רוצה לשתף אתכם בחוויה מאוד לא נעימה שנקראת מזגן ושרות אלקטרה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508

שליחה

נקווה שזה המקום המתאים לאשכול זה, אני אנסה לקצר כמה שאוכל.
אז ככה, לפני חודש וחצי קניתי 2 מזגנים של אלקטרה (דגם 28I, ודגם 10A)
המזגנים נמצאים בשימוש כ 3 שבועות (ממתי שנכנסתי לדירה החדשה).
כשבוע לאחר מכן פתאום התחילו רעשים מוזרים במזגן הגדול 28I שנשמעים כמו תיקתוקים שנשמעים היטב בכל הבית.
הזמנתי "טכנאי" אלקטרה שפרק כמעט את כל המזגן מהקיר אבל לא מצא את שורש הבעיה ותירץ את הרעשים בכך שהקיר עקום ועקב כך יש רעשים, כטיפול "מקצועי" הטכנאי קיפל דף A4 ודחף אותו בין הקיר למזגן, ממש גאוני, רק שכמה דקות אחרי שעזב הרעשים חזרו.
הזמנתי טכנאי נוסף שאחרי שכיוונתי אותו לאזור הרעש מצא שהצנרת נחושת נוגעת באחד הפלסטיקים של המזגן וזו הסיבה לרעש, אחרי הזזה קטנה של הנחושת הבעיה נפתרה.
אבל באותו יום הפסיק המזגן בחדר שנה לקרר (מזגן בן שלושה שבועות!) אותו טכנאי בדק ומצא מחסור בגז בדיקה של כמה דקות קצרות לא הראתה מהיכן הדליפה ולכן הוא רק מילא גז ואמר שזה יספיק אולי ל3 שבועות ואז יצטרכו לבדוק מאיפה הדליפה (כלומר הוא ידע שהתקלה תחזור פשוט לא היה לו כוח להמשיך לבדוק)
למחרת המזגן הפסיק לקרר שוב.
התקשרתי להתלונן במרכז השרות ביום שלישי ונקבע ביקור טכנאי רק ליום ראשון מכיוון שאין טכנאים פנויים
וזאת למרות שבאמנת השרות של אלקטרה רשום שטכנאי מחויב להגיע תוך 48 שעות ,כשציינתי זאת בפני נציגת השרות היא אמרה שהם מודעים לזה ולא יכולים לעמוד ביעד הזה.

אני יכול להרחיב עוד הרבה יותר אבל לא רוצה להאריך את האשכול הארוך גם ככה.
ממולץ למי שמתעניין בקניית מזגן לקרוא הכל, אלקטרה פשוט לא שווים את התוספת בכסף לעומת המזגנים האחרים, הטכנאים לא מקצועיים בכלל והמילה שרות פשוט זרה לאלקטרה.

ראו הוזהרתם.
נערך לאחרונה על ידי tzahi ב 30/08/2010 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

בהחלט מסכים בתור אחד שעסק בתחום.
גם המוקדנית מזהירה שאם ביקור סרק הלקוח מחויב.
כמו של א כל האצבעות שוות, יש גם טכנאים מקצוענים ומשקיעים
והסיכוי שתקבל אחד כזה בשיא העונה קלוש.יש להם ממוצע כ15 קריאות בקיץ.
מהסיבה שייש פרמיות על הספקים,ומעדיפים לא להיתקע על התקנה לקויה
ונזילות גז שזה עבודת צוות.
מנסיון, ללקוח מרובה פניות שולחים לבסוף ראש צוות שסוגר סופית
את התקלה.
רוב יוצאי אלקטרה הם עוסקים זעירים מצליחים בתחום ולאחר שנת
האחריות עדיף לשכור את שרותייהם באופן פרטי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

לאחרונה שמעתי מכמה אנשים שמזגנים Familyline גם טובים וגם נותנים שירות טוב
לא יודע כמה זה אמיתי.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

למה אני לא מופתע כשאני קורא על שירות מהסוג הזה :?

