ראיתי לא מעט מסכי JVC במחירים לא עממיים בכלל. יש דברים בגו?
פרט לסקירה של עופר, לא נתקלתי בשום ביקורת ממצא לגבי כל מסך של JVC. בחנויות מתמחרים ומשווקים אותם כמסך יוקרה, אל אף היותם מותג יחסית עלום (בארץ) במסכים.
במסך זה http://www.lasercity.co.il/sg_product~L ... 10~262.htm התמונה טובה מאוד, לא היית אומר מדהימה, אבל בהחלט טובה. יש את כל סוגי חיבורים, DTT ועוד כמה פיצ'רים. \
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?
במסך זה http://www.lasercity.co.il/sg_product~L ... 10~262.htm התמונה טובה מאוד, לא היית אומר מדהימה, אבל בהחלט טובה. יש את כל סוגי חיבורים, DTT ועוד כמה פיצ'רים. \
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
דוגמא טובה מאוד: LOEWE בזמנו היתה טלוויזיה (CRT) מעולה, גם ל-JVC היה מוניטין בזמנו (לאו דווקא בטלוויזיות, גם במצלמות ווידאו...) - היום שתיהן זכורות בשל המוניטין בעבר ולא בשל אכויות ההווה.Shtirlitz כתב:
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?...
צהוב עולה 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ronyhrronyhr כתב:דוגמא טובה מאוד: LOEWE בזמנו היתה טלוויזיה (CRT) מעולה, גם ל-JVC היה מוניטין בזמנו (לאו דווקא בטלוויזיות, גם במצלמות ווידאו...) - היום שתיהן זכורות בשל המוניטין בעבר ולא בשל אכויות ההווה.Shtirlitz כתב:
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?......
לגבי המסכים של LOEWE יש לך טעות המסכים שלהם כיום מהטובים ביותר שיש . והכל בהתאם למחיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני קצת מסתייג - ראיתי באותה חנות מסך סוני EX700 מול לווה (לא זוכר את הדגם), ואני לא יכול להגיד שראיתי איזשהו הבדל ממשי לטובת הלווה. מחיר של סוני -12K והלווה -30K.9000es כתב:ronyhrronyhr כתב:דוגמא טובה מאוד: LOEWE בזמנו היתה טלוויזיה (CRT) מעולה, גם ל-JVC היה מוניטין בזמנו (לאו דווקא בטלוויזיות, גם במצלמות ווידאו...) - היום שתיהן זכורות בשל המוניטין בעבר ולא בשל אכויות ההווה.Shtirlitz כתב:
השאלה היא לגבי המותג - האם הוא נחשב לבאמת "מסך פרימיום" כפי שמשווקים אותו, או שזה עוד דרך של שיווק נהדר, כמו LOEWE?......
לגבי המסכים של LOEWE יש לך טעות המסכים שלהם כיום מהטובים ביותר שיש . והכל בהתאם למחיר ....
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר