ראיתי לא מעט מסכי JVC במחירים לא עממיים בכלל. יש דברים בגו?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Shtirlitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

פרט לסקירה של עופר, לא נתקלתי בשום ביקורת ממצא לגבי כל מסך של JVC. בחנויות מתמחרים ומשווקים אותם כמסך יוקרה, אל אף היותם מותג יחסית עלום (בארץ) במסכים.

במסך זה http://www.lasercity.co.il/sg_product~L ... 10~262.htm התמונה טובה מאוד, לא היית אומר מדהימה, אבל בהחלט טובה. יש את כל סוגי חיבורים, DTT ועוד כמה פיצ'רים. \

השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

נמכר כמסך יוקרה ולא הייתי משלם עברו שקל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ronyhr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

Shtirlitz כתב:
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?
...
דוגמא טובה מאוד: LOEWE בזמנו היתה טלוויזיה (CRT) מעולה, גם ל-JVC היה מוניטין בזמנו (לאו דווקא בטלוויזיות, גם במצלמות ווידאו...) - היום שתיהן זכורות בשל המוניטין בעבר ולא בשל אכויות ההווה.
צהוב עולה :D

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

ronyhr כתב:
Shtirlitz כתב:
...
דוגמא טובה מאוד: LOEWE בזמנו היתה טלוויזיה (CRT) מעולה, גם ל-JVC היה מוניטין בזמנו (לאו דווקא בטלוויזיות, גם במצלמות ווידאו...) - היום שתיהן זכורות בשל המוניטין בעבר ולא בשל אכויות ההווה.
...
ronyhr

לגבי המסכים של LOEWE יש לך טעות המסכים שלהם כיום מהטובים ביותר שיש . והכל בהתאם למחיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Shtirlitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #5 

9000es כתב:
ronyhr כתב:
Shtirlitz כתב:
...
...
ronyhr

לגבי המסכים של LOEWE יש לך טעות המסכים שלהם כיום מהטובים ביותר שיש . והכל בהתאם למחיר .
...
אני קצת מסתייג - ראיתי באותה חנות מסך סוני EX700 מול לווה (לא זוכר את הדגם), ואני לא יכול להגיד שראיתי איזשהו הבדל ממשי לטובת הלווה. מחיר של סוני -12K והלווה -30K.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”