[b]פלזמה 50 אינץ'[/b]. פנסוניק X\U 20, או LG PJ350, או Samsung סדרה C ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nirchenn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים,

אני מעוניין לרכוש פלזמה 50 אינץ' לסלון. בתקציב של עד 6,500 ש"ח.
מרחק הצפייה מהפלזמה יהיה 4 מטר פלוס מינוס (תלוי איפה יושבים).

לאחר התעניינות בכמה חנויות יש לי דילמה בין שלושה מסכים (אשר עומדים בתקציב שלי):
- פנסוניק U\X 20, קראתי את הסקירה הנרחבת של עופר על דגם ה U20
- LG PJ350 - בחנות היה נראה שרואים בה יותר טוב מ ה U20 (אך זווית הצפייה היתה שונה)
- Samsung סדרה C.

מספר שאלות\התלבטויות בנושא הפלזמות הנ"ל:
1. המוכר בחנות טוען שאין צורך ב FULL HD, מאחר ובשימושים שלי - טלוויזיה בכבלים עם\בלי ממיר HD, וצפייה פעם פעמיים, בשבוע בסרט ב DVD. אני אפילו אראה טוב יותר ב HD מאשר ב FULL HD, בגלל חוסר ההתאמה בין מספר הפיקסלים לשיטות השידור. וההתאמה הרבה במספר הפיקסלים שצריכה לעשות פלסמה FULL HD לעומת HD, ובעקבות כך איכות תמונה ירודה יותר ב FULL HD. מה גם שאם אשתמש בפלטפורמות אשר תומכות ב FULL HD (בלו ריי או סוני פלייסטיישן 3) עם פלסמה שהיא רק HD, לא ארגיש את ההבדל ואהיה בהחלט מסופק מהתמונה אשר תתקבל בפלסמה שהיא רק HD. מה דעתכם בנושא זה? ואם אכן כך הדבר אז למה צריך FULL HD?

2. המוכר טען, שהפלסמה של פנסוניק מהסדרה U או X, פחות טובה משתי הפלסמות שציינתי מעלה, ובמסגרת התקציב שלי הוא ממליץ על הסמסונג או על ה LG. הוא טוען שביחס לפנסוניק איכות התמונה טובה יותר, הנתונים שלהם טובים יותר, יש חיבורי USB (שבפנסוניק אין), ובאחת מהן יש חיבורים מהצד ולא רק מאחור. מה דעתכם?

אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה, וסליחה על השאלה הארוכה...

תודה
ניר חן

ronyhr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

1. אתה משקיע במסך חדש, שישרת אותך במשך מס' שנים מעכשיו - קנה FHD, אל תתפשר על פחות.

2. U20 של Panasonic באמת לא הצלחה גדולה - אם PS50C550 של סמסונג נמצא במסגרת התקציבית שלך - לך עליו.
צהוב עולה :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”