מחפש מסך בגודל 46" לסלון.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני מחפש טלויזיה לסלון 46". אני מניח שכל טלויזיה במחיר הזה באה כFHD. מפענח לקבצי MKV כדי שאני אוכל לחבר HDD נייד ולהריץ סרטים ישירות דרכו יכול להיות נחמד ביותר.
מחיר? 8K-10K , כמובן שעדיף זול יותר אבל חבל להתפשר באיכות.
שמעתי ש הKDL46W5500 של סוני מדהימה אבל בהחלט אשמח לעוד המלצות.
תודה.

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

bump

DaveVak
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0

שליחה #3 

נראה שאתה נעול על 46 אינץ', אבל עדיין צריך קצת פרטים (מרחק, שימוש, תאורה בחדר כדי להמליץ על פלזמה או LCD וכו).
כרגע, בגלל עניין ה-MKV, אני יכול להמליץ על הסמסונג C650 שקצרה ביקורות די טובות (במיוחד יחסית ל-LCD), יש אותה בגודל 46, והינה מתאימה לטווח המחירים שלך. ואני אישית אוהב יותר את התמונה של משל הסוני שציינת.
בכל אופן, לפני שאתה קונה כמובן, אתה חייב לראות את הטלויזיה שאתה אולי מעוניין בה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

DarkCowMoo כתב:אני מחפש טלויזיה לסלון 46". אני מניח שכל טלויזיה במחיר הזה באה כFHD. מפענח לקבצי MKV כדי שאני אוכל לחבר HDD נייד ולהריץ סרטים ישירות דרכו יכול להיות נחמד ביותר.
מחיר? 8K-10K , כמובן שעדיף זול יותר אבל חבל להתפשר באיכות.
שמעתי ש הKDL46W5500 של סוני מדהימה אבל בהחלט אשמח לעוד המלצות.
תודה.
...
DarkCowMoo

המלצתי היא מסך סמסונג דגם c-650 גודל 46 . מסך מצויין ואיכותי לכל סוגי התכנים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

DaveVak כתב:נראה שאתה נעול על 46 אינץ', אבל עדיין צריך קצת פרטים (מרחק, שימוש, תאורה בחדר כדי להמליץ על פלזמה או LCD וכו).
כרגע, בגלל עניין ה-MKV, אני יכול להמליץ על הסמסונג C650 שקצרה ביקורות די טובות (במיוחד יחסית ל-LCD), יש אותה בגודל 46, והינה מתאימה לטווח המחירים שלך. ואני אישית אוהב יותר את התמונה של משל הסוני שציינת.
בכל אופן, לפני שאתה קונה כמובן, אתה חייב לראות את הטלויזיה שאתה אולי מעוניין בה.
...
אחלה, תודה על העזרה.
אממ... לא חובה מפענח MKV אבל זה נראה פיטצ'ר די מגניב, במיוחד לאור העובדה שיש לי כונן של 1 טרה (חיצוני) שאני יכול לחבר בUSB ישירות לטלויזיה ולחסוך הרבה כאב ראש.
אני לא נעול על ה46", פשוט זה הגודל שאמרו לי לחפש.
המרחק צפייה הוא בערך 3 מטרים.
שימוש? שידורי HD בעיקר ומידי פעם קצת גיימינג עם קונסולת XBOX360.
יש אפשרות לחסום את האור בעזרת תריס בכל חלון אז אור מבחוץ אינו בעיה.

