בעיה בחיבור מחשב לLCD
מחשב רגיל עם כרטיס מסך 9600GT, יש לו חיבור HDMI
כשאני מחבר את המחשב עם כבל HDMI [לא כבל פשוט אלא כבל של 150 ש''ח שעובד עם ה HTPC שיש לי בסלון] אז אין תמונה, כאילו הטלוויזיה לא מזהה את זה...ניסיתי לחבר גם ב LCD שבחדר שלי וגם בסלון ולא עובד.
מה זה יכול להיות?! מותקן דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA.
יכול להיות שהכרטיס לא טוב? למרות שכשאני מחבר בחיבורים אחרים DVI או VGA הכל עובד פיקס
עוד שאלה, במידה ויצליח יעבוד, ואני יצליח לחבר ב HDMI, יעבור גם סאונד מהמחשב לטלוויזיה נכון? ז'א שאני יוכל לשמוע סאונד דרך הטלוויזיה עם הכרטיס מסך הזה?
כשאני מחבר את המחשב עם כבל HDMI [לא כבל פשוט אלא כבל של 150 ש''ח שעובד עם ה HTPC שיש לי בסלון] אז אין תמונה, כאילו הטלוויזיה לא מזהה את זה...ניסיתי לחבר גם ב LCD שבחדר שלי וגם בסלון ולא עובד.
מה זה יכול להיות?! מותקן דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA.
יכול להיות שהכרטיס לא טוב? למרות שכשאני מחבר בחיבורים אחרים DVI או VGA הכל עובד פיקס
עוד שאלה, במידה ויצליח יעבוד, ואני יצליח לחבר ב HDMI, יעבור גם סאונד מהמחשב לטלוויזיה נכון? ז'א שאני יוכל לשמוע סאונד דרך הטלוויזיה עם הכרטיס מסך הזה?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לדעתי מדובר בהגדרות. אם עובד לך עם ה VGA וה DVI אז אולי צריך להגדיר איפושהו שיוציא את התמונה דרך ה HDMI ולא דרך VGA\DVI. אולי בכלל צריך להגדיר שיעבוד דרך הכרטיס מסך ולא דרך האונבורד.
לגבי השאלה השניה, התשובה היא כן.
לגבי השאלה השניה, התשובה היא כן.
זה לא עובד דרך הכרטיס מסך המובנה כי כשאני מחבר לחיבור DVI של הכרטיס מסך אז הכל עובד, אם זה היה מוגדר שזה יעבוד לפי הכרטיס מסך של הלוח אז זה גם לא היה עובד.kingikra כתב:לדעתי מדובר בהגדרות. אם עובד לך עם ה VGA וה DVI אז אולי צריך להגדיר איפושהו שיוציא את התמונה דרך ה HDMI ולא דרך VGA\DVI. אולי בכלל צריך להגדיר שיעבוד דרך הכרטיס מסך ולא דרך האונבורד.
לגבי השאלה השניה, התשובה היא כן....
אני אחפש ואראה אולי יש דרך להגדיר דרך הביוס שיעלה מהחיבור HDMI של הכרטיס אבל לא נראה לי שיש כזאת אפשרות =\
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ה DVI הוא חיבור נוסף בכרטיס המסך? אם כן אז האופציה של להגדיר להוציא את התמונה מהכרטיס לא קשורה לעיניניינו. נשאר לבדוק האם יש הגדרה להוציא וידאו דרך DVI או HDMI. אם אין גם כזה דבר אז בהחלט מדובר בבעייה בעייתית.
אולי באמת יש מצב שמשהו לא בסדר בכרטיס. אני מקווה שאני טועה.
אולי באמת יש מצב שמשהו לא בסדר בכרטיס. אני מקווה שאני טועה.
בנוגע לתגובות
יש היום כרטיס מסך שאין לו יציאת DVI?
מן הסתם שיש גם DVI ובמקרה הזה גם HDMI .
ומן הסתם שאני לא מחבר גם וגם, התכוונתי כשאני מחבר את המסך של המחשב אז הכל עובד, וגם כשאני מחבר את המחשב דרך חיבור VGA אז גם עובד, רק דרך החיבור HDMI זה לא עובד, וכן, אני מחבר רק אותו מן הסתם שאני מנתק את החיבורים האחרים.
יש היום כרטיס מסך שאין לו יציאת DVI?
מן הסתם שיש גם DVI ובמקרה הזה גם HDMI .
ומן הסתם שאני לא מחבר גם וגם, התכוונתי כשאני מחבר את המסך של המחשב אז הכל עובד, וגם כשאני מחבר את המחשב דרך חיבור VGA אז גם עובד, רק דרך החיבור HDMI זה לא עובד, וכן, אני מחבר רק אותו מן הסתם שאני מנתק את החיבורים האחרים.