יש תופעה מוזרה
כאשר יש בתקייה סרט MKV שהוא כולל תרגום מובנה באנגלית,ובאותה תיקייה הוספתי קובץ SRT עם תרגום בעברית.
המכשיר לא מזהה את התרגום בעברית הוא מראה ב-SUBTITLE כאילו יש תרגום באנגלית.
בהתחלה חשבתי אולי שזה בגלל ששם הקובץ הסרט ושם התרגום לא זהה אבל הדבר המוזר הוא כאשר אני מעתיק במחשב את שם הסרט ומדביק על קובץ התרגום אז לכאורה על פי המחשב השמות זהים בדיוק אך כאשר אני מחבר את הדיסק החיצוני לפופקורן הוא אוטמתי משנה את השם של התרגום מאותיות גדולות לאותיות קטנות ואז שני מחבר את הדסיק קשיח שוב למחשב אני באמת רואה שהשם גם במחשב שונה מאותיות גדולות לקטנות והתרגום עדיין במכשיר הפופקורן לא מזוהה.כך זה קורא להרבה סרטים כאשר נראה לי שהמכנה המשותף שלהם שיש להם תרגום מובנה באנגלית .התרגום המובנה הוא בבחירה ולא מופיעה תמיד הכוונה שניתן לראות גם ללא התרגום .
אשמח לתשובה כיצד אוכל לסדר שהמכשיר כן יזהה את הקובץ התרגום בעברית
שבוע נעים
זקוק לעזרה עם התרגום בפופקורן A-200
עוד הערה שאני רשמתי שהתרגום בעברית לא מזוהה הכוונה הייתה שכאשר אני נכנס לספרייה של הסרט כן רואים את שני הקבצים קובץ אחד זה MKV וקובץ שני זה SRT ואם אני לוחץ על SRT אז גם רואים רקע לבן עם כל השורות של התרגום הבעיה היא כאשר הסרט מנוגן אז שאני לוחץ על כתוביות בבחירה יש רק אנגלית ואין התרגום בעברית.דרך אגב ככה זה בכמה מכשירים של A-200 שרכשתי
תשמעו משהו מוזר כפי שרשמתי מקודם כאשר העתקתי סרט לדיסק קשיח חיצוני ושמות הקבצים לא היו זהים (קובץ סרט וקובץ תרגום) פופקורן לא זיהה את התרגום גם אם לאחר מכן נתקתי את הדיסק הקשיח מהמכשיר וחברתי אותו למחשב ובמחשב העתקתי והדבקתי את השמות על מנת שהם יהיו זהים ואז החזרתי את הדיסק קשיח לפופקורן .המכשיר מיד שינה שוב פעם את השמות של הסרט והתרגום כך שהם לא זהים בדיוק .וכאשר אותו סרט ואותו תרגום העתקתי מחדש לדיסק קשיח אך הפעם לפני העתקה סדרתי את מלכתחילה את השמות כך שהם יהיו במדויוק אותו דבר ואז הפופקורן כן זיהה את התרגום של הסרט מוזר לא?
האם לא ניתן לשנות את השם של הקבצים בלבד ואז להחזיר את הדיסק הקשיח לפופקורן אלה צריך לבצע העתקה מחדש של כל הסרט אך הפעם שהשמות זהים .כאילו הפופקורן זכר את הקובץ ומיד שינה בחזרת את השמות ורק העתקה מחדש סידרה את המצב
האם לא ניתן לשנות את השם של הקבצים בלבד ואז להחזיר את הדיסק הקשיח לפופקורן אלה צריך לבצע העתקה מחדש של כל הסרט אך הפעם שהשמות זהים .כאילו הפופקורן זכר את הקובץ ומיד שינה בחזרת את השמות ורק העתקה מחדש סידרה את המצב
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מוזר, לא נתקלתי בזה.
אני מעביר קודם כל תוכן לפופקורן, ישירות מהמחשב לדיסק של הפופקורן (דרך שיתוף SMB), בד"כ, רק לאחר מספר ימים אני מוסיף תרגום, כשאני מעתיק אותו לתיקיית הסרטים בפופקורן, ורק לאחר מכן אני משנה את שמו (באמצעות 'העתק הדבק' מקובץ הוידאו). יש לציין שאני עושה את זה ישירות מהמחשב, אך השינוי מתבצע רק על הדיסק שבתוך הפופקורן.
אני מעביר קודם כל תוכן לפופקורן, ישירות מהמחשב לדיסק של הפופקורן (דרך שיתוף SMB), בד"כ, רק לאחר מספר ימים אני מוסיף תרגום, כשאני מעתיק אותו לתיקיית הסרטים בפופקורן, ורק לאחר מכן אני משנה את שמו (באמצעות 'העתק הדבק' מקובץ הוידאו). יש לציין שאני עושה את זה ישירות מהמחשב, אך השינוי מתבצע רק על הדיסק שבתוך הפופקורן.