צריך חוות דעת בנוגע לרמקולים 5.1 של חברת canton
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי את הרמקולים האלה, קניתי לסלון של ההורים שלי, מחוברים עם פיוניר 519
שילמתי 1700 לפני חצי שנה בערך
ההבדל בין 60 ל80 הוא רק העיצוב, האלמנטים אותו דבר פשוט העיצוב של ה80 יותר יפה..זה הכל.
המערכת עצמה ניראת מעולה, רמקולים קטנים וסאב נחמד, אל תצפו לרמה גבוהה אבל הוא מספיק ביותר.
אצלי הסלון הוא 5 על 6 והסאב עושה את העבודה.
בכל מקרה הסאונד של המערכת הוא טוב לסרטים, אבל למוסיקה היא ממש לא מיועדת.. כמובן עדיף מרמקולים
שיש בתוך טלוויזיות אבל הסאונד במוסיקה פשוט לא משתווה למערכת עם רמקולים מדפיים או רצפתיים.
בהתחשב בזה שהם ממש קטנים ועושים את העבודה, לפי דעתי הם שווים את המחיר, מי שלא סגור עדיף לשמוע
אותם בחנות מתמחה לפני הקנייה...
בהצלחה.
שילמתי 1700 לפני חצי שנה בערך
ההבדל בין 60 ל80 הוא רק העיצוב, האלמנטים אותו דבר פשוט העיצוב של ה80 יותר יפה..זה הכל.
המערכת עצמה ניראת מעולה, רמקולים קטנים וסאב נחמד, אל תצפו לרמה גבוהה אבל הוא מספיק ביותר.
אצלי הסלון הוא 5 על 6 והסאב עושה את העבודה.
בכל מקרה הסאונד של המערכת הוא טוב לסרטים, אבל למוסיקה היא ממש לא מיועדת.. כמובן עדיף מרמקולים
שיש בתוך טלוויזיות אבל הסאונד במוסיקה פשוט לא משתווה למערכת עם רמקולים מדפיים או רצפתיים.
בהתחשב בזה שהם ממש קטנים ועושים את העבודה, לפי דעתי הם שווים את המחיר, מי שלא סגור עדיף לשמוע
אותם בחנות מתמחה לפני הקנייה...
בהצלחה.
אני מצתרף להמלצתו של broitman הקנטון במודלים האלו הייתי אומרשהם קצת חלשים
אולם אם יש לך אפשרות להוסיף כסף הייתי במקומך קונה את הקנטון movie 120 ואז כבר אתה מתחיל להנות מרמקול אם יחידת סאב בעלת וופר 8" וצליל שמתחיל כבר להיות טוב
אולם אם יש לך אפשרות להוסיף כסף הייתי במקומך קונה את הקנטון movie 120 ואז כבר אתה מתחיל להנות מרמקול אם יחידת סאב בעלת וופר 8" וצליל שמתחיל כבר להיות טוב
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
shay1 כתב:אני מצתרף להמלצתו של broitman הקנטון במודלים האלו הייתי אומרשהם קצת חלשים
אולם אם יש לך אפשרות להוסיף כסף הייתי במקומך קונה את הקנטון movie 120 ואז כבר אתה מתחיל להנות מרמקול אם יחידת סאב בעלת וופר 8" וצליל שמתחיל כבר להיות טוב...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"