התלבטות לגבי השתקפות ב- LG50PK550R
קיבלתי הצעה אטרקטיבית לטלויזיה הנ"ל עם אחריות של ח.י. לשלוש שנים.
הבעיות:
1. לא ראיתי בה תמונה כי אין אותה בתצוגה
2. קראתיבשרשורים שהיא "מראה" גדולה.
השאלות:
1. היכן אוכל לראותה תצוגה? האם מישהו מכיר חנות בה יש את הטלויזיה הזו?
2. בסלון יש לי חלון גדול (יציאה למרפסת) משמאל לכיוון צפון מערב (אין שמש ישירה) - האם זה יהיה בעייתי לצפיה עקב ההשתקפות?
תודה
הבעיות:
השאלות:
2. בסלון יש לי חלון גדול (יציאה למרפסת) משמאל לכיוון צפון מערב (אין שמש ישירה) - האם זה יהיה בעייתי לצפיה עקב ההשתקפות?
תודה
- guydavid44
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי ,
גם אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ,
איזה מחיר קיבלת בבקשה ?
תודה !
איזה מחיר קיבלת בבקשה ?
תודה !
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
די כבר עם זה חאלאס אנשים ,כל פלסמה קימת היא מראה גדולה ,תלוי במקור התאורה בחדר,קנו ווילון חדש ,ותחליפו את מפסק התאורה ב
דימר ויהיה לכם טוב
, ככה אני עשיתי לפחות
,לי יש אתה J350 שזהדגם הפשוט יותר
דימר ויהיה לכם טוב
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אני יכול לומר שקיבלתי בשבוע שעבר "מחיר לחבר" או משהו מעין זה של 6,200 ש"ח על הטלויזיה הנ"ל.guydavid44 כתב:היי ,
איזה מחיר קיבלת בבקשה ?
תודה !...
בסוף הלכתי על הפשוטה יותר 350J (י.שלום) ב-4,500 ש"ח כי אני בספק אם אני עצמי יכול להבדיל בין איכות 1080P ל720 (FHD ו-HDR).
למי שרוב הזמן צופה בSD (ו90% מהאנשים צופים 90% מהזמן בSD) ה-LG לדעתי נותנת את התמונה הכי חלקה. וזה מה שהיה חשוב לי.
אגב, אצלי יש חלון גדול יציאה למרפסת לכיוון צפון (די חשוך הסלון שלי) כך שאין לי את בעיית ההשתקפות ממש.
בינתיים אני מרוצה מאוד מהקניה.
יש רק בעיה אחת מבחינתי - כאחד שצורך שידורי DTV - שהעברית בEPG מופיעה הפוך.
בהשוואה לפנסוניק (לא זוכר איזה) ולסמסונג - שהיא לדעתי גם באיכות טובה (בSD) אפילו הC430.zoharsi כתב:בהשוואה לאיזה טלויזיות היא נותנת את התמונה הכי חלקה בSD?
האם בדקת זאת בחנות בהשוואה לפנסוניק ואחרות?
אני שואל, כי ההתלבטות שלי בין הLG לפנסוניק U10, שאת שתיהן לא ראיתי בתצוגות בחנות....
אבל בדברים האלו אין כמו מראה עיניים. ואל תתנו שישימו לכם ערוץ 10 כשתבקשו לראות SD, כי ערוץ 10 משדר באיכות טובה יותר מערוץ 2.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ה PK550 מוצג בחנויות רבות. אם אינך מוצא אותו בחנות מעבר לפינה... תוכל לתת קפיצה ל ZMAX בהרצליה פיתוח.zoharsi כתב:קיבלתי הצעה אטרקטיבית לטלויזיה הנ"ל עם אחריות של ח.י. לשלוש שנים.
הבעיות:
השאלות:
תודה...
המסך מוצג שם ודווקא בפינה מוארת יחסית.
באשר למחיר - אין לי מושג
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
denis29denis29 כתב:די כבר עם זה חאלאס אנשים ,כל פלסמה קימת היא מראה גדולה ,תלוי במקור התאורה בחדר,קנו ווילון חדש ,ותחליפו את מפסק התאורה ב
דימר ויהיה לכם טוב, ככה אני עשיתי לפחות
,לי יש אתה J350 שזהדגם הפשוט יותר
...
כנראה שאתה לא ראית מספיק מסכי פלזמה בכדי לתת את ההכללה שלך ."כל פלסמה קימת היא מראה גדולה"
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כננרה שלא
, אבל כולם פה יודעים שפלסמה טובה יותר לשעות הערב או פחות תאורה מאשר LCD מסך מט
גם ב LED יש בעיות השתקפות ..השאלה איך זה בהשווה לפלסמה ,מצד שני אני שנים עם CRT ככה שאני רגיל לגמרי בעניין ההשתקפות
גם ב LED יש בעיות השתקפות ..השאלה איך זה בהשווה לפלסמה ,מצד שני אני שנים עם CRT ככה שאני רגיל לגמרי בעניין ההשתקפות
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "