מעוניין בחוות דעתכם בנוגע למעבר מ-yes להוט.
שלום לכולם,
נתחיל עם זה שאני לקוח של yes כבר כמעט 10 שנים (מ-2001 ) , ולמרות שידעתי תמיד שאני משלם מעט יותר - לא הפריע לי לאור הבדלי איכות הצפייה שהייתי שם לב אליהם בין החברות - ותמיד שהייתי הולך לחמותי (שלהם ולי אותה טלוויזיה) הייתי מבחין בהבדלים הללו, אם כי בשנתיים שלוש האחרונות הבדלים אלו הצטמצמו עד מאוד אך ההרגל וההעצלנות השאירו אותי בייס.
אני מסיים את ההתחייבות בייס בעוד כשבועיים ולאחר שיחת טלפון עצבנית עם YES שבהם נאמר לי כי אני אשלם ב-3 השנים הבאות 283 ש"ח על בסיס+ 5 חבילות (במקום 269 ) וכן ממיר מקס + ממיר HD (שנקנה בפיקדון ) +3 ממירים. הביאה אותי להחליט התקשר להוט ולבקש הצעת מחיר-מה שהפריע לי בייס זה שמעבר למחיר היא התעקשה שאני חייב להתחייב ל-3 שנים בגלל המקס הנוסף שברשותי ולכן מייד לאחר מכן התקשרתי להוט לקבל הצעת מחיר והופתעתי לקבל הצעה דיי אטרקטיבית:
א-ממיר HD +שני ממירי magic + שלושה ממירים נוספים - וכמובן את כל חבילות הצפייה ( ללא הערוצים הפרטיים)
ב- קו טלפון ללא דמי מנוי +1000 דקות קויות ( בדקתי את החשבון בזק האחרון ואני מדבר כ-900 דקות לחודש).
ג- אינטרנט 12 מגה תשתית (כיום אני על 4 )
כל זה תמורת 329 ש"ח . כלומר תמורת תוספת של כ- 50 ש"ח לחודש אני למעשה מוחק חשבון בזק של כ-200 ש"ח הכולל ( דמי מנוי +4 מגה תשתית + 900 דקות שיחה לטלפון קוי)
מה דעתכם ? אני מפספס משהו?
תודה,ערן
נתחיל עם זה שאני לקוח של yes כבר כמעט 10 שנים (מ-2001 ) , ולמרות שידעתי תמיד שאני משלם מעט יותר - לא הפריע לי לאור הבדלי איכות הצפייה שהייתי שם לב אליהם בין החברות - ותמיד שהייתי הולך לחמותי (שלהם ולי אותה טלוויזיה) הייתי מבחין בהבדלים הללו, אם כי בשנתיים שלוש האחרונות הבדלים אלו הצטמצמו עד מאוד אך ההרגל וההעצלנות השאירו אותי בייס.
אני מסיים את ההתחייבות בייס בעוד כשבועיים ולאחר שיחת טלפון עצבנית עם YES שבהם נאמר לי כי אני אשלם ב-3 השנים הבאות 283 ש"ח על בסיס+ 5 חבילות (במקום 269 ) וכן ממיר מקס + ממיר HD (שנקנה בפיקדון ) +3 ממירים. הביאה אותי להחליט התקשר להוט ולבקש הצעת מחיר-מה שהפריע לי בייס זה שמעבר למחיר היא התעקשה שאני חייב להתחייב ל-3 שנים בגלל המקס הנוסף שברשותי ולכן מייד לאחר מכן התקשרתי להוט לקבל הצעת מחיר והופתעתי לקבל הצעה דיי אטרקטיבית:
א-ממיר HD +שני ממירי magic + שלושה ממירים נוספים - וכמובן את כל חבילות הצפייה ( ללא הערוצים הפרטיים)
ב- קו טלפון ללא דמי מנוי +1000 דקות קויות ( בדקתי את החשבון בזק האחרון ואני מדבר כ-900 דקות לחודש).
ג- אינטרנט 12 מגה תשתית (כיום אני על 4 )
כל זה תמורת 329 ש"ח . כלומר תמורת תוספת של כ- 50 ש"ח לחודש אני למעשה מוחק חשבון בזק של כ-200 ש"ח הכולל ( דמי מנוי +4 מגה תשתית + 900 דקות שיחה לטלפון קוי)
מה דעתכם ? אני מפספס משהו?
