מתלבט בין Samsung LED C7000 לבין Panasonic Plasma
כבעלים של C8000 וכאחד שמכיר היטב גם את הC7000 אני יכול להמליץ לך בחום על מסך זה.
אכן נותן חדות מטורפת בHD ומציג תמונה איכותית בכל סוגי התכנים.
מאידך אם אתם צופים בעיקר בשעות הלילה בחדר חשוך כשמירב התכנים הנצפים הם SD אז
יש סיכוי שהפלזמה תתאים לכם יותר.
אם רוב התכנים הנצפים הם HD וגם יוצא לכם לצפות הרבה בשעות היום או כשהחדר מואר מאוד
אז ללא ספק לכו על הLED C7000 !
אכן נותן חדות מטורפת בHD ומציג תמונה איכותית בכל סוגי התכנים.
מאידך אם אתם צופים בעיקר בשעות הלילה בחדר חשוך כשמירב התכנים הנצפים הם SD אז
יש סיכוי שהפלזמה תתאים לכם יותר.
אם רוב התכנים הנצפים הם HD וגם יוצא לכם לצפות הרבה בשעות היום או כשהחדר מואר מאוד
אז ללא ספק לכו על הLED C7000 !
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zipper9zipper9 כתב:יש תשובה מוצקת לכאן או לכאן
ממה שראיתי בחנות ה C7000 נראית חדה מאוד כמעט כמו משחק מחשב ברזולוציה גבוהה מאוד לעומת ה PLASMA
שאישתי הגדירה כבעלת "תמונה אנושית"
?...
איזה פלזמה של פנאסוניק ראית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
C8000 אתה יכול להשיג כרגע רק ביבוא מקביל . ההפרש הוא כ3000 ש"ח.zipper9 כתב:תודה..
אגב ה c8000 מה ההפרש בינה לבין ה c7000
וכמו כן, האם מצב השחור וה cloudiness ב c7000 הוא כזה גרוע?...
השחורים טובים למדי בשני המסכים עם יתרון ברור ל8000. ( יחס קונטרסט גבוה יותר ).
כמו כן זליגות האור מורגשות הרבה יותר ב7000 לעומת ה8000 .
טלויזיה פלזמה Panasonic 58V10 פנסוניק9000es כתב:zipper9zipper9 כתב:יש תשובה מוצקת לכאן או לכאן
ממה שראיתי בחנות ה C7000 נראית חדה מאוד כמעט כמו משחק מחשב ברזולוציה גבוהה מאוד לעומת ה PLASMA
שאישתי הגדירה כבעלת "תמונה אנושית"
?...
איזה פלזמה של פנאסוניק ראית ....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

למסך הסמסונג יש פאנל מבריק ..... כך שמבחינת השתקפות זה זהה לפלזמה .
במידה ואתה מחפש לקבל איכות תמונה נטו בכל סוגי השידורים המלצתי היא הפנאסוניק V-10 .
במידה ואתה מחפש אפליקציות על המסך . וכל מה שקשור ליופי כללי . אז תלך לכיוון של הסמסונג . רק מה המחיר של הסמסונג .?
במידה ואתה מחפש לקבל איכות תמונה נטו בכל סוגי השידורים המלצתי היא הפנאסוניק V-10 .
במידה ואתה מחפש אפליקציות על המסך . וכל מה שקשור ליופי כללי . אז תלך לכיוון של הסמסונג . רק מה המחיר של הסמסונג .?
9000ES
אני מציע לך לחזור ולקרוא את הביקורת של עופר לגבי מידת ההשתקפות של מסך הסמסונג !
לא צריך להטעות אנשים סתם.
ציטוט של עופר :
"המסך עצמו אינו עשוי מקשה אחת של זכוכית, אך למרות זאת הוא מצופה בזכוכית קשה (לא הפילטר המט הרך שרואים במסכי LCD בכל מקום). הזכוכית מצופה באחד ממגיני הסינוור המוצלחים שיצאו לאחרונה - המסך יוצא מהכלל במניעת החזרי אור ויכול להיות בקלות מוצב בכל חדר בהיר ככל שיהיה."
ציטוט של עופר :
"המסך עצמו אינו עשוי מקשה אחת של זכוכית, אך למרות זאת הוא מצופה בזכוכית קשה (לא הפילטר המט הרך שרואים במסכי LCD בכל מקום). הזכוכית מצופה באחד ממגיני הסינוור המוצלחים שיצאו לאחרונה - המסך יוצא מהכלל במניעת החזרי אור ויכול להיות בקלות מוצב בכל חדר בהיר ככל שיהיה."
- 9000es
- חבר במועדון 10K