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ביום שישי דיברתי עם "מנהלת שרות" באלקטרה, וזה גם אחרי שהבטיחו לי ביום חמישי שמנהל יחזור אלי עד 19:00, אז המנהלת חזרה אלי ביום שישי ב 14:30.
כשהתלוננתי בפניה על רמת השרות הלקויה לא היה לה מה להגיד וכששאלתי מדוע מפורסם באמנת אלקטרה שהם מתחייבים להגיד תוך 48 שעות לכל לתקלה למרות שבפועל יוצא שהם מגיעים תוך כפול מזה, היא אמרה שהם מודעים לבעיה ומצטערים אבל אינם יכולים לעמוד ביעד זה.
אני כל כך מצטער על הבחירה באלקטרה, יש הרגשה שמשהו לא טוב קורה שם מרמת המנהלים ועד רמת הטכנאים והמוקדניות.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה שכן,אלקטרה מצטיינת בייחסי ציבור-פרסומות .
כשתעבור שנת האחריות עוד שואלים המוקדנים למה לא לחדש אחריות דרכם.
כשבשבוע חם ולח המזגן לא מצנן זה פשוט בלתי נסבל ולא אנושי.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

אתם זוכרים תתוכנית של חיים הכט יצאת צדיק?
עד היום אני לא יודע היכן הוא הצליח למצוא צדיקים
בכלל,ובמזגנים בפרט.
השירות הזה לצערי קיים בכל התחומים
ואצל רוב הסוחרים בארץ.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

tzahi כתב:ביום שישי דיברתי עם "מנהלת שרות" באלקטרה, וזה גם אחרי שהבטיחו לי ביום חמישי שמנהל יחזור אלי עד 19:00, אז המנהלת חזרה אלי ביום שישי ב 14:30.
כשהתלוננתי בפניה על רמת השרות הלקויה לא היה לה מה להגיד וכששאלתי מדוע מפורסם באמנת אלקטרה שהם מתחייבים להגיד תוך 48 שעות לכל לתקלה למרות שבפועל יוצא שהם מגיעים תוך כפול מזה, היא אמרה שהם מודעים לבעיה ומצטערים אבל אינם יכולים לעמוד ביעד זה.
אני כל כך מצטער על הבחירה באלקטרה, יש הרגשה שמשהו לא טוב קורה שם מרמת המנהלים ועד רמת הטכנאים והמוקדניות.
...
אתה מודע לזה שעל כל תקלה 1 כמו שלך, יש אלפי אנשים מרוצים, לא ?
לא בא לסנגר עליהם, אבל יש לי מזגן של אלקטרה כבר 12 שנים (מיני מרכזי), וכאשר היתה תקלה של בלאי תיקנו באופן מקצועי.
למרות ההתחייבות שלהם ל 48 שעות, אני מניח שכל אדם בר דעת יכול להבין למה בימים כאלו שכל עם ישראל מפעיל את השירות, הם מתקשים לעמוד הזה. אמנם אותך זה לא מעניין כי יש לך חוזה וגם חם לך, אבל שנופלות עליהם אלפי קריאות ב PEAK שכזה, קשה להתמודד.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אווילי מראה על הבורות בתחום.
הוא ציין במפורש שהגיע טכנאי שדחף גז ל3 שבועות
כלומר תיקון שירצה את הלקוח ליום הביקור אך יצריך
ביקורים חוזרים של צדיק אחר שכן יתקן את התקלה.
במזגנים שהם יחידות סגורות שההתקנה בוצעה טוב
לא מתרחשות תקלות למעט בלאי ורכיבים אלקטרנים וחשמליים
שעלולים להתקלקל או כוח עליון.
מדובר בהתקנה לקויה שגרמה לרעידות ורעשים ודליפת גז במחברים.
יתכן גם שמי שהתקין שהוא לא עובד אלקטרה אלא מתקין מורשה
גרם לשרשרת התקלות בגלל התקנה לקויה.
בכל מקרה לגופו על אלקטרה לקבוע מקצועית ולתקן את התקלה
,והיה וכאשר היתה התרשלות של המתקין ,מוטלת על הלקוח
האחריות.
הצרה שהיחידות מרוחקות אחת מהשניה ורק בסריקה יסודית
ניתן לאתר דליפות גז, כתוצאה מהתקנה לקויה או הרכבה לקויה
במפעל והלחמות "קרות".