תודה,ערן
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
5 ממירים כולל אינטרנט, טלפון תמורת 329 ש"ח? + כל הערוצים חינם? נשמע הזוי אני חייב להגיד לך.
אני אישית אומר לך שאין שום דבר בHOT, עד כמה שהם מנסים למכור לך עיסקה זולה אין להם יותר מה להציע, אני אישית הייתה איזה שנה אצל דודים שלי שיש להם HOT, לא היה כלום מה לראות בטלוויזיה.
אני אישית אומר לך שאין שום דבר בHOT, עד כמה שהם מנסים למכור לך עיסקה זולה אין להם יותר מה להציע, אני אישית הייתה איזה שנה אצל דודים שלי שיש להם HOT, לא היה כלום מה לראות בטלוויזיה.
דווקא מחיר סביר. בהתחשב שעסקת הטריפל שלהם עולה 299 שקל.UserName כתב:5 ממירים כולל אינטרנט, טלפון תמורת 329 ש"ח? + כל הערוצים חינם? נשמע הזוי אני חייב להגיד לך.
אני אישית אומר לך שאין שום דבר בHOT, עד כמה שהם מנסים למכור לך עיסקה זולה אין להם יותר מה להציע, אני אישית הייתה איזה שנה אצל דודים שלי שיש להם HOT, לא היה כלום מה לראות בטלוויזיה....
אז פה כנראה הוסיפו את ה-30 שקלים בשביל כמה ממירים.
תנסה אולי להשיג חוזה עם התחייבות לשנה-שנה וחצי. 3 שנים זה הרבה.
אבל בגדול אני ממליץ
נראה לי שאתה יוצא להרפתקאה אל הלא נודע .
תבדוק בדיוק מה מציעים YES ,נראה לי שאתה מפספס משהו יש להם הצעות יותר טובות מזו שהצגת ,אל תשכח שממיר הHD של YES גם מקליט מה שאין בHOT .
האיכות בYES לפי דעתי עדיפה למרות שההבדל באמת לא גדול .
גם לHOT תצטרך להתחייב וממש לא יהיה פשוט להתנתק מהם אח"כ .
איכות קו הטלפון של HOT זועתית ,משהו בסגנון שיחות אינטרנט .
גם בזק נותנים אפשרות הגדלת קו במחיר זול אבל אל תשכח את עלות הנוספת של הספק בקו רחב של 12 מגה -הוא מאוד גבוה .
על השירות והיחס של הוט בטח שמעת אבל עד שלא תרגיש על בשרך לא תבין .
בקיצור במקומך היתי מאיים על YES בניתוק ומחכה להצעה טובה מהם ונשאר .
תבדוק בדיוק מה מציעים YES ,נראה לי שאתה מפספס משהו יש להם הצעות יותר טובות מזו שהצגת ,אל תשכח שממיר הHD של YES גם מקליט מה שאין בHOT .
האיכות בYES לפי דעתי עדיפה למרות שההבדל באמת לא גדול .
גם לHOT תצטרך להתחייב וממש לא יהיה פשוט להתנתק מהם אח"כ .
איכות קו הטלפון של HOT זועתית ,משהו בסגנון שיחות אינטרנט .
גם בזק נותנים אפשרות הגדלת קו במחיר זול אבל אל תשכח את עלות הנוספת של הספק בקו רחב של 12 מגה -הוא מאוד גבוה .
על השירות והיחס של הוט בטח שמעת אבל עד שלא תרגיש על בשרך לא תבין .
בקיצור במקומך היתי מאיים על YES בניתוק ומחכה להצעה טובה מהם ונשאר .
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
"הרפתקאה אל הלא נודע"
ray1 - זה לא ערוץ האקשן או הדרמה כאן ... בחייך ... בסה"כ מנוי לשירותי טלויזיה.
על פניו נשמע דיל הוגן אם אתה מוכן להתפשר קצת על איכות התכנים - שוב לדעתי האישית !
באשר לאיכות השידור - הדעות חלוקות - לא הייתי פוסל מעבר רק בגלל זה.
קו הטלפון של HOT מצויין ! - שוב ray1 - ממש נסחפת ... אני עם קו שלהם שנים ואין שום הבדל לעומת בזק או מפעילים אחרים.
