כיוונים אחרונים
תדר חיתוך בסאב נועד להשלים בין הרמקולים הקדמיים / סטלטים שלא יווצרו "חורים" בינם לבין הסאב.
במקרה שלך אני ממליץ על:
חיתוך של 120 הרץ בסאב
חיתוך מעל 120 ברסיבר והגדרת הרמקולים כSMALL.
עריכה שלי:
ראיתי באתר של B&W שטווח התדרים של הרמקולים הוא מ80-23000 ולכן התדר חיתוך צריך להשתנות ל100 הרץ גם ברסיבר וגם בסאב.
אגב, איך מחוברת המערכת ואיזה רסיבר משודך?
במקרה שלך אני ממליץ על:
חיתוך של 120 הרץ בסאב
חיתוך מעל 120 ברסיבר והגדרת הרמקולים כSMALL.
עריכה שלי:
ראיתי באתר של B&W שטווח התדרים של הרמקולים הוא מ80-23000 ולכן התדר חיתוך צריך להשתנות ל100 הרץ גם ברסיבר וגם בסאב.
אגב, איך מחוברת המערכת ואיזה רסיבר משודך?
נערך לאחרונה על ידי Shtirlitz ב 28/08/2010 13:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
למה לא ההיפך?Shtirlitz כתב:תדר חיתוך בסאב נועד להשלים בין הרמקולים הקדמיים / סטלטים שלא יווצרו "חורים" בינם לבין הסאב.
במקרה שלך אני ממליץ על:
חיתוך של 120 הרץ בסאב
חיתוך מעל 120 ברסיבר והגדרת הרמקולים כSMALL....
כלומר, חיתוך של 120 הרץ ברסיבר וחיתוך מעל 120 בסאב (בהנחה שהסטליטים מחוברים לרסיבר ולא לסאב)?
לפי ההצעה שלך, אם נאמר בחיתוך ברסיבר יהיה 130 הרץ והחיתוך בסאב יהיה 120 הרץ , מי יטפל בתחום 120-130 הרץ?
ארז
איך יכול להיות?shalevagr כתב:תודה אבל אתה יודע לא מרגישים הבדל ניקר בין ה80 ששמתי לבין 120 טוב תודה אחי...
אם הסטליטים שלך יורדים רק עד 100 הרץ וקבעת את תדר החיתוך ל 80 , זה אומר שאת התחום 80-100 אתה לא שומע בכלל.
ארז
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
צריך להיות cross בין הרמקול לסאב.
אין נכון \ לא נכון. תנסה כמה חיתוכים ותגיע למסקנה בעצמך.
אין נכון \ לא נכון. תנסה כמה חיתוכים ותגיע למסקנה בעצמך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא מדוייק בלשון המעטה,Lior_M כתב:צריך להיות cross בין הרמקול לסאב.
אין נכון \ לא נכון. תנסה כמה חיתוכים ותגיע למסקנה בעצמך....
יש לא נכון.
כמו שכבר נאמר כאן, במידה והרמקולים הקידמיים יורדים עד 100HZ, במידה ותגדיר את הקרוס לחתוך את התדרים לסאב מ80HZ ומטה, לא ישמעו התדרים שבין 80-100HZ, וזה נובע מחיתוך לא נכון.
יתרה מזאת, Shtirlitz הציע שיחתוך ב120HZ, זוהי הצעה נכונה ומלומדת. אני מניח שהרקע מאחורי ההצעה הוא, שבמידה ונחתוך את הקידמיים ב120HZ ולא 100HZ, הרמקול ירגיש "הקלה" ויוכל לנגן חזק יותר עם פחות דיסטורשיין, (אני מסכים עם זה לחלוטין).
אכן ניתן לשחק עם תדרי החיתוך, אבל רק במגבלות מסויימות ובהתאם לציוד.
סופ"ש טוב וקריר לכולם
ארז_וחני כתב: למה לא ההיפך?
כלומר, חיתוך של 120 הרץ ברסיבר וחיתוך מעל 120 בסאב (בהנחה שהסטליטים מחוברים לרסיבר ולא לסאב)?
אתה גם ככה לא תקבל סיגנל מעל 120 הרץ ביציאת LFE, אז אין שום משמעות להגדרת חיתוך מעל 120 בסאב.
לפי ההצעה שלך, אם נאמר בחיתוך ברסיבר יהיה 130 הרץ והחיתוך בסאב יהיה 120 הרץ , מי יטפל בתחום 120-130 הרץ?
לפחות מהניסין עם הרסיבר שלי, החיתוך בLFE ברסיבר חד כמו נפילה מצוק ואילו בסאב החיתוך משופע. יותר מזה, החיתוך בסאב מתבצע ידנית על סקלה ללא מספרים ולכן אתה רק יכול להעריך את התדר המדויק. ההצעה נועדה לתת "מרחב סטייה" לכיוון הידני.
ארז...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה הגדולה היא מה הרסיבר ומה דגם הסאב.
אם אתה מחובר בLFE - אז ברוב הסאבים זה מדלג על הקרוס של הסאב - והכל נשלט ע"י הרסיבר.
יש לך כיול ברסיבר?
אם אתה מחובר בLFE - אז ברוב הסאבים זה מדלג על הקרוס של הסאב - והכל נשלט ע"י הרסיבר.
יש לך כיול ברסיבר?
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 29/08/2010 12:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.