קניתי LG LD550 חדשה אבל
הקרטון שהיא הגיעה בתוכו חתוך בפינה השמאלית למטה. המוכר בחנות אמר שזה נועד כדי להחליף שקע חשמלי שהיה מותאם לדרום אמריקה. הדגם הזה עם אחריות של 3 שנים.
מצד שני היה בחנות אותו דגם של LG בקרטון לא חתוך, אבל מיבואן אחר ועם אחריות רק של שנה. הוא גם היה זול יותר ב-100 ש"ח.
בסוף לקחתי את הדגם עם האחריות של השלוש שנים. זה נראה לכם הגיוני כל הסיפור הזה על החתך בקרטון? גם השקית עם השלט הייתה קרועה. איך אני אדע שזה לא מסך מתצוגה או מסך שהוחזר אליהם משום מה?..
מצד שני היה בחנות אותו דגם של LG בקרטון לא חתוך, אבל מיבואן אחר ועם אחריות רק של שנה. הוא גם היה זול יותר ב-100 ש"ח.
בסוף לקחתי את הדגם עם האחריות של השלוש שנים. זה נראה לכם הגיוני כל הסיפור הזה על החתך בקרטון? גם השקית עם השלט הייתה קרועה. איך אני אדע שזה לא מסך מתצוגה או מסך שהוחזר אליהם משום מה?..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני תמיד מעדיף להיות שלם עם הקנייה. אתה לא שלם אז כדאי שתדרוש החלפה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם פתחת את הקרטון כבר, לא נראה לי שיש מה לעשות.
לפי משך האחריות, אני מאמין שזה נרכש מ .ח.י. אלקטרוניקה. היבואן הרשמי של LG בארץ. נסה לצור איתם קשר ולברר על החנות הספציפית, אם זה יבוא רישמי. כמו כן, שאל אותם אם זה נהוג לקרוע את הקרטון ותן להם מס' סריילי של המסך לברר בקשר לפריט הספציפי.
בהצלחה
לפי משך האחריות, אני מאמין שזה נרכש מ .ח.י. אלקטרוניקה. היבואן הרשמי של LG בארץ. נסה לצור איתם קשר ולברר על החנות הספציפית, אם זה יבוא רישמי. כמו כן, שאל אותם אם זה נהוג לקרוע את הקרטון ותן להם מס' סריילי של המסך לברר בקשר לפריט הספציפי.
בהצלחה
- שי-כ
- חבר מביא חבר

תתקשר ליבואן. אתה אומר שלפי החנות, זה צריך להיות כך
הם ינחו אותך כיצד למצוא את המספר. רצ"ב האתר שלהם http://www.hye.co.il/
הם ינחו אותך כיצד למצוא את המספר. רצ"ב האתר שלהם http://www.hye.co.il/
למרות מה שנאמר לי בחנות זה לא האחריות של היבואן הרשמי.שי-כ כתב:תתקשר ליבואן. אתה אומר שלפי החנות, זה צריך להיות כך![]()
הם ינחו אותך כיצד למצוא את המספר. רצ"ב האתר שלהם http://www.hye.co.il/...
האחריות לא של ח.י אלקטרוניקה אלא של י. שלום. מה זה אומר? זה משנה משהו?
הולך וצועק עליהם...karos כתב:למרות מה שנאמר לי בחנות זה לא האחריות של היבואן הרשמי.שי-כ כתב:תתקשר ליבואן. אתה אומר שלפי החנות, זה צריך להיות כך![]()
הם ינחו אותך כיצד למצוא את המספר. רצ"ב האתר שלהם http://www.hye.co.il/...
האחריות לא של ח.י אלקטרוניקה אלא של י. שלום. מה זה אומר? זה משנה משהו?...
מה שם החנות? איפה היא נמצאת?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

עדיף תמיד לרכוש מיבואן רשמי. פרט לכך שהאחריות לתווך יותר ארוך, ליבואן הרשמי יש טכנאים יותר מקצועים ומנוסים, בד"כ.karos כתב:למרות מה שנאמר לי בחנות זה לא האחריות של היבואן הרשמי.
