומראה כי המותג כן היה מעורב כאן בדיונים.
ייתכן והדגמים החדשים באמת מבטיחים ובעלי ביצועים טובים יותר מהדגמים הראשונים של החברה, נשמח לבדוק זאת במידה והיצרן יראה התעניינות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדכון קושחה למזרים מדיה מסוג Egreat A2R
התחדשתי בנגן הנ"ל
הוא הגיע עם קושחה . R1:1.0.5.38
אשמח לדעת עם כדאי לעבור לגרסה מתקדמת יותר ומה יתרונותיה
תודה מראש
הוא הגיע עם קושחה . R1:1.0.5.38
אשמח לדעת עם כדאי לעבור לגרסה מתקדמת יותר ומה יתרונותיה
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

vania_bt,
בדוק את ה- Release Notes של הגרסה המתקדמת. זה יתן לך מושג מה החידושים ואם הם רלוונטים עבורך.
בדוק את ה- Release Notes של הגרסה המתקדמת. זה יתן לך מושג מה החידושים ואם הם רלוונטים עבורך.