אפשרויות שידרוג

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום למומחים וליועצים בראשית דברי אני מודה למנהלי האתר על קיומו של אתר רבגוני ומענין

ובכן אני עומד ליפני קנית ה-samsung c9000 "55 ,תלת מימד עשיתי את רוב השינוים המיתבקשים לישיבה ומעמד צפיה .ברשותי רסיבר ימהה rxv2400 7.1 מזה מספר שנים מאוד איכותי שקשה לי להיפרד ממנו הרסיבר שמור ומיצא סאונד שקשה לי להאמין שאקבל ממחשיר אחר {רמקולים קנטון סאב וסנטר של מגנט}
ובכן אני בדילמה מיכיוון שאין יציאה hdmi אין בלו ריי אבל למרות שהוא קצת מיושן עדין ה170 וואט עושים את שלהם אפשר לאמר ששמעתי עשרות שילובים בין רסיברים ורמקולים ואין להשוות

שאלתי האים אפשר וכדאי בכל זאת להמשיך ולהחזיק בו אם הוספת המסך המדובר

תודה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שאם המכשיר שינגן את הסרטים יתמוך בתלת מימד, לא צריכה להיות בעיה. תחבר את כבל הוידאו לטלויזיה וכבל סאונד דיגיטלי לרסיבר.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

kingikra כתב:אני מניח שאם המכשיר שינגן את הסרטים יתמוך בתלת מימד, לא צריכה להיות בעיה. תחבר את כבל הוידאו לטלויזיה וכבל סאונד דיגיטלי לרסיבר.
...
כבל סאונד דיגיטלי לא יתמוך בפורמטי הסאונד החדשים כיוון שהרסיבר לא יכול לבצע את הפענוח שלהם.

להבנתי, האפשרויות הינם:
- חיבור אנלוגי מהנגן בלו ריי לרסיבר (כניסות "רב ערוציות")
- החלפת הרסיבר ברסיבר שתומך בפורמטי הסאונד החדשים
- להשאר עם הרסיבר הקיים ולשמוע בדולבי דיגיטל או DTS רגיל (לא פורמטי הסאונד החדשים).

ארז

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

gery כתב:שלום למומחים וליועצים בראשית דברי אני מודה למנהלי האתר על קיומו של אתר רבגוני ומענין

ובכן אני עומד ליפני קנית ה-samsung c9000 "55 ,תלת מימד עשיתי את רוב השינוים המיתבקשים לישיבה ומעמד צפיה .ברשותי רסיבר ימהה rxv2400 7.1 מזה מספר שנים מאוד איכותי שקשה לי להיפרד ממנו הרסיבר שמור ומיצא סאונד שקשה לי להאמין שאקבל ממחשיר אחר {רמקולים קנטון סאב וסנטר של מגנט}
ובכן אני בדילמה מיכיוון שאין יציאה hdmi אין בלו ריי אבל למרות שהוא קצת מיושן עדין ה170 וואט עושים את שלהם אפשר לאמר ששמעתי עשרות שילובים בין רסיברים ורמקולים ואין להשוות

שאלתי האים אפשר וכדאי בכל זאת להמשיך ולהחזיק בו אם הוספת המסך המדובר

תודה
...
gery

מאחר ואתה כבר מתכוון לרכוש מסך סופר יוקרתי ............ אז באותו הדרך החלף גם את הרסיבר לחדיש יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #5 

ארז_וחני כתב:
kingikra כתב:אני מניח שאם המכשיר שינגן את הסרטים יתמוך בתלת מימד, לא צריכה להיות בעיה. תחבר את כבל הוידאו לטלויזיה וכבל סאונד דיגיטלי לרסיבר.
...
כבל סאונד דיגיטלי לא יתמוך בפורמטי הסאונד החדשים כיוון שהרסיבר לא יכול לבצע את הפענוח שלהם.

להבנתי, האפשרויות הינם:
- להשאר עם הרסיבר הקיים ולשמוע בדולבי דיגיטל או DTS רגיל (לא פורמטי הסאונד החדשים).

ארז
...
רק תזכיר לי איך בדיוק הדיון הזה עבר מתלת מימד לפורמטים החדשים של הסאונד?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

גרי ,
ברכותיי על בחירת מסך סופר מוצלחת.
אפשר לשאול היכן אתה קונה אותו ומה מחירו ?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

kingikra כתב:
ארז_וחני כתב:
...

להבנתי, האפשרויות הינם:

ארז
...
רק תזכיר לי איך בדיוק הדיון הזה עבר מתלת מימד לפורמטים החדשים של הסאונד?
...
הדיון הוא על אפשרויות השדרוג העומדות בפני פותח השרשור כאשר על הפרק התלבטות בקשר לרסיבר, שמצד אחד הוא איכותי ומתאים לו אך מצד שני לא מספיק חדיש.
אז לדעתך נושא של פורמטי הסאונד החדשים לא שייך?
מדוע לא לציין את זה ושיחליט פותח השרשור אם זה מעניין אותו או לא?

ארז

gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה לחברי הפורום על הסיוע בהחלטה אני בכל זאת משאיר את הרסיבר בגלל הסאונד

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

gery

לפני שאתה רץ לרכוש את המסך הנ"ל אתריע בפניך שמדובר בטכנולוגיה בהתהוותה (3D) ושטלוויזיות הנותנות 3D ללא משקפיים כבר ממש מעבר לפינה. אני לא מומחה בתחום אבל כבר שמעתי על שתי חברות, אחת מהן טושיבה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

gery פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני יודע חברה הגיע זמן שתבינו ראשית אי אפשר לרדוף אחרי טכנולוגיה שנית התלת מימד עוד ישנה את פרצופו בסוף התלת מימד יהיה משהו בין אמביליט של פילפס ותלת מימד של סמסונג אם קראתה טוב הטכנולוגיה של טושיבה לא פורצת דרך אלה עושה שימוש במשהו מסורבל שהאפקט מיתפוגג בתנאים מסוימים ואולם אין ספק שהחברות הגדולות בדרך כרגע אני יכל להנות מקסימלית במה שסמסונג מספקת התפיסה היום שתלת מימד אישי בחווית צפיה לתחנים מיוחדים אני מניך שזה יתרחב אם הספקת טכנולוגיה מיתקדמת שמעצימה את החוויה ואיתה גם התחנים

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

ואת כל זה אנחנו אמורים לקרוא בנשימה אחת? :lol:

אין פסיקים ואין נקודות...ככה קשה יותר להבין.

ארז

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”