האחריות לא של ח.י אלקטרוניקה אלא של י. שלום. מה זה אומר? זה משנה משהו?...
בקשר למסכי LG, לפי אחד מעובדי סנסור, המסכים אשר י.ח. שלום מיבא, מיוצרים בסין. לעומת היבוא של ח.י אלקטרוניקה - היבואן הרישמי אשר מיוצרים בקוראה.
אם עדיין אפשר להחזיר את המסך, תשקול טוב מאוד אפשרות זאת. כאשר השקיות בפנים פתוחות והקרטון קרוע, יכול להיות מאוד שזה מתצוגה או מחודש.
דווקא קניתי מרשת מוכרת מאוד, לא ציפיתי לבלגאן כזה.
יש הרבה דברים מוזרים סביב המסך הזה. המספר הסידורי נחתך מהמדבקה על הקרטון.
המספר הסידורי שעל הטלוויזיה עצמו נמחק ע"י חריטת המדבקה כנראה באמצעות מברג או משהו כזה.
השקית של החוברות והשלט הייתה פתוחה.
איך תמיד זה קורה לי... כנראה יש לי פרצוף של לפלף
לפחות מהטלוויזיה אני מרוצה, שזה הכי חשוב. ובמילא אין לי כוח להילחם איתם.
המספר הסידורי שעל הטלוויזיה עצמו נמחק ע"י חריטת המדבקה כנראה באמצעות מברג או משהו כזה.
לפחות מהטלוויזיה אני מרוצה, שזה הכי חשוב. ובמילא אין לי כוח להילחם איתם.
תחזיר את הטלוויזיה!karos כתב:דווקא קניתי מרשת מוכרת מאוד, לא ציפיתי לבלגאן כזה.
לפחות מהטלוויזיה אני מרוצה, שזה הכי חשוב. ובמילא אין לי כוח להילחם איתם....
קיבלת מוצר משומש ופגום חבל על הכסף. כשיצוצו עוד בעיות אף אחד לא יסתכל עליך.
תחזיר את המסך ויפה שעה אחת קודם..!!!karos כתב:המספר הסידורי נחתך מהמדבקה על הקרטון.
לפחות מהטלוויזיה אני מרוצה, שזה הכי חשוב. ובמילא אין לי כוח להילחם איתם....
לפני שהם יעשו את טריק ה"ישראבלוף" הזה למישהו אחר...
(אני לא באמת כועס עליך אלא על המוכר הדביל שעשה לך את זה)
אין פה קשר ליבוא מקבילי, המוכר בחנות רימה אותו כשאמר לו שזה יבוא רשמי ואף "דחף" לו מוצר משומש.
אני במקומך מתייצב עם המסך אצלם בחנות , כי אם תחכה שהם יבואו לקחת אותו, אתה תצטרך להמשיך לחכות ...
אגב, מחיקת המספר הסריאלי נועדה למנוע התחקות אחר מקור המסך שנרכש מיבואן צד ג' ללא ידיעת החברה.
אני במקומך מתייצב עם המסך אצלם בחנות , כי אם תחכה שהם יבואו לקחת אותו, אתה תצטרך להמשיך לחכות ...
אגב, מחיקת המספר הסריאלי נועדה למנוע התחקות אחר מקור המסך שנרכש מיבואן צד ג' ללא ידיעת החברה.
השקר של המוכר אכן חמור. התכוונתי שדברים כמו מחיקת מספרים סריאליים, פתיחת קופסא כדי להחליף כבל מתח, זה קורה רק אצל יבואנים מקביליםsufgi123 כתב:אין פה קשר ליבוא מקבילי, המוכר בחנות רימה אותו כשאמר לו שזה יבוא רשמי ואף "דחף" לו מוצר משומש.
אגב, מחיקת המספר הסריאלי נועדה למנוע התחקות אחר מקור המסך שנרכש מיבואן צד ג' ללא ידיעת החברה....