מחפש שלט
היי!
רציתי לקנות שלט אוניברסלי לבית ובדקתי פה אבל האמת, רק התבלבלתי יותר כשקראתי פה דברים..
בקיצור כרגע אין לי מושג איזה אני צריך...אקסטנדר וכל אלה....
אני צריך שזה יפעיל לי את המכשירים בסלון:
ממיר
DVD
רסיבר
CD
LCD
מקרן
הם כולם מרוכזים ביחד אז אין בעיה של הטווח...הישיבה היא בטווח של כ4 מטר.
עכשיו, ראיתי שיש כנראה דרך גם שזה ישלוט עליהם שאין קו ישיר עם האינפרא אדום.. נגיד שאני בחדר אחר.לכזה דבר מה יהיה הטווח מחירים וכמה לרגיל?זה לא דחוף לי ממש לא ואם יש הבדל כסף משמעותי אני אוותר על זה.
אם אין הבדלים משמעותיים אשמח לדעת גם על שלט שיוכל בנוסף לשלוט גם על עוד מכשירים (בסביבות העוד 6-7
והאם יש איזושהי דרך לגרום לו לשלוט על תאורה בבית?אין לי בית חכם וכאלה אבל אם יש דרך לעשות כזה דבר אני אשמח.
אז אם אוכל לקבל דגמים לאלו ומחירים בערך...
תודה רבה!
רציתי לקנות שלט אוניברסלי לבית ובדקתי פה אבל האמת, רק התבלבלתי יותר כשקראתי פה דברים..
בקיצור כרגע אין לי מושג איזה אני צריך...אקסטנדר וכל אלה....
אני צריך שזה יפעיל לי את המכשירים בסלון:
ממיר
DVD
רסיבר
CD
LCD
מקרן
הם כולם מרוכזים ביחד אז אין בעיה של הטווח...הישיבה היא בטווח של כ4 מטר.
עכשיו, ראיתי שיש כנראה דרך גם שזה ישלוט עליהם שאין קו ישיר עם האינפרא אדום.. נגיד שאני בחדר אחר.לכזה דבר מה יהיה הטווח מחירים וכמה לרגיל?זה לא דחוף לי ממש לא ואם יש הבדל כסף משמעותי אני אוותר על זה.
אם אין הבדלים משמעותיים אשמח לדעת גם על שלט שיוכל בנוסף לשלוט גם על עוד מכשירים (בסביבות העוד 6-7
והאם יש איזושהי דרך לגרום לו לשלוט על תאורה בבית?אין לי בית חכם וכאלה אבל אם יש דרך לעשות כזה דבר אני אשמח.
אז אם אוכל לקבל דגמים לאלו ומחירים בערך...
תודה רבה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחיל מתקציב - כי יש מכשירים מרמה של כמה מאות שקלים ועד אלפים ועשרות אלפים.
השלטים האלה (פרןנטו) יכולים לעשות כל דבר (כמעט) ב IR וגם כאשר אין טווח ראייה באמצעות תוסף שנקרא extender.
שליטה על תאורה זה דורש שיהיו לך מתגים שנשלטים מרחוק. יש כאלה שבאים עם שלט IR ויש עם שלט RF ויש גם כאלה שכבר נכנסים לקטגוריית בית חכם ואז אפשר אפילו לקבל שליטה מהאינטרנט..
שליטה על תאורה זה דורש שיהיו לך מתגים שנשלטים מרחוק. יש כאלה שבאים עם שלט IR ויש עם שלט RF ויש גם כאלה שכבר נכנסים לקטגוריית בית חכם ואז אפשר אפילו לקבל שליטה מהאינטרנט..
אוקיי...
כמה כזה שלט יעלה?כמה אקסטנדר עולה?את המתגים אני מאמין שאם אני יקח זה יהיה רק ל IR אז כמה זה יעלה?בעיקרון אני צריך את המחירים לכל אלה וגם הצעה לאחד בסיסי יותר כי בסופו של דבר אני מאמין שאני לא יצטרך פשוט אקסטנדר...ולכן אני לא חייב שלט שתואם כזה. הדברים שאני ישתמש פשוט באותו חדר לרוב אז לא כל כך צריך..
תודה!
כמה כזה שלט יעלה?כמה אקסטנדר עולה?את המתגים אני מאמין שאם אני יקח זה יהיה רק ל IR אז כמה זה יעלה?בעיקרון אני צריך את המחירים לכל אלה וגם הצעה לאחד בסיסי יותר כי בסופו של דבר אני מאמין שאני לא יצטרך פשוט אקסטנדר...ולכן אני לא חייב שלט שתואם כזה. הדברים שאני ישתמש פשוט באותו חדר לרוב אז לא כל כך צריך..
תודה!
עוד פעם, באמת יכול להיות שמשהו יותר פשוט יספיק. אבל אם אפשר לקבל מחירים בערך לסוגים שאמרתם ככה אני ידע אם זה שווה לי בכלל לעשות את RF..ברגע שיהיה לי את זה אני ידע..
אז אם תוכל בבקשה לתת לי בערך מחירים זה יעזור מאוד!
אז אם תוכל בבקשה לתת לי בערך מחירים זה יעזור מאוד!