תיראו מה oferlaorעשה לאתר . עכשיו כולם פה יתחברו לכולם בפייסבוק - ולכולם יהיו המון חברים
בשבת ראיתי TV- כל פרסומות עם משהו פייסבוק ..
עכשיו נכנסת לht רואה פתאום איך ניראה במציאות עוד מעריץ של פרושנטה .. pavelz ניראה מאיים.. אבל שגו'ן יגיע - הולכים ביחגד להופעה!
ועוד בסקקרנות בחיפוש קצר אחר אינפורמציה עליכם -לא כי זה מעניין אלא כי אינפורמציה היא כוח . וכוח לא צריך לתת לכל אחד . גם תמונה של הילד שלך בעריכה קלה של פוטושופ היא כח נגדך לחולי נפש . טוב .. אולי לקחתי את זה רחוק?! אולי לא ?
אם FB השתלט על HT אז גם אם אתם בוגרים מספיק - שימו לב לכל ה'חברים' שלכם שלהם אתם נותנים גישה לחשבון.
אני מאוד like את ht אבל בהום תיאטר נקודה קום. מן הסתם חכם יהיה לסמן את הכל בחשבון הפייס כך שרק חברים מאושרים (דאבל-מינינג) יוכלו לראות פרטים עליכם . חוצ מאנשים שבאיזו שהיא דרך מתפרנסים מזה .
- זה צעד נכון לאתר וזה אחלה
פייסבוק אוסר על שימוש מגיל 18 אז למה אתם פותחים לילדים שלכם בגיל 8 - 9 ? אל תגידו לי "אנחנו מדריכים אך לא מונעים" אתם עוברים על החוק בגלוי מול ילדכם . (במידה ואתם עזרתם לפתוח חשבון)
יושבים עם חברים מידי יום ועדיין מתקשרים גם בפייסבוק
אל תפסיקו עם הפייסבוק הזה .. רק תרגיעו קצת . לחלק גדול מהאוכלוסיה לא יזיק להרגיע לגמרי .
איך התפ]זרתי בשירשור הזה לכל הכיוונים . לא ברורה לי השורה התחתונה .. כי פרטיות אין לנו גם בלי פייסבוק ---אהה אולי הנקודה היא - אתם - הזמן שלכם והקיק שלכם . ודור וירטואלי מציאותי .
ס'אמק הפייסבוק הזה .