מה שהייה מיוחד בהם זה המחיר 580000 ש"ח
תודה מראש
...גראנד אוטופיה בריליום- http://www.focal-jmlab.fr/accueil_en.htmעדן26 כתב:אני מחפש כתבה או הודעה שראיתי בפורום לפני שבועיים לערך על זוג רמקולים ענקיים
מה שהייה מיוחד בהם זה המחיר 580000 ש"חמישהו יכול לעזור במציאת הקישור אני לא מוצא....
תודה מראש...
שאלה טובה רק שהתשובה בעייתית .....תומרצין כתב:של מי?Metheny כתב:אין גבול לטימטום .
......

מסכים לכל מילהoferlaor כתב: ההגיון הוא שזה שווה בדיוק כמה שמי שרוכש את זה חושב שזה שווה......
liormag כתב:ברור..Metheny כתב:אין גבול לטימטום .
...
הרי רק למטומטמים ברמה הגבוהה ביותר
יש את הסכום המיותר שיכול לקנות את הרמקולים הנ"ל...
איך קבעת שהמחיר לא ראלי?Metheny כתב:שאלה טובה רק שהתשובה בעייתית .....תומרצין כתב:של מי?Metheny כתב:אין גבול לטימטום .
......
של זה שקונה - גם אם יש לך כסף זה לא ראלי (לדעתי כמובן )
של זה שמייצר - כמה לוקשים הוא יכול להאכיל את הקהל הפריירים
של זה שחושב שהגודל כן קובע - ומפצה את עצמו במפלצת
קשה לי מאוד להאמין אבל בסכום כזה אני אצליח לבצע איחוד של הלהקה סגול כההולהביא אלי אותה הביתה לשמעה פרטית
...
הגראנד אוטופיה עולים (בחו"ל) $85,000 ולא כפי שציינת. הם נשמעים מ-ד-ה-י-ם. יש להם בס נמוך (25 הרץ) מעולם אחר, ה-SPL שלו קרוב בעוצמתו למידרינג'. אתה חש את הלחץ של הבס בחזה יותר מאשר אתה שומע אותו. איזה חוויה. המסקנה שלך דיי מרגיזה אותיMetheny כתב:מסכים לכל מילהoferlaor כתב: ההגיון הוא שזה שווה בדיוק כמה שמי שרוכש את זה חושב שזה שווה......
עדין אין סתירה בדברי כמו בכל הוכחה מתמטית יש מיקרי קיצון ולדעתי במיקרה של הוצאה על רמקול חצי מליון דולר זה טימטום או במתמטיקה מיקרה קיצון.
כך שאם אסכם את שני משפטינו יחד:
ההגיון הוא שזה שווה בדיוק כמה שמי שרוכש את זה חושב שזה שווה וכאשר הוא מטומטם זה עולה יותר....
האלכסנדריה הם הדבר הקרוב ביותר להאזנה למוזיקה ברמקולים ללא רמקולים.nvinyl66 כתב: זה מזכיר לי את הפעם ששמעתי את הוילסון אלכסנדריה- חויה מוסיקלית מדהימה (ולא לא צריך להגיב שאולי אתם לא אוהבים אותם - לא בזה העניין..)...
זה שסטריאני לא נשמע לכולם נעים זה בסדר אבל זה שיבוא אדם יגיד לו שהסאונד שלו לא טוב המרחק גדול.lironk כתב:Metheny
זה לא נכון לומר שאם אדם אחד בעולם חושב שהאלכסנדריה לא טוב אין הצדקה לייצור שלו כי בטוח שיש כאלה ועובדה שמייצרים , וגם JOE SATRIANI לא נשמע לכולם אז מה זה אומר שהוא צריך להפסיק ?...