ניגון קבצי MTS על מחשב אישי
שלום לכולם,
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי:
קניתי מצלמת HD של CANON, אני מצלם בעזרתה סרטים ברזולוציות של 1080 על 1920. מאחר ואין לי טלויזיה שתומכת HD אני רוצה לראות את הסרטים על המחשב. לאחר שהסרטים נתקעו עם VLC הורדתי Total Media Theater שבעזרתה אפשר לראות אבל התמונה ממש לא נראית באיכות HD. יש לי כרטיס מסך PCI ישן, האם אני צריך כרטיס מסך שתומך ב HD? יש לי כמה סרטי HD מהאינטרנט שדווקא נראים באיכות מאוד חדה.
תודה,
אמיר.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי:
קניתי מצלמת HD של CANON, אני מצלם בעזרתה סרטים ברזולוציות של 1080 על 1920. מאחר ואין לי טלויזיה שתומכת HD אני רוצה לראות את הסרטים על המחשב. לאחר שהסרטים נתקעו עם VLC הורדתי Total Media Theater שבעזרתה אפשר לראות אבל התמונה ממש לא נראית באיכות HD. יש לי כרטיס מסך PCI ישן, האם אני צריך כרטיס מסך שתומך ב HD? יש לי כמה סרטי HD מהאינטרנט שדווקא נראים באיכות מאוד חדה.
תודה,
אמיר.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
דבר ראשון תוודא עם MEDIAINFO ממה מורכב הקובץ ומה הרזולוציה שלו.
ייתכן שהוא לא 1920*1080, ואם כן האם אתה על מסך המחשב ברזולוציה הזו ?
כמו כן לגבי תקיעות של תוכניות על איזו חומרה אתה מריץ את זה והאם בדקת במדריכים איך להתקין קודקים ?
ייתכן שהוא לא 1920*1080, ואם כן האם אתה על מסך המחשב ברזולוציה הזו ?
כמו כן לגבי תקיעות של תוכניות על איזו חומרה אתה מריץ את זה והאם בדקת במדריכים איך להתקין קודקים ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הבעיה לא עם ה-VLC אלא עם המחשב שלך. הוא לא מספיק חזק להריץ את הקבצים האילו. כן, חד וחלק אמליץ לך לרכוש כרטיס מאיץ חדש שמנגן 1080P בחומרה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
לגבי הרזולוציה אכן בדקתי:
H264 1920X1080 בערך 3.5 מגביט לשניה, שיניתי את הרזולוציה של המסך לגבוהה יותר ממה שהיתה:
1280X1024 והרצתי שוב, גם לא נראה חד והפעם המחשב תקוע לגמרי, הסרט קופץ והתוכנה לא מגיבה, יש לי קודקים של H264 מותקנים על המחשב.
אתה בטוח שזה לא הכרטיס מסך?
הוא:
NVidia Geforce2 Mx/Mx400 בן 5 שנים בערך...
H264 1920X1080 בערך 3.5 מגביט לשניה, שיניתי את הרזולוציה של המסך לגבוהה יותר ממה שהיתה:
1280X1024 והרצתי שוב, גם לא נראה חד והפעם המחשב תקוע לגמרי, הסרט קופץ והתוכנה לא מגיבה, יש לי קודקים של H264 מותקנים על המחשב.
אתה בטוח שזה לא הכרטיס מסך?
הוא:
NVidia Geforce2 Mx/Mx400 בן 5 שנים בערך...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אם באמת יש לך GF2 400 וסביר להניח מעבד מאותו שנת ייצור.
לא תוכל לנגן FHD.
זה לא קשור לרזולוצית תצוגה של המסך כי אם לפיענוח H264.
המחשב שלך חלש מדי.
לא תוכל לנגן FHD.
זה לא קשור לרזולוצית תצוגה של המסך כי אם לפיענוח H264.
המחשב שלך חלש מדי.