בעיה בסראונד באקסטרימר
התקנתי גרסה 2.4 הכי חדשה ולאחר ההתקנה המגבר לא מזה יותר אות סראונד. יש לי מגבר יאמאהא שמקודם נתן סראונד מושלם בחיבור של האקסטרימר. ניסיתי להחליף כבל, וגם חיברתי את די וי די עם אותו חיבור וזה כן עובד. הבעיה היא רק כשמחברים את האקסטרימר- דולבי דיגיטל או DTS לא עובד יותר. יש למישהו עצה עבורי? תודה מראש !
גם לי היתה אותה בעייה ומצאתי פתרון לבעייה ( בפורום של xtreamer)
זה קורה בתצורה הבאה : חיבור HDMI לטלויזיה וחיבור כבל אופטי ישר לרסיבר. --> ואז מסתבר שההגדרות נקבעות ע"פ ההתקן המחובר ל HDMI , כלומר אם הטלויזיה תומכת רק ב 2 ערוצי קול , זה גם מה שישלח לרסיבר. ( אצלי זה קורה עם סמסונג b550)
פתרון : בהגדרות לבטל את הקול דרך HDMI ( מצב off) , לבחור ב digital output באופציה הראשונה 5.1 , לכבות את האקסטרימר , להוציא מהחשמל ( 10 שניות ) , להדליק חזרה --> וזה עובד.
החסרון --- אי אפשר לשמוע דרך הטלויזיה , רק דרך הרסיבר ( אלה אם כן תחבר אודיו בנפרד)
זה קורה בתצורה הבאה : חיבור HDMI לטלויזיה וחיבור כבל אופטי ישר לרסיבר. --> ואז מסתבר שההגדרות נקבעות ע"פ ההתקן המחובר ל HDMI , כלומר אם הטלויזיה תומכת רק ב 2 ערוצי קול , זה גם מה שישלח לרסיבר. ( אצלי זה קורה עם סמסונג b550)
פתרון : בהגדרות לבטל את הקול דרך HDMI ( מצב off) , לבחור ב digital output באופציה הראשונה 5.1 , לכבות את האקסטרימר , להוציא מהחשמל ( 10 שניות ) , להדליק חזרה --> וזה עובד.
החסרון --- אי אפשר לשמוע דרך הטלויזיה , רק דרך הרסיבר ( אלה אם כן תחבר אודיו בנפרד)
- edenzenati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי אותה בעיה אבל איך אני מבטל את הקול דרך hdmi?talush כתב:גם לי היתה אותה בעייה ומצאתי פתרון לבעייה ( בפורום של xtreamer)
החסרון --- אי אפשר לשמוע דרך הטלויזיה , רק דרך הרסיבר ( אלה אם כן תחבר אודיו בנפרד)...
talushtalush כתב:גם לי היתה אותה בעייה ומצאתי פתרון לבעייה ( בפורום של xtreamer)
החסרון --- אי אפשר לשמוע דרך הטלויזיה , רק דרך הרסיבר ( אלה אם כן תחבר אודיו בנפרד)...
הפיתרון שלך עבד אצלי.לא יאומן.
לא רק זה ,לאחר מכן העברתי שוב קול דרך HDMI וזה עבד.
לאחר מכן בטלתי שוב את העברת הקול דרך HDMI והרסיבר זיהה את ששת הערוצים ב-dolby
בקיצור ,עבד בכל הכיוונים.
תודה לחברים.