האם ניתן לחבר את הסטרימר רק עם כבל HDMI?
הזמנתי מהדיוטי Xtreamer sidewinder (בעקבות המלצה שקיבלתי כאן) ואני מעוניין שהקיר של הסלון שלי יהיה ריק - רק המסך פלזמה יהיה עליו (ללא כוננית מתחת ובה DVD, וידאו, הארדיסק נייד, סטרימר וכיו"ב).
ה"פטנט" הוא שהסטרימר יהיה ממוקם ליד הקיר שמול הטלוויזיה - ליד הספה, וזאת בזכות צינור שקיים בקיר ומתחת לרצפה שמחבר בין שני הקירות.
השאלה היא האם אוכל להריץ את כל סוגי הסרטים (גם אם אינם HD) באמצעות חיבור כבל אחד בין הסטרימר לטלוויזיה - כבל HDMI, או שחיבור כזה יכול להעביר רק מידע של HD.
כי אם אצטרך להעביר יותר מכבל אחד, ייתכן ולא אוכל להעביר אותם בצינור הקיים.
ה"פטנט" הוא שהסטרימר יהיה ממוקם ליד הקיר שמול הטלוויזיה - ליד הספה, וזאת בזכות צינור שקיים בקיר ומתחת לרצפה שמחבר בין שני הקירות.
השאלה היא האם אוכל להריץ את כל סוגי הסרטים (גם אם אינם HD) באמצעות חיבור כבל אחד בין הסטרימר לטלוויזיה - כבל HDMI, או שחיבור כזה יכול להעביר רק מידע של HD.
כי אם אצטרך להעביר יותר מכבל אחד, ייתכן ולא אוכל להעביר אותם בצינור הקיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן, זה כל מה שצריך HDMI.
ד"א - אם הפלאזמה על זרוע ולא על מתקן צמוד קיר, יש מצב שתוכל לחבר את המזרימדיה באחורי המסך.
ד"א - אם הפלאזמה על זרוע ולא על מתקן צמוד קיר, יש מצב שתוכל לחבר את המזרימדיה באחורי המסך.
לא אפשרי. אבל גם אם היה אפשרי לשים אותו מאחורי המסך, היתה בעיה לשלוט עליו עם השלט.Itay_Pollak כתב: ד"א - אם הפלאזמה על זרוע ולא על מתקן צמוד קיר, יש מצב שתוכל לחבר את המזרימדיה באחורי המסך....
כך כשהסטרימר ממוקם ממול לטלוויזיה, אז הקרן האינפראדומה חוזרת מהקיר ישר לסטרימר.
טוב, אני שמח לשמוע שזה אפשרי מבחינה עקרוני. תודה לשניכם.
אין שום בעיה למקם את הסטרימר מאחורי המסך: חזית הסטרימר פונה למטה, מראה של רופא שיניים מתחת לעינית ואתה מסודר.yoavv כתב:לא אפשרי. אבל גם אם היה אפשרי לשים אותו מאחורי המסך, היתה בעיה לשלוט עליו עם השלט.Itay_Pollak כתב: ד"א - אם הפלאזמה על זרוע ולא על מתקן צמוד קיר, יש מצב שתוכל לחבר את המזרימדיה באחורי המסך....
כך כשהסטרימר ממוקם ממול לטלוויזיה, אז הקרן האינפראדומה חוזרת מהקיר ישר לסטרימר.
טוב, אני שמח לשמוע שזה אפשרי מבחינה עקרוני. תודה לשניכם....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפעמים גם זה לא צריך. יש החזרים.
בכל מקרה, אם אתה לא שם HDD פנימי - אז זה בכלל לא משנה - כי לתלות HDD מאחורי מסך - זה משהו שלא הייתי עושה
שמחים לעזור
בכל מקרה, אם אתה לא שם HDD פנימי - אז זה בכלל לא משנה - כי לתלות HDD מאחורי מסך - זה משהו שלא הייתי עושה
שמחים לעזור
אתה מתכוון להשפעה שעשוייה להיות לדיסק הקשיח על המסך? אשמח אם תרחיב.Itay_Pollak כתב:לפעמים גם זה לא צריך. יש החזרים.
שמחים לעזור...
בנוגע להסתמכות על החזרים מהקירות לתקשורת בין השלט למכשיר, אני מזכיר לך שמדובר באקסטרימר. עדיף למקם מראה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde