עזרה בחיבור כרטיס קול
שלום לכולם,
ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי,
ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו.
השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה.
החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי.
אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :nixweiss: :s05:
בתודה מראש.
ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי,
ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו.
השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה.
החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי.
אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :nixweiss: :s05:
בתודה מראש.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עברת על המדריכים להגדרת SPDIF ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לא ראיתי יותר מידי אופציות של דרייברים, ובקשר למה שאני לא מוצא זה לפי המדריך הזה:http://www.hometheater.co.il/vt75132.%D ... 7%95%D7%9F,
בהתחלה שלו מראים בחירה של יציאה בהגדרה של סאונד בויסטה מה שלא מופיע ככה או בצורה דומה ב-XP.
בהתחלה שלו מראים בחירה של יציאה בהגדרה של סאונד בויסטה מה שלא מופיע ככה או בצורה דומה ב-XP.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
דבר ראשון נגן עם WMP כי AC3FILTER לא נטען עם VLC.
דבר שני כשאתה כן מנגן עם WMP מופיע אייקון של AC3FILTER?
אם כן בטאב הראשון מוגדר לך AS IS ו-USE SPDIF ?
דבר שני כשאתה כן מנגן עם WMP מופיע אייקון של AC3FILTER?
אם כן בטאב הראשון מוגדר לך AS IS ו-USE SPDIF ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!