עזרה בבחירת מסך בסיסי לסלון חדש
אחותי ובעלה מחפשים מסך בסיסי (באיזור ה 5K) לסלון שמיועד ל 80% הוט (לא HD) ו 20% HD ממחשב/מזרימדיה.
מצד אחד ישנה התלבטות האם ללכת על LCD בגודל 40-42 שכוללת חיבור scart או פלזמה HDR בגודל 42-50
שאינה כוללת חיבור scart... האם עדיף לשידורי טלוויזיה ללכת על פלזמה עם חיבור פשוט או LCD עם scart?
אין גם ממש צורך במסך FHD ובהפרש אפשר לרכוש מזרימדיה חיצוני או לחילופין להוסיף מעט בשביל מסך 50 אבל
אני עדיין לא יודע מה עדיף...
לגבי השתקפויות - המסך ממוקם ככה שהחלון של הסלון נמצא קרוב מצד שמאל. הצפייה היא אמנם בעיקר בשעות
הערב אבל האם אתם חושבים שתהיה בעיה? האם הפלזמות בסדר גודל של 5K הן כמו "מראה" או שחלון מהצד לא
ממש אמור להפריע?
מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש.
מצד אחד ישנה התלבטות האם ללכת על LCD בגודל 40-42 שכוללת חיבור scart או פלזמה HDR בגודל 42-50
שאינה כוללת חיבור scart... האם עדיף לשידורי טלוויזיה ללכת על פלזמה עם חיבור פשוט או LCD עם scart?
אין גם ממש צורך במסך FHD ובהפרש אפשר לרכוש מזרימדיה חיצוני או לחילופין להוסיף מעט בשביל מסך 50 אבל
לגבי השתקפויות - המסך ממוקם ככה שהחלון של הסלון נמצא קרוב מצד שמאל. הצפייה היא אמנם בעיקר בשעות
הערב אבל האם אתם חושבים שתהיה בעיה? האם הפלזמות בסדר גודל של 5K הן כמו "מראה" או שחלון מהצד לא
ממש אמור להפריע?
מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש.
- Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
אני קניתי מסך אתמול לאחר שהסתובבתי יומיים בחנויות, אם אתה מוכן להתפשר על HDR אני ממש אהבתי את הפלזמה X20 של פנסוניק בעיניי התמונה שלה הייתה יותר טובה מכל מסך LCD\LED שהיה בחנות.
לי אישית היה מאוד חשוב FHD כיוון שאני צופה בסרטי בלו ריי מהפלייסטיישן 3 לכן לא הייתי מוכן להתפשר על HDR ופלזמה FHD הייתה מעל לתקציב שלי.
אני רכשתי פיליפס 5405 בגודל 42 אינץ', מאוד אהבתי את התמונה שלו ובגודל הזה אתה לא צריך לדאוג מכך שתכני SD יראו גרוע(כמובן תלויי במרחק). לטלוויזיה הזו יש 2 כניסות SCART ו-100 הרץ. המחיר שלה הוא בסביבות ה-6K אבל אני בטוח שתוכל להוציא מחיר טוב יותר.
(כמובן שקניתי את הטלוויזיה רק אתמול אז אני לא יכול להגיד אם יש לה חסרונות עדיין)
לי אישית היה מאוד חשוב FHD כיוון שאני צופה בסרטי בלו ריי מהפלייסטיישן 3 לכן לא הייתי מוכן להתפשר על HDR ופלזמה FHD הייתה מעל לתקציב שלי.
אני רכשתי פיליפס 5405 בגודל 42 אינץ', מאוד אהבתי את התמונה שלו ובגודל הזה אתה לא צריך לדאוג מכך שתכני SD יראו גרוע(כמובן תלויי במרחק). לטלוויזיה הזו יש 2 כניסות SCART ו-100 הרץ. המחיר שלה הוא בסביבות ה-6K אבל אני בטוח שתוכל להוציא מחיר טוב יותר.
(כמובן שקניתי את הטלוויזיה רק אתמול אז אני לא יכול להגיד אם יש לה חסרונות עדיין)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
HazooMHazooM כתב:אחותי ובעלה מחפשים מסך בסיסי (באיזור ה 5K) לסלון שמיועד ל 80% הוט (לא HD) ו 20% HD ממחשב/מזרימדיה.
ממש אמור להפריע?
מה אתם הייתם עושים?
תודה מראש....
מה מרחק הצפייה שלך .......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es - מרחק הצפייה שלהם הוא שלוש מטר (אבל מניסיון אני לא מתייחס לזה).
אם חשוב לך הסקארט, אז יש רק סוני, טושיבה, פיליפס וJVC יש להם עדיין, גם בLCD וגם בפלזמה.
בתכלס, לא ראיתי איזה הבדלים משמעותיים בפלזמות קטנות שאתה מחפש מול לLCD של אותה חברה באותו גודל.
בתכלס, לא ראיתי איזה הבדלים משמעותיים בפלזמות קטנות שאתה מחפש מול לLCD של אותה חברה באותו גודל.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר