לא רואה תמונה ב- PVR-150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ronensharf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
שם מלא: Ronen Sharf
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

:הצילו:

שלום חברים,
בשעה טובה הורכב ה- HTPC (תמונות בקרוב).
הרכבתי את ה- PVR-150 , הותקנו הדרייברים המתאימים וכן תוכנת הצפיה. חברתי סיגנל וידאו מהממיר של YES לכניסת ה- Composite.
הגדרתי את ה- channel ואת שיטת השידור (PAL BG).
למספר שניות נראתה תמונה מרצדת אשר נעלמה ולא שבה.
אודה על עזרתכם,
תודה,
רונן

(W)

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בעיה ידועה וקשורה באי היציבות של הדריברים והתוכנה הארורה של הכרטיס המאד בעיתי הזה.. למעשה כל שינוי קטן בהגדרות הקודקים ו או הדריברים במחשב עלול לשבש את הפעולה של הכרטיס הזה..

נסה למחוק ולהתקין הכל מחדש תוך שימוך בתוכנת ההסרה שנמצאת על הדיסק. לא עוזר? אין ברירה אחרת מאשר לפרמט את המחשב !!! זה מה שאני עשיתי לפחות 3 פעמים עד עכשיו.. בסוף אימצתי את השיטה של גיבוי IMAGE מלא עי GHOST לפי כל התקנה או שינוי במחשב, כך תמיד אפשר לחזור צעד אחד אחורה..

ה PVR150 מאד מאד בעייתי וגם איכות התמונה שלו לא מהטובות שיש. אם זה עדיין לא מאוחר, תשקול להחזיר אותו חזרה ולנסות כרטיס אחר כמו ה 350 או אולי ה THEATER 550 PRO של ATI.

בהצלחה

ronensharf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה.
קשה להגיד שיצאתי מעודד מהתשובה.
האם לא כדאי להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה, שמה השתפרה יציבותם?
אלו קודקים צריכים להיות מותקנים במחשב בנוסף לאילו הנמצאים באתר החברה?
תודה,
רונן
(U)

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בהחלט להוריד. אני הנחתי שאת זה כבר עשית. אני כרגע הצלחתי להתגבר על כל הבעיות ואצלי נכון לעכשיו הכל עובד קשורה. לפני יומיים החשב קפא בגלל איזה שומר מסך שהתקנתי לאחר איתחול שוב גיליתי שנעלמה התמונה בכרטיס ואני לא יכול לבחור יותר את כניסת ה SVIDEO לאחר שלא הצלחתי לפתור את הבעיה, נאלצתי לשחזר את ה IMAGE האחרון שוב והכל שם לקדמותו. אני משתמש עם הדריברים האחרונים. והם עדיין רחוקים מלהיות יציבים.

אם כבר התקנת את הדריברים מהדיסק, יש סיכוי שתתקל בבעיה להתקין את הדריברים מהאתר כי תקבל הודעה שחסרים קבצים... שוב צריך הרבה סבלנות להסיר את כל השאריות מההתקנה הקודמת עי התוכנה המיוחדת שיש בדיסק

נסה להתקין את ה HAUPPAUGE TWEAKER שיכול לעזור לקנפג ולפתור בעיות אחרות שתתקן בהם (ואתה עוד תתקל ! :-) ) כמו אם יום אחד תרצה להקליט ממקור NTSC ותגלה שזה סיפור לא כזה פשוט...

הכי חשוב זה לבצע גיבוי מלא ברגע הראשון שהכל עובד כשורה.. זה חוסך המון זמן ועצבים על הכרטיס הזה.. בכל אופן, כל הבעיות הן חבלי לידה של נתוכנה ולא החומרה. אולי עוד שנה התוכנה תהיה יותר יציבה.. אבל עד אז מי בכלל יהיה זקוק לכרטיס אנלוגי..?

ronensharf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה.
אני שומר את הזכות "להציק" לך בעתיד !!!!
(f)

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אצלי זה קרה גם ולאחר שיצרתי יוזר אחר במחשב זה הסתדר - באמת הPVR150 רגיש וצריך לנהוג בחוכמה לפני שמבצעים שינויים במערכת (לבצע גיבוי כמו שכבר נאמר).
אבל מאז הכול שקט נקי ותקין - האיכות לא רעה אצלי.
אני מרוצה מהכרטיס ולא חושב שהוא מקור לכאב ראש, לא הייתי רץ להחליף אותו.

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

just my 2 cents

שליחה #7 

התקנתי את הכרטיס (PVR 150) עם ה-drivers שהורדתי מהאתר. התחברתי ב-svideo מהממיר של yes והתמונה היתה בהחלט יותר מסבירה.

אח"כ התקנתי את dscaler 4.1.15 (ניתן להוריד מכאןhttp://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm) התוכנה זיהתה ללא קושי את חיבור ה-svideo ולאחר קינפוג קצר כולל שימוש בערוץ 144 לכיוון התמונה (בהירות וקונטרסט, ותודה לאתר) התמונה שמתקבלת (גם בחלון וגם במסך מלא) היא לדעתי מעולה בתלות בשידור כמובן. יש בעיה קטנה של lip sync מפעם לפעם בעיקר כשהמעבד עמוס במשהו אחר ואז יש להפסיק את הישום ולהעלותו מחדש. התמונה לדעתי טובה הרבה יותר מהתמונה המתקבלת בישום של hauppauge.

שווה לנסות, YMMV

ronensharf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

האם התקנת גם את WinTV200?
:מבולבל:

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

כן, כשכתבתי "התחברתי ב-svideo מהממיר של yes והתמונה היתה בהחלט יותר מסבירה" זו היתה הכוומה מצטער שזה יצא מעורפל. לטעמי התמונה המתקבלת ב-dscaler טובה יותר. לא בדקתי הקלטות (למרות שניתן) או EPG שקיים בתפריט.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”