DaveVak
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

DarkCowMoo כתב:
DaveVak כתב:נראה שאתה נעול על 46 אינץ', אבל עדיין צריך קצת פרטים (מרחק, שימוש, תאורה בחדר כדי להמליץ על פלזמה או LCD וכו).
...
אחלה, תודה על העזרה.
אממ... לא חובה מפענח MKV אבל זה נראה פיטצ'ר די מגניב, במיוחד לאור העובדה שיש לי כונן של 1 טרה (חיצוני) שאני יכול לחבר בUSB ישירות לטלויזיה ולחסוך הרבה כאב ראש.
אני לא נעול על ה46", פשוט זה הגודל שאמרו לי לחפש.
המרחק צפייה הוא בערך 3 מטרים.
שימוש? שידורי HD בעיקר ומידי פעם קצת גיימינג עם קונסולת XBOX360.
יש אפשרות לחסום את האור בעזרת תריס בכל חלון אז אור מבחוץ אינו בעיה.
...
או קיי, קח בחשבון שההמלצות שלי בעיקר מבוססות על קריאת ביקורות באתר hdtvtest.co.uk (המאוד ענייני אך גם מאוד מחמיר. שווה הצצה לדעתי) ומשיטוטים אחרונים שעשיתי בחנויות וטלויזיות שראיתי.
אני מתחיל יותר ויותר להשתכנע שהסמסונג C650 היא מה שאתה מחפש. היא בדיוק בתקציב שלך (אם תחפש ותתמקח קצת), תומכת ב-MKV, היא 100 הרץ (חשוב לדעתי) ויחסית ל-LCD של היום ה-Input lag (זמן שלוקח למעבד תמונה לשדר את התמונה) שלה הוא לא כזה נורא יחסית ל-LCD (חשוב למשחקים).
גם ראיתי אותה בחנות והצבעים שלה מאוד יפים ויש לה את השחורים הכי טובים שראיתי ב-LCD. הצבעים שלה כן יכולים להיות "מבריקים" מדי לכמה אנשים.
עכשיו, אני אחזור לנקודה של ה-input lag. כפי שאמרתי זה (פחות או יותר) זמן שעובר מהרגע שהטלויזיה מקבלת תמונה לזמן שהיא מציגה אותה על המסך. כמובן שהוא תלוי במעבד תמונה ואצל הסמסונג הזו נמדד משהו כמו 46ms במצב הכי אופטימלי. כלאמר יש "עיכוב" של חצי שניה בתמונה. עכשיו, זה לא באמת נורא ול-LCD של היום זה אפילו די טוב (בסוני בעיכוב יותר גבוה). אבל אם היית משחק הרבה ומשחק במשחקים שבהם רפלקסים הם חשובים (כל מני FPS multiplayer למניהם) הייתי אומר לך לחפש במקום אחר. כנראה בגיזרת הפלזמה (שכנראה יהיה גם יותר יקר עם הצרכים שלך).
לא יודע איך הסלון שלך בנוי, אבל אנחנו הגברים אוהבים בדרך כלל כמה שיותר גדול, כך שאולי תרצה יותר מ-46. יש דברים כאלו בטווח מחירים שלך, אבל תאלץ לרדת קצת באיכות התמונה (בעיקר HD יפגע קצת).

בכל אופן, לא יודע איפה אתה גר, אבל זה חשוב שתלך לחנות עניינית (שקם אלקטריק, אל"מ וכו הן לא) ותראה את הטלויזיה הזו ואחרות כנקודות להשוואה ותקבל החלטה לפני שאתה קונה. בהצלחה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #7 

רק לחזק את מה ש-DaveVak כתב, "חנות עניינית" היא מה שאנו באתר קוראים לחנות מתמחה.
ואכן סמסונג C650 היא אופציה מאד ראוייה בנתונים שהועלו פה. אני סבור, עם זאת, ש-"46 קטנה מידי - בפרט לתכני HD...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

46" קטנה מידי? אני די בטוח שגודל גדול יותר פשוט לא יכנס.
אני לא הולך לשחק הרבה על הטלויזיה אז בוא נגיד שמבחינת זמן תגובה הוא סביר ביותר.
לא חבל לרדת באיכות בשביל עוד כמה אינצ'ים?
ואם אני תמיכה בMKV יש טלויזיות טובות יותר למחיר? מעניין אותי אם זה כזה פיצ'טר יוקרתי.

ד"א- לא שווה לשים עוד קצת כסף בשביל סדרה 7 של סמסונג?

DaveVak
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

DarkCowMoo כתב:46" קטנה מידי? אני די בטוח שגודל גדול יותר פשוט לא יכנס.
ואם אני תמיכה בMKV יש טלויזיות טובות יותר למחיר? מעניין אותי אם זה כזה פיצ'טר יוקרתי.

...
אני אישית לא ראיתי את סידרה 7 בארץ וגם לא מוצא אותה כל כך בזאפ או באתר היבואן הרשמי. אני רואה אותה באתר הרשמי ויש בה רק 2 מסכים כרגע, אבל אני לא כל כך סגור מה זו הסידרה הזו (אולי של 2011 ?!).
אם אתה רוצה תמיכה ב-MKV אז תאלץ לוותר על סוני שהיא כמיטב ידיעתי היצרנית השניה באיכותה של מסכי LCD כיום. פיליפס היא גם חברה שאולי שווה להסתכל עליה לפי מה ששמעתי. אני לא הכי בקיא בדגמים הנוכחיים שלהם.
לגבי ירידה בגודל וכו. אתה הוא זה שיידע הכי טוב. אתה יודע מה מבנה הסלון שלך ועד כמה חשוב לך הגודל של המסך, כמה חשובה לך הנאת הצפייה אל מול עיצוב הבית ויותר מזה, כמה אתה שם לב בהבדלים באיכות.
במרחק 3 מטר רוב האנשים לא שמים לב כלל להבדלים באיכות כשהמסכים לא הכי גדולים (ב-42 אינץ' די בטוח, 46 עוד איכשהו יש כאלו שיראו). לכן יתכן ויהיה כדאי למצוא איפשהו את האיזון באמצע.
עצתי היא שתאסוף רשימה של דגמים (מפה, מעצות נוספות שיגיעו, מפוסטים אחרים) ופשוט לך לחנויות המקצועיות, תעמוד במרחק הצפיה שלך, תראה גדלים שונים ותקבל החלטה בהתאם לדרישות שלך.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