אישית מה שמכריע את הכף מבחינתי לטובת YES הוא כאמור התוכן, ממיר HD מקליט (חשוב לי מאד) ובכלל השקעה עקבית בטכנולוגיה - דבר שדי חסר לצערי ב HOT (ראה את אתרי האינטרנט של YES, קליינט לאייפון וכו'). נכון דברים קטנים ולא חשובים לכולם ... אבל מראים על אכפתיות והשקעה.
כמובן שיש לזה מחיר - לי באופן אישי לא מפריע לשלם את הדלתה אך זו כמובן החלטה שכל אחד צריך לקבל בעצמו.
לסיכום אמליץ שתנסה להגיע להסדר עם YES ואם לא הולך תעבור בכיף למתחרים. שום אסון לא יקרה האמן לי
בהצלחה
ray1 - זה לא ערוץ האקשן או הדרמה כאן ... בחייך ... בסה"כ מנוי לשירותי טלויזיה.
על פניו נשמע דיל הוגן אם אתה מוכן להתפשר קצת על איכות התכנים - שוב לדעתי האישית !
באשר לאיכות השידור - הדעות חלוקות - לא הייתי פוסל מעבר רק בגלל זה.
קו הטלפון של HOT מצויין ! - שוב ray1 - ממש נסחפת ... אני עם קו שלהם שנים ואין שום הבדל לעומת בזק או מפעילים אחרים.
אישית מה שמכריע את הכף מבחינתי לטובת YES הוא כאמור התוכן, ממיר HD מקליט (חשוב לי מאד) ובכלל השקעה עקבית בטכנולוגיה - דבר שדי חסר לצערי ב HOT (ראה את אתרי האינטרנט של YES, קליינט לאייפון וכו'). נכון דברים קטנים ולא חשובים לכולם ... אבל מראים על אכפתיות והשקעה.
כמובן שיש לזה מחיר - לי באופן אישי לא מפריע לשלם את הדלתה אך זו כמובן החלטה שכל אחד צריך לקבל בעצמו.
לסיכום אמליץ שתנסה להגיע להסדר עם YES ואם לא הולך תעבור בכיף למתחרים. שום אסון לא יקרה האמן לי
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני שם את השיקולים הכספיים בצד לרגע.
לאחרונה יצא לי לשהות במקום עם ממירי HOT
אני חייב לומר,
פיצול המקליט וה HD - זוועה
ממשק הממירים - נורא
התכנים ב VOD - אחלה
העבודה עם הVOD לעומת זה של YES - אין מילים. HOT פשוט בימי הביניים
מבחינתי ולצערי, הם לא אופציה איכותית
לאחרונה יצא לי לשהות במקום עם ממירי HOT
אני חייב לומר,
פיצול המקליט וה HD - זוועה
ממשק הממירים - נורא
התכנים ב VOD - אחלה
העבודה עם הVOD לעומת זה של YES - אין מילים. HOT פשוט בימי הביניים
מבחינתי ולצערי, הם לא אופציה איכותית
העם דורש..... כל מיני דברים
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"לסיכום אמליץ שתנסה להגיע להסדר עם YES ואם לא הולך תעבור בכיף למתחרים. שום אסון לא יקרה האמן לי "-ציטוט.
מקסימום תפסיד חצי יום עבודה או יותר בהתקנה של הוט,ועוד עשרות שעות טלפוניות והמתנה להשלמות של
ממיר או חיבור לשביעות רצונך.קטן עליך להפסיד ולהעדר מהעבודה בשביל אינטרננט,טלפוניה,וטלוויזיה אז רוץ וחתום חוזה.
מקסימום תפסיד חצי יום עבודה או יותר בהתקנה של הוט,ועוד עשרות שעות טלפוניות והמתנה להשלמות של
ממיר או חיבור לשביעות רצונך.קטן עליך להפסיד ולהעדר מהעבודה בשביל אינטרננט,טלפוניה,וטלוויזיה אז רוץ וחתום חוזה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
מבחינת איכות השידור HOT עולה על YES בשידורי SD ,אן מקום לספק .
בטריפל משחררים לצפיה את 7 החבילות בנוסף לבסיס
ואלה 7 החבילות
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=529&lang=he
אגב איכות יורוספורט 2 באיכות מעולה כמעט HD.
בטריפל משחררים לצפיה את 7 החבילות בנוסף לבסיס
ואלה 7 החבילות
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=529&lang=he
אגב איכות יורוספורט 2 באיכות מעולה כמעט HD.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 28/08/2010 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה זה עולה-אתה מתכוון בכמות הפריזים,המיקרובלוקים והתקלות הוט עולה על יס בכמויות.NEW_WAVE כתב:מבחינת איכות השידור HOT עולה על YES בשידורי SD ,אן מקום לספק ....
בהחלט צודק-אין את הבעיות הללו ביס .
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני לקוח הוט 20 שנה ,שום תקלות ,שום מיקרובלוקים,פשוט שידור נקי ,אם מה שאתה מתארזורו44 כתב:מה זה עולה-אתה מתכוון בכמות הפריזים,המיקרובלוקים והתקלות הוט עולה על יס בכמויות.NEW_WAVE כתב:מבחינת איכות השידור HOT עולה על YES בשידורי SD ,אן מקום לספק ....
בהחלט צודק-אין את הבעיות הללו ביס ....
היה בפועל לא היו נשארים להוט 930 אלף מנויים להוט ,דווקא ביס בגלל שזה באוויר אני שומע הרבה
תלונות על קפיצות בשידור.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
זורו - כאמור אני מנוי של YES ובסה"כ מרוצה מרמת השירות - למעט המיקרים שאני נאלץ לחכות 30 דקות על הקו כדי להזמין סרט ושומע בפעם ה 31 שזה בלתי אפשרי עקב תקלה....זורו44 כתב:"לסיכום אמליץ שתנסה להגיע להסדר עם YES ואם לא הולך תעבור בכיף למתחרים. שום אסון לא יקרה האמן לי "-ציטוט.
ממיר או חיבור לשביעות רצונך.קטן עליך להפסיד ולהעדר מהעבודה בשביל אינטרננט,טלפוניה,וטלוויזיה אז רוץ וחתום חוזה....
וכן - שירות הלקוחות של YES, דיוק הטכנאים של YES בהגעה, הגוונים בשיער המוקדניות,... נחשבים למוצלחים יותר (OKAY הגוונים זה היה בצחוק
רק שהעולם בשחור ולבן שכמה חבר'ה כאן מנסים לצייר הוא פשוט מוגזם ....
וכן ... הוא יכול לעבור בכיף ל HOT אם בא לו ... שום דבר דרמטי לא יקרה ...
שבת שלום
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
יש הרבה שיצדדו את הוט ויש אלה שיצדדו את יס, לא משנה מה, תמיד יהיו וויכוחים מה יותר טוב, אבל כיום יס והוט קונים את אותו התוכן מחו"ל, הדבר היחיד שהוא ההבדל הוא בתוכן הישראלי, דרך אגב השירות שתתיקל ביס ובהוט יהיה אותו הדבר בגלל תודעת שירות ישראלית נמוכה, אם אתה מתחבר לתוכן הישראלי של הוט אז תעבור אם לא אז תישאר ביס.
ממליץ לך לבדוק את נושא לווין פרטי. אז הנה כמה פרטים: כיום יש הרבה לווינים שמציעים תכנים בהרבה שפות חלקם בחינם וחלקם בתשלום, יש חבילות כמו שיש ביס שמציעות הרבה תכנים שונים, אין תכנים בעברית או תירגום כלשהוא לעברית, נעבור לפרטים יבשים: ממיר HD לוויני dreambox 800 HD עולה 3200 שקל, שנחשב ממיר מוביל בתחום. וממיר SD רגיל של דרים בוקס יעלה לך 550 שקל, התקנה+צלחת יעלה לך 2500 שקל, שיתוף יעלה לך עוד 500 שקל.
אז לחשבון:
דריםבוקס 800 *2= 6400 שקל.
דריםבוקס 500*3=1650 שקל.
התקנה+צלחת=2500 שקל.
שיתוף ל12 חודשים=500 שקל.
סה"כ עולה:
11,050 שקל
אם תבדוק תראה שהסכום ששילמת ליס [=32,280 שקל] בעשור האחרון הוא פי שלוש מההשקעה של התקנה צלחת פרטית שמכוונת לכמה לווינים וקבלת איכות שידורים מעולה [יש כאלה שיגידו טובה יותר מ-יס].
נ.ב.1
את המפרט שבניתי לך מהממירים עשיתי לפי ההצעה של יס.
נ.ב.2
התכנים בלווין פרטי הינם לרוב באנגלית או ערבית או כל שפה אחרת, אין תרגום לעברית בסרטים בכלל.
כל המחירים שנתתי הם בגדר אומדן מידה מסוים הרוב נכון אבל אם תבדוק יכול להיות שהמחירים יהיו טיפה שונים.
סקר שוק מומלץ לבצע!! אל תלך על ממירים סינים הם עושים הרבה בעיות.
מקווה שנתתי לך נקודה למחשבה. בהצלחה![/b]
ממליץ לך לבדוק את נושא לווין פרטי. אז הנה כמה פרטים: כיום יש הרבה לווינים שמציעים תכנים בהרבה שפות חלקם בחינם וחלקם בתשלום, יש חבילות כמו שיש ביס שמציעות הרבה תכנים שונים, אין תכנים בעברית או תירגום כלשהוא לעברית, נעבור לפרטים יבשים: ממיר HD לוויני dreambox 800 HD עולה 3200 שקל, שנחשב ממיר מוביל בתחום. וממיר SD רגיל של דרים בוקס יעלה לך 550 שקל, התקנה+צלחת יעלה לך 2500 שקל, שיתוף יעלה לך עוד 500 שקל.
אז לחשבון:
דריםבוקס 800 *2= 6400 שקל.
דריםבוקס 500*3=1650 שקל.
התקנה+צלחת=2500 שקל.
שיתוף ל12 חודשים=500 שקל.
סה"כ עולה:
11,050 שקל
אם תבדוק תראה שהסכום ששילמת ליס [=32,280 שקל] בעשור האחרון הוא פי שלוש מההשקעה של התקנה צלחת פרטית שמכוונת לכמה לווינים וקבלת איכות שידורים מעולה [יש כאלה שיגידו טובה יותר מ-יס].
נ.ב.1
את המפרט שבניתי לך מהממירים עשיתי לפי ההצעה של יס.
נ.ב.2
התכנים בלווין פרטי הינם לרוב באנגלית או ערבית או כל שפה אחרת, אין תרגום לעברית בסרטים בכלל.
כל המחירים שנתתי הם בגדר אומדן מידה מסוים הרוב נכון אבל אם תבדוק יכול להיות שהמחירים יהיו טיפה שונים.
סקר שוק מומלץ לבצע!! אל תלך על ממירים סינים הם עושים הרבה בעיות.
מקווה שנתתי לך נקודה למחשבה. בהצלחה![/b]
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 28/08/2010 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום,
כלקוח של הוט שמוחייב בחבילת הטריפל לשלוש שנים הבאות(לא שזה מפריע לי) הייתי ממליץ לך לעבור לשירות DDT של ערוץ 10 ו11 ו22, יכול להיות שגם יכנס ערוץ 11 HD.
בכל מקרה גם לווין פרטי זו אופצייה, מה שכן אני ממליץ לך כן להתחבר לאינטרנט של הוט ולטלפון הרבה יותר אטרקטיבי משאר החברות, האיכות טלפון של הוט קצת נופלת משל בזק כי בזק משתמשים בתשתית ייעודית בשונה מהוט שעובדת עם מודם.
כלקוח של הוט שמוחייב בחבילת הטריפל לשלוש שנים הבאות(לא שזה מפריע לי) הייתי ממליץ לך לעבור לשירות DDT של ערוץ 10 ו11 ו22, יכול להיות שגם יכנס ערוץ 11 HD.
בכל מקרה גם לווין פרטי זו אופצייה, מה שכן אני ממליץ לך כן להתחבר לאינטרנט של הוט ולטלפון הרבה יותר אטרקטיבי משאר החברות, האיכות טלפון של הוט קצת נופלת משל בזק כי בזק משתמשים בתשתית ייעודית בשונה מהוט שעובדת עם מודם.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני 3 חודשים (ממיר מקס HD בפיקדון + ממיר מקס שנגמרה לו ההתחייבות של 3 שנים).
