י-א כתב:מה עושה המנגנון הזה ומה השתקפות קשורה לפליקר?
...
י-א
במידה ואתה גר באזור המרכז ..... כנס לעולם הדיגיטלי ברמת השרון .. בכניסה לחנות מול ויטרינה ענקית עומדת פלזמה של סמסונג דגם 850 . ותראה איך היא מתמודדת הייטב בשעות היום ...בתנאי תאורה הכי קשים שיש .
ואם כבר להחליף אז לפלזמה של סמסונג דגם C-7000 גודל 50 אינצ' מסך איכותי יותרמכל הבחינות לדעתי .
...
והטיפול בהשתקפויות בפלזמה כזו, הנמצאת מול דלת מרפסת מוארת, מצליח להתמודד כמו LCD של סמסונג?
...
mati
במידה ואתה מתכוון לרכוש מסך סמסונג בעל פאנל מאט .....והם קיימים רק בסדרות הנמוכות יותר והפחות איכותיות . אז כמובן שהפאנל המאט יתמודד טוב יותר מאשר פאנל מבריק .
אבל ......... במידה ואתה מעוניין במסך פלזמה של סמסונג ..... אז הם מתמודדות הייטב בתנאי תאורה .
כבעלים של 58 V10 אני חייב לומר משהו.
כאשר רואים משהו סתמי
יובל המבולבל, יעקב איילון הכעסן וכו' לא ממש משנה לי השתקפויות .
בפעמים שיצא לי לראות משהו איכותי בשעות היום, ראיתי שההשפעה היא לא רק השתקפויות אלא השפעה ממשית על השחור.
אור צדדי מממש מאפיר את המסך.
אבל... החיוך שנמרח על הפנים בכל פעם שמחשיכים קצת (לא חייבים האפלה) ורואים תמונה משובחת, שווה הכל.
אגב, גם ב LED וגם בפיוניר כבר ראיתי את הדברים האלו.
לא יודע אם באותה עוצמה, זה לא היה באותו מקום וגם לגודל המסך משמעות בהשתקפויות
sam22 כתב:כבעלים של 58 V10 אני חייב לומר משהו.
כאשר רואים משהו סתמי
יובל המבולבל, יעקב איילון הכעסן וכו' לא ממש משנה לי השתקפויות .
בפעמים שיצא לי לראות משהו איכותי בשעות היום, ראיתי שההשפעה היא לא רק השתקפויות אלא השפעה ממשית על השחור.
אור צדדי מממש מאפיר את המסך.
אבל... החיוך שנמרח על הפנים בכל פעם שמחשיכים קצת (לא חייבים האפלה) ורואים תמונה משובחת, שווה הכל.
אגב, גם ב LED וגם בפיוניר כבר ראיתי את הדברים האלו.
לא יודע אם באותה עוצמה, זה לא היה באותו מקום וגם לגודל המסך משמעות בהשתקפויות
...
מה שאתה אומר בעצם זה: "אז מה אם יש השתקפויות? קנית מסך מעולה, אז תסבול ביום כדי שתוכל להנות בלילה"
ואם הוא רואה טלוויזיה ביום שבת? שיסגור את הבית?
עם כל הכבוד לגודל ולאיכות הוא קנה טלוויזיה כדיי להנות ממנה ואם הוא לא, והוא לא, אז מה הטעם?