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

זה עוד תחום שנהרס כליל על ידי לחץ של תחרות והורדת מחירים. השוק מוצף במזגנים סינים נחותים (כולל אלקטרה) והאמינות שלהם בהתאם. לגבי נושא הטכנאים: כדאי להערך עם נושא המיזוג לפני שמתחילה העונה ה"חמה", אז ניתן לקבל התייחסות רצינית יותר.

0z23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

זהו יאיר נשברתי, משתמש "בקולרים" שהיו בבסיסי צה"ל בדרום עד ליפני כ15 שנה(מפזרים רסיסי מים ואוויר) :( (Y)

electra_service
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2

שליחה

tzhhi שלום רב,
אנו מודים לך על פנייתך לפורום. המקרה המתואר על ידך הינו בהחלט חריג ולא מייצג. נודה לך אם תוכל לשלוח את פרטי הקשר שלך לכתובת: [email protected] (בציון שפנייתך מגיעה מהפורום בבקשה) על מנת שנוכל לברר יחד איתך את המקרה ולטפל בפנייתך עוד היום.

תודה,
שירות אלקטרה.

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

רואים, יש תגובה משרות אלקטרה !

הבעיה שלנו היא שכמו כל ישראלי אין לנו סבלנות או יכולת להתחיל לחפש בחברה את נותן השרות הרציני אבל:::

קניתי עכשיו מזגן אלקטרה לאחר סקר רב ולדעתי מקרה אחד ( ביחוד בימי הלחץ האלו) לא מצדיק הכללה כל כך גורפת על טיב השרות , ואין לי מניות בחברה..

תמיד לכתוב למנהל מחלקת שרות או למנכ"ל ותאמינו לי זה עוזר
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה שבטוח אין צאנס שייש מניות בחברה אך מריח כעובד זוטר בהווה או בעבר שמדגיש את תגובת נציג רשמי-ציטוט:
"קניתי עכשיו מזגן אלקטרה לאחר סקר רב ולדעתי מקרה אחד ( ביחוד בימי הלחץ האלו) לא מצדיק הכללה כל כך גורפת על טיב השרות , ואין לי מניות בחברה..

תמיד לכתוב למנהל מחלקת שרות או למנכ"ל ותאמינו לי זה עוזר"

צחי לא כתב למנהל מחלקת שרות הוא דיבר טלפונית והתגובה הלאקונית וההתחמקות
לא עזרה. הוא התבשל בלחות של אוגוסט. לפחות דבר טוב יצא ש"נציג רשמי" נרשם לפורום וישכיל מחידושי הגאדאטים.
זה שווה ערך לתגובות הפרווה של הנציגים של חברות האינטרננט ויבואני המסכים.
שרות טוב נמדד כמו שרות אמבולנס שמגיע בזמן ופתר בעיה קריטית ולא בדיליי שפנו
למקורות אחרים נניח שרותי רפואה פרטיים או מונית שגם יכולים לעשות את העבודה.
דוגמא לשרות ה"מקצועי" של אלקטרה של אחד המנהלים בפורום Catskinner:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=941837

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

אני לא עובד זוטר ולא קרוב אפילו לפקידה של הנהג.. כתבתי רק את הדעה שלי ממרומי" גילי המופלג"

ומהנסיון שרכשתי בחיים.

כן, טלפון ברוב המקרים אם לא הצלחת בפעם הראשונה לא יעזור ולכן דלג על כל מוקדני השרות וטפס למעלה..

מה לעשות אנחנו לא אמריקה
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

למה לטפס למעלה ולהפסיד שעות עבודה ?
למה לא לקבל את השרות היעודי בלי הטלפונים והמכתבים?
תשובה:
פה זה לא אמריקה זה נכון.ישנם עדיין חברות ישראליות שדוגלות בשרות טוב ואיכותי
כי זה הבונוס בו כל שיקול של לקוח,לחזור שנית ולרכוש מוצר או חבילת תקשורת פעם שניה.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

מצטרף לידידי שנכבו משרות אלקטרה. יש לי צמד מזגנים של אלקטרה.