לאחר ויכוחים סגרתי איתם עסקה על חבילת TOP ב-265 ש"ח לחודש כאשר לחבילת Choice יכולתי לחסוך עוד 10 שקלים.
יש משתמש באתר שלפי העסקה שסגר אני מבין שניתן היה גם להגיע עד ל-235 ש"ח בחודש לחבילת ה-Choice.
לגבי ההצעות ה"חכמות" לצלחת.
החישוב שרשמו לך אולי נכון ואולי לא אבל מה שבטוח הוא שאתה מוציא מיידית סכום מאוד גבוה למשהו שאין לך שום אחריות שיעבוד למחרת ההתקנה (שיתוף), שלא לדבר על מס.שנים.
לאחר ויכוחים סגרתי איתם עסקה על חבילת TOP ב-265 ש"ח לחודש כאשר לחבילת Choice יכולתי לחסוך עוד 10 שקלים.
יש משתמש באתר שלפי העסקה שסגר אני מבין שניתן היה גם להגיע עד ל-235 ש"ח בחודש לחבילת ה-Choice.
לגבי ההצעות ה"חכמות" לצלחת.
החישוב שרשמו לך אולי נכון ואולי לא אבל מה שבטוח הוא שאתה מוציא מיידית סכום מאוד גבוה למשהו שאין לך שום אחריות שיעבוד למחרת ההתקנה (שיתוף), שלא לדבר על מס.שנים.
בסדר אולי השיתוף הוא חתול בשק אבל מה יקרה אם יס תיפול מתישהוא??
בכל אופן אתה לא חייב לקחת שיתוף כי יש לך מספיק ערוצים בחינם.
יש שני לווין מומלצים, ניילסאט שיש בו 350 ערוצים פתוחים [אם אני לא טועה], והוטבירד שיש בו בעיקר חבילות שלהן צריך כרטיס מיוחד כמו שיש ב-יס.
נייל סאט:
http://www.lyngsat.com/nile.html
הוטבירד:
http://www.lyngsat.com/hotbird.html
אתה צריך להסתכל על הטור System
Encryption ולחפש את האות F שפרושה free.
נ.ב.
אולי אתה מוציא המון כסף עכשיו אבל אחרי שנה שנתיים הכסף יחזיר את עצמו כי אתה תשלם רק על השיתוף או הכרטיס.
בכל אופן אתה לא חייב לקחת שיתוף כי יש לך מספיק ערוצים בחינם.
יש שני לווין מומלצים, ניילסאט שיש בו 350 ערוצים פתוחים [אם אני לא טועה], והוטבירד שיש בו בעיקר חבילות שלהן צריך כרטיס מיוחד כמו שיש ב-יס.
נייל סאט:
http://www.lyngsat.com/nile.html
הוטבירד:
http://www.lyngsat.com/hotbird.html
אתה צריך להסתכל על הטור System
Encryption ולחפש את האות F שפרושה free.
נ.ב.
אולי אתה מוציא המון כסף עכשיו אבל אחרי שנה שנתיים הכסף יחזיר את עצמו כי אתה תשלם רק על השיתוף או הכרטיס.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

זה שיש 5000 ערוצים זה לא מעניין.
השאלה מה משודר בערוצים האלה?
אם לוקחים בחשבון כי לגבי סרטים וסדרות יש פתרונות אחרים התכנים שנשארו הם מקומיים וספורט.
זה שאין תרגום ותכנים בעברית זה ברור.
זה שחובב הספורט יוותר על שידורי ליגת העל פרט למשחק המרכזי זה ברור.
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי גם את תכני הספורט של ערוצי הספורט לא ניתן להשיג בערוצים הפתוחים (או לפחות את מרביתם) שלא לדבר על שידור HD.
בקיצור צלחת זה לא הפיתרון לחובב ספורט כמוני.
אני אישית ממליץ על DTT לכל מי שאינו חובב ספורט
אם לוקחים בחשבון כי לגבי סרטים וסדרות יש פתרונות אחרים התכנים שנשארו הם מקומיים וספורט.
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי גם את תכני הספורט של ערוצי הספורט לא ניתן להשיג בערוצים הפתוחים (או לפחות את מרביתם) שלא לדבר על שידור HD.