...
DarkCowMoo

כמה זה קצת כסף ........... בשביל סדרה 7
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

DaveVak כתב:

...
אני אישית לא ראיתי את סידרה 7 בארץ וגם לא מוצא אותה כל כך בזאפ או באתר היבואן הרשמי. אני רואה אותה באתר הרשמי ויש בה רק 2 מסכים כרגע, אבל אני לא כל כך סגור מה זו הסידרה הזו (אולי של 2011 ?!).
אם אתה רוצה תמיכה ב-MKV אז תאלץ לוותר על סוני שהיא כמיטב ידיעתי היצרנית השניה באיכותה של מסכי LCD כיום. פיליפס היא גם חברה שאולי שווה להסתכל עליה לפי מה ששמעתי. אני לא הכי בקיא בדגמים הנוכחיים שלהם.
לגבי ירידה בגודל וכו. אתה הוא זה שיידע הכי טוב. אתה יודע מה מבנה הסלון שלך ועד כמה חשוב לך הגודל של המסך, כמה חשובה לך הנאת הצפייה אל מול עיצוב הבית ויותר מזה, כמה אתה שם לב בהבדלים באיכות.
במרחק 3 מטר רוב האנשים לא שמים לב כלל להבדלים באיכות כשהמסכים לא הכי גדולים (ב-42 אינץ' די בטוח, 46 עוד איכשהו יש כאלו שיראו). לכן יתכן ויהיה כדאי למצוא איפשהו את האיזון באמצע.
עצתי היא שתאסוף רשימה של דגמים (מפה, מעצות נוספות שיגיעו, מפוסטים אחרים) ופשוט לך לחנויות המקצועיות, תעמוד במרחק הצפיה שלך, תראה גדלים שונים ותקבל החלטה בהתאם לדרישות שלך.
...
אז שלא יהיה MKV, זה סתם פ'יטצר ממש נוח כי יש לי HDD נייד.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732914
זאת מסדרה 7, לא?
בוא נתעלם רגע מתמיכה בMKV, על מה הייתה ממליץ?

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

9000es כתב:

...
DarkCowMoo

כמה זה קצת כסף ........... בשביל סדרה 7
...
נראה לי שב10K +- אפשר למצוא 46" מסדרה 7.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #13 

תבדוק אם 50" נכנסת.
לא הייתי בונה על MKV במסך - כי זה לא עובד להבנתי עדיין כמו שצריך. תקנה מזרימדיה תהנה הרבה יותר.

ofir_mim
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 33

שליחה #14 

ההמלצה היא באמת ללכת על סטרימר חיצוני
המובנים עדיין לא הגיעו לרמות הביצועים המתבקשות
כמו כן לרובם ישנה בעיה עם MKV ותרגום חיצוני בעברית

אוסנת89
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

רוצה לציין ש

שליחה #15 

איינשטיין כתב:רק לחזק את מה ש-DaveVak כתב, "חנות עניינית" היא מה שאנו באתר קוראים לחנות מתמחה.
...
עוקבת אחרי הפורום ונהנית מהתשובות המקצועיות ונערת בטיפים.
הייתי רוצה שתחדד עבורי את הכוונה לחנות מתמחה ועניינית.
תודה!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #16 

תסתכלי בתפריט "איפה קונים?" - כל אחת מהחנויות שם - לפי איזורים היא חנות מתמחה.
החוויה בחנות מתמחה היא שונה לגמרי מחנויות הרשת השונות.
אם זה מוכר שזמן רב מתעסק בתחום ומבין רבות. אם זה יחס אישי, הסברים מובנים ולעניין, מגוון רב של מסכים, רמקולים, רסיברים ושאר ציודים.
שירות לאחר מכירה - החל מהתקנה וכלה בבעיות שבהם נתקלים בהמשך. הרמקול השמאלי אחורי לא עובד, כשאתה קונה מרשת - למי אתה פונה? כאן אתה פונה ישירות לבעל החנות. שרק במקרים מסויימים יפנה אותך ליבואן.
ועוד...

DarkCowMoo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

איזה "יבואן" של סוני בארץ המליץ לי על EX500 החדשה.
מפענח MKV יכול להיות סתם נחמד כזה כי יש לי HDD נייד של טרה מלא בסרטי MKV באיכות HD. אבל אם זה בא על חשבון פגיעה באיכות אני מעדיף שלא.
הC650 נראית לי מעולה ולדעתי אני לא אלך על גדול יותר מ46" כי פשוט אין מקום באיזור של הטלויזיה.
השאלה היא אם כדאי ללכת על סדרה 7 של סמסונג, על הC650 או על איזה טלויזיה אחרת שעוד לא נאמרה פה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”