בהמשך לפוסט הקודם שלי שבו נאמר לי שאין אפשרות לשנות רזולוציה לטלוויזיות שהם לא HD
ועדיין אני רואה סרטים ותמונות באיכות מזוויעה דרך המחשב (גם סרטי HD) בעוד שסרטים שאני רואה דרך הממיר של יס הם באיכות מצוינת
וכך בא לי הרעיון וגם השאלה
אם אני מחבר סטרימר מהמחשב לTV זה ישפר את איכות הצפיה בסרטים שבמחשב ?
אתה יכול לקנות כל מזרימדיה עם יציאת קומפוננט ולחבר לטלויזיה שלך. (אם אני לא טועה הכי זול שיש בשוק כיום עם יציאה כזו הוא הN1 DVICO. כ-1,200 ש"ח.
כמובן שהאיכות לא תהיה HD אבל עדיין באיכות גבוהה מאוד, אמור להראות הרבה יותר טוב מיס.
מלבד הכניסות שצילמת, אין עוד כניסות?
פשוט בזמנו רכשתי כבל כזה כי חשבתי לחבר מהמזרימדיה (יציאת COMP) למסך מחשב - רק שזה לא עבד. אז יש לי כבל כזה אם תרצה להשאיל (אני אצטרך רק לחפש אותו בין אלף הכבלים האחרים) למרות שבעלות של כבל - בטח עדיף לך פשוט להזמין ולנסות.
מחשבה אחרת - מזרימדיה יד שנייה עם קומפוננט.
אולי שווה לך להשאיל ממישהו מזרימדיה כזה ולראות איך רואים.
אני יכול להגיד לך שאני מחבר מזרימדיה למסך בקומפוזיט ורואים הרבה יותר טוב מהתמונות שלך.
מצד שני - אני לא זוכר איך נראית התמונה במקרנים האחוריים הללו.
הכבל השני הוא קצת טריקי:
אם מסתכלים על צבעי ה-RCA, זה קומפוננט
אם מסתכלים על צבעי החוטים זה קומפוזיט עם אודיו.
אז לגבי הקומפוננט, לי יש כבל כזה והייתי מחבר אותו מה-DVD במחברי ה-RCA למחבר PC בטלוויזיה - כאשר מחבר ה-PC בטלוויזיה מוגדר ככזה שיודע לקבל קומפוננט וצריך להגדיר אותו כך בתפריטים.
המסך הוא מסך פנסוניק ואני מניח שכל מסכי פנסוניק עם כניסת PC ידעו לקבל קומפוננט דרך מחבר זה. (הנחה לא מבוססת כלל.....)
Itay_Pollak כתב:אתה יכול לקנות כל מזרימדיה עם יציאת קומפוננט ולחבר לטלויזיה שלך. (אם אני לא טועה הכי זול שיש בשוק כיום עם יציאה כזו הוא הN1 DVICO. כ-1,200 ש"ח.
כמובן שהאיכות לא תהיה HD אבל עדיין באיכות גבוהה מאוד, אמור להראות הרבה יותר טוב מיס.
מלבד הכניסות שצילמת, אין עוד כניסות?