אני אישית ממליץ על DTT לכל מי שאינו חובב ספורט
מה? יש לך את חבילת אל ג'זירה ספורט שמשודרים בהם הרבה תכנים באיכות HD,
http://www.lyngsat.com/packages/aljazeeranile.html
יש לך את סקיי איטליה שמשודרים הרבה ערוצים כמו סרטים וסדרות וגם ערוצי ספורט.
http://www.lyngsat.com/packages/skyitalia.html
כך שאל תזלזל בלווין פרטי.
http://www.lyngsat.com/packages/aljazeeranile.html
יש לך את סקיי איטליה שמשודרים הרבה ערוצים כמו סרטים וסדרות וגם ערוצי ספורט.
http://www.lyngsat.com/packages/skyitalia.html
כך שאל תזלזל בלווין פרטי.
לחובבי הספורט יש מבחר די טוב.idan309 כתב:זה שיש 5000 ערוצים זה לא מעניין.
אני אישית ממליץ על DTT לכל מי שאינו חובב ספורט...
ליגה גרמנית כולל HD. ליגה פורטוגלית. ליגה ברזילאית. ליגה ארגנטינאית. טניס. כדוריד גרמני. WWE RAW. סיכום שבועי WWE. דיימונד ליג. אליפות העולם בכדורסל. ועוד ענפים. יש את המשחק המרכזי של ליגת העל בערוץ 1. זה בחינם.
ובתוספת 500 ש"ח לשנה לכרטיס אל ג'זירה יש ליגה ספרדית, צרפתית, איטלקית, ליגת האלופות, NBA, ועוד ועוד. 10 ערוצים.
יש ממיר חדש של אבו דאבי שמשדרים 380 משחקי פרמייר ליג בעונה HD. פורמולה 1. WWE RAW ישיר. 2000 ש"ח לשנה. עדיין יותר זול מ-yes.
ובשיתוף יש הכל.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

שוב,
עניין הצלחת הוא משהו שבדקתי לפני כשנתיים (עם חיבור לסקיי אנגליה / איטליה).
אני מודע שאת כל התכנים יש בשיתוף ולכן אני מוכן לשלם לכל טכנאי צלחות 250 ש"ח בחודש למשך כל זמן שאני מקבל שירות במידה ואני מקבל את תכני הספורט שנמצאים בערוצי הספורט השונים ב-YES ב-HD.
שווה לי לחסוך כ-70 ש"ח ולוותר על משחקי ליגת העל האחרים + תכנים מקומיים ותרגום.
הבעיה היא שאף טכנאי לא מוכן להציע עסקה כזו אלא רק תשלום חד פעמי גבוה (בין 5 ל-10 אלף ש"ח) כאשר מי יודע אם למחרת ההתקנה (שלא לדבר על מס שנים שצריך בכדי להחזיר את ההשקעה בYES/HOT) השיתוף יעבוד.
אם YES תיפול מתשיהו?
אין בעיה, זה היתרון בתשלום חודשי, במידה ולא מקבלים שירות לא משלמים.
זו בדיוק הבעיה שלי עם כל עניין השיתוף.
עניין הצלחת הוא משהו שבדקתי לפני כשנתיים (עם חיבור לסקיי אנגליה / איטליה).
אני מודע שאת כל התכנים יש בשיתוף ולכן אני מוכן לשלם לכל טכנאי צלחות 250 ש"ח בחודש למשך כל זמן שאני מקבל שירות במידה ואני מקבל את תכני הספורט שנמצאים בערוצי הספורט השונים ב-YES ב-HD.
שווה לי לחסוך כ-70 ש"ח ולוותר על משחקי ליגת העל האחרים + תכנים מקומיים ותרגום.
הבעיה היא שאף טכנאי לא מוכן להציע עסקה כזו אלא רק תשלום חד פעמי גבוה (בין 5 ל-10 אלף ש"ח) כאשר מי יודע אם למחרת ההתקנה (שלא לדבר על מס שנים שצריך בכדי להחזיר את ההשקעה בYES/HOT) השיתוף יעבוד.
אם YES תיפול מתשיהו?
אין בעיה, זה היתרון בתשלום חודשי, במידה ולא מקבלים שירות לא משלמים.
זו בדיוק הבעיה שלי עם כל עניין השיתוף.