dor8dor8 כתב:9000ES
ציטוט של עופר :
"המסך עצמו אינו עשוי מקשה אחת של זכוכית, אך למרות זאת הוא מצופה בזכוכית קשה (לא הפילטר המט הרך שרואים במסכי LCD בכל מקום). הזכוכית מצופה באחד ממגיני הסינוור המוצלחים שיצאו לאחרונה - המסך יוצא מהכלל במניעת החזרי אור ויכול להיות בקלות מוצב בכל חדר בהיר ככל שיהיה."...
עם כל הכבוד לביקורת של עופר .......... ברגע שהמסך הזה יעמוד מול ויטרינה בשעות היום .פשוט לא תצליח לראות שום דבר .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 27/08/2010 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
9000ES...........
באמת ומכל הלב אני אומר לך , רק שתהיה לי בריא !
אני לא מצליח להבין על סמך מה ועל איזה נתונים אתה מבסס את הדעות ואת התגובות שלך.....
אני מניח שאתה מכיר את המסך הזה הרבה יותר טוב ממני...בכל זאת יש לי אותו רק חודשיים...
כנראה שגם בדקת אותו לעומק הרבה יותר מעופר...
הנה תמונה של המסך שעומד בסלון עם 3 חלונות גדולים בצהרי היום שאחד מהם ממוקם ממש מול המסך !!
כפי שניתן לראות כפי שקבעת באמת שלא ניתן לראות כלום.... חוץ מתמונה מושלמת כמובן !
באמת ומכל הלב אני אומר לך , רק שתהיה לי בריא !
אני לא מצליח להבין על סמך מה ועל איזה נתונים אתה מבסס את הדעות ואת התגובות שלך.....
אני מניח שאתה מכיר את המסך הזה הרבה יותר טוב ממני...בכל זאת יש לי אותו רק חודשיים...
כנראה שגם בדקת אותו לעומק הרבה יותר מעופר...
הנה תמונה של המסך שעומד בסלון עם 3 חלונות גדולים בצהרי היום שאחד מהם ממוקם ממש מול המסך !!
כפי שניתן לראות כפי שקבעת באמת שלא ניתן לראות כלום.... חוץ מתמונה מושלמת כמובן !
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 27/08/2010 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

dor8
אתה כנראה לא מבין אותי בכלל . לדעתי מסך בודקים רק בחדר חשוך ......
לגבי כל אלה שמעוניינים במסך פלזמה ויש להם ביית תאורת יתר בבית ....... אני גם ממליץ לרכוש פלזמה . הרי לא כל היום יש אור בבית . ומרבית הצפייה היא בלילה .
לכן כוונתי הייתה שגם מסכי הליד של סמסונג בעלי פאנל מבריק גם להם יש בעיית השתקפות . ולכן כל הסיפור הזה של פאנלים מבריקים אינם אצורים להוות בעייה לכל מי שיש לו אור בחדר .
אתה כנראה לא מבין אותי בכלל . לדעתי מסך בודקים רק בחדר חשוך ......
לגבי כל אלה שמעוניינים במסך פלזמה ויש להם ביית תאורת יתר בבית ....... אני גם ממליץ לרכוש פלזמה . הרי לא כל היום יש אור בבית . ומרבית הצפייה היא בלילה .
לכן כוונתי הייתה שגם מסכי הליד של סמסונג בעלי פאנל מבריק גם להם יש בעיית השתקפות . ולכן כל הסיפור הזה של פאנלים מבריקים אינם אצורים להוות בעייה לכל מי שיש לו אור בחדר .