לאחד מהם יש ככל הנראה דליפת גז קלה. בכל פעם שאני מזמין טכנאי, הוא ממלא לי גז בשתי דקות בכלל מבלי לבדוק או לנסות לתקן את מקור הדליפה. אני יודע שלפני כל קיץ אני צריך לשלם לאלקטרה "מס" בדמות טכנאי שיגיע למלא גז וללכת מבלי לבדוק או לנסות לתקן את התקלה.

השנה המפוח הפסיק להוציא אויר.
טכנאי שהגיע שבוע לאחר שיצרתי עם אלקטרה קשר, ולא 48 שעות כפי שהתחייבו, הגיע ב 5 שעות איחור, וללא חלפים מתאימים, למרות שדיווחתי בפירוט על מהות התקלה.
נאלצתי להמתין 4 ימים נוספים לטכנאי על מנת שסוף סוף יתקן את המזגן. כל זאת בימים בהם הילדים בחופש וסובלים בבית עקב הטמפרטורה הבלתי אפשרית.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קודם כל ממש הופתעתי מנוכחות נציג אלקטרה פה בפורום.
ראיתי רק עכשיו את תגובתו ושלחתי מייל עם פרטי אז אני לא מצפה להתיחסות היום.
לפני שבוע וחצי שהחלו כל הבעיות שלחתי מייל לכתובת שהופיעה באתר אלקטרה עם כל פרטי התלונה שלי והשתלשלות הארועים ולא זכיתי לאף תגובה.
אני ממש שמח שאשכול זה זכה להרבה תגובות, אז אני המשיך לעדכן עד פיתרון הבעיה.
אתמול היה אצלי טכנאי בכיר (אתמול היה יום ראשון 29/8, התקלה נפתחה ביום שלישי 24/8, וזה כבר כמה ימים שאיני יכול לישון בבית עקב החום הכבד ועקב כך שאישתי בהריון מתקדם) הטכנאי הגיע במטרה לתקן את המזגן אבל אחרי שהתעקשנו ודיברנו עם המנהל האזורי שלו סיכמנו שהוא יאמת את התקלה ביחידה החיצונית של המזגן ואם שם באמת הבעיה אז יחליפו לי את היחידה החיצונית.
באותו יום לא יצרו איתי קשר ועד השעה 11 היום עדיין לא יצרו איתי קשר,אז אני יצרתי קשר עם אלקטרה ואמרו שיגיעו מחר להחליף את היחידה.
אני מקווה מאוד שכן.
דבר נוסף שלא רשמתי הוא שכאשר התקינו לי את המזגן היחידה החיצונית הגיעה ללא גז וטכנאי אלקטרה הגיע ובלי לבדוק רק מילא גז במזגן חדש לגמרי שרק הותקן !!!
בכל אופן אני מאוד מקווה שיתקנו סוף סוף את התקלה ובכל מקרה החלטתי שהפעם אני לא מוותר ונמאס לי מזה שכל פעם החברות הגדולות דורכות על הלקוחות הקטנים אז אני מתכוון לפנות בקרוב לעורך דין להתיעצות האם יש לי עילה לתביעה משפטית נגד אלקטרה.

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רציתי לעדכן שאתמול הסתיים הסיפור.
הגיעו להחליף לי את היחידה החיצונית של המזגן ליחידה חדשה, אני רוצה לציין שהגיע טכנאי בכיר ומקצועי ובנוסף יצרו איתי קשר משרות הלקוחות של אלקטרה והתנצלו על אופן בו טופלה התקלה בהתחלה.

zvibin1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421

התנסות חיובית מהשרות של אלקטרה

שליחה

ברשותי מספר מוצרים שנרכשו באלקטרה,כולל 2 מזגנים,מקרר,וטלביזיה
התנסות שלי עם השרות שלהם היא חיובית ביותר
נתתי ציון 9 לשרות שלהם כאשר נשאלתי על כך

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”