B&W CM9

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #1 

מעוניין לקרוא חוות דעת שלכם - משתמשים / או מי שהאזין לרמקולים האלה ויכול לחוות דעה לגביהם
גוון ואופי הצליל שלהם.
האם הם דורשים הגברה חזקה ? או שרסיבר מספיק
לאיזה גודל חלל הם מיועדים ?
בנייה איכות גימור ?
איזה עוד אלטרנטיבות יש במחיר שלהם + - ? וכו'.....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

אני מכיר אותם היטב, הם הגילגול הקודם של ה-703.

האם הם טובים? הכל תלוי במחיר. הם מסוגלים להפיק יופי של מוסיקה אך הם צריכים הגברה בריאה מאוד עם הרבה זרם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

וואלאק אתה מלך אמיתי !!!
איך היתה לי הרגשה שיהיה לך מה לומר בנידון ואתה תהיה בין הראשונים לחוות דעה :)

(Y)

אם אתה רוצה סקנדינבית אני מסדר לך את אחות של אשתי :wink:

המחיר המדובר הוא 2500 יורו ! יש כאן אלטרנטיבות לא רעות במחירים בסדר גודל הזה
למשל Triangle Genesse Quartet
Zen Acoustic Adagio אם אני לא טועה במבצע מתצוגה ....
הרכישה {אם תהיה כזו} מיועדת לחבר שרוצה לשדרג מערכת צעצוע שיש לו - גודל החדר שלו זה בערך 4 על 5 מטר
וזה מיועד יותר לק''ב מאשר למוסיקה

אם אני זוכר נכון זה רמקול נציל 89-90 שעובד על 8 אום - עדיין דורש הגברה חזקה ? כרגע יש לו אונקיון 607שאליו כנראה הוא יחבר את הרמקולים, לא נראה לי שהוא מתכוון להחליף רסיבר בקרוב
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 26/08/2010 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

bossgt6 כתב:מעוניין לקרוא חוות דעת שלכם - משתמשים / או מי שהאזין לרמקולים האלה ויכול לחוות דעה לגביהם
גוון ואופי הצליל שלהם.
בנייה איכות גימור ?
...
ידידי היקר בקיצור ולענין תישמע אותם באוזניים תחליט שיהיה בהצלחה (f) אבל קח בחשבון עצה טובה יש דברים אחרים מפתיעים יותר שווה לנסות העיקר שתצליח !! (Y)

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

nati2060 כתב:
bossgt6 כתב:מעוניין לקרוא חוות דעת שלכם - משתמשים / או מי שהאזין לרמקולים האלה ויכול לחוות דעה לגביהם
גוון ואופי הצליל שלהם.
בנייה איכות גימור ?
...
ידידי היקר בקיצור ולענין תישמע אותם באוזניים תחליט שיהיה בהצלחה (f) אבל קח בחשבון עצה טובה יש דברים אחרים מפתיעים יותר שווה לנסות העיקר שתצליח !! (Y)
...
תשובה סוף הדרך נתת לי....עזרת לי המון ! ממש תודה !!!
(f) (f) (f)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

bossgt6 כתב:
nati2060 כתב:
גוון ואופי הצליל שלהם.
בנייה איכות גימור ?
...
...
תשובה סוף הדרך נתת לי....עזרת לי המון ! ממש תודה !!!
(f) (f) (f)
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

ידידי היקר עוד משהו קטן , מלך יש בשמיים ב"ה ועד כמה שאני יודע danlior הוא לא מלך בלי חס ושלום לפגוע (f)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

bossgt6

2,500 יורו עבור ה-CDM9 זה מחיר ממש, אבל ממש לא אטרקטיבי. 1,500 יורו מקסימום. גם ה-703 שהחליף אותו וטוב ממנו לא שווה 2,500 יורו. זה קודם כל.

דבר שני ה-607 של אונקיו לא היה מתחיל לדגדג אותו. הבעיה ב-B&W שעל הנייר הם נראים די קלים לדחיפה מה שלא אומרים לך זה שה-8 אום שלהם נופל בקלות ודי הרבה עד ל-3 אום.

ה-CDM9 קשה יותר לדחיפה מה-703 שהחליף אותו ועוד יותר מכל סדרת ה-800!

על האקוסטיק זן אדאג'יו בכלל אין מה לדבר אלא אם חברך מוכן לקנות מגבר היי-קורנט אמיתי. אף רסיבר לא יוכל להזיז אותו - יש לו טוויטר ריבון מעולה אך רעב ביותר לזרם.

הטריאנגל קוורטט הוא רמקול מצוין וקל לדחיפה הרבה יותר אבל עדיין חראם להפעיל כזה רמקול היי-אנד עם רסיבר סוג ג'. הוא ידחוף אותו אך עדיין יהיה רחוק מלמצות אותו.

הייתי ממליץ לו בנתיים ללכת על רמקול פשוט יותר, משהו כמו ה-B&W 683 ועם הזמן לשדרג את הכל.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

nati2060

שמע , שמת לב שהתשובה שלך סגרה לי את הפוסט באיבו !!!
כתבת אלטרנטיבות - על הכיפאק, אתה לא חושב שראוי שתציין איזה ?

קח טיפ- עזוב אותי מסיפורי אלוהים ומהיושבים במרומים כאילו חזרת משם אתמול מביקור .....

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

danlior כתב:bossgt6

2,500 יורו עבור ה-CDM9 זה מחיר ממש, אבל ממש לא אטרקטיבי. 1,500 יורו מקסימום. גם ה-703 שהחליף אותו וטוב ממנו לא שווה 2,500 יורו. זה קודם כל.

דבר שני ה-607 של אונקיו לא היה מתחיל לדגדג אותו. הבעיה ב-B&W שעל הנייר הם נראים די קלים לדחיפה מה שלא אומרים לך זה שה-8 אום שלהם נופל בקלות ודי הרבה עד ל-3 אום.

ה-CDM9 קשה יותר לדחיפה מה-703 שהחליף אותו ועוד יותר מכל סדרת ה-800!

על האקוסטיק זן אדאג'יו בכלל אין מה לדבר אלא אם חברך מוכן לקנות מגבר היי-קורנט אמיתי. אף רסיבר לא יוכל להזיז אותו - יש לו טוויטר ריבון מעולה אך רעב ביותר לזרם.

הטריאנגל קוורטט הוא רמקול מצוין וקל לדחיפה הרבה יותר אבל עדיין חראם להפעיל כזה רמקול היי-אנד עם רסיבר סוג ג'. הוא ידחוף אותו אך עדיין יהיה רחוק מלמצות אותו.

הייתי ממליץ לו בנתיים ללכת על רמקול פשוט יותר, משהו כמו ה-B&W 683 ועם הזמן לשדרג את הכל.
...
מלך אמיתי וכאן למטה !!!
(f)

יפה שטחת את משנתך הסדורה לגבי השמות שהעליתי .

העניין הוא כזה , שמגבר היי קורנט הוא לא רוצה, ולהתחיל בקטן וכל פעם להחליף הוא גם לא מעוניין, הוא מוכן להשקיע חד פעמי והוא רוצה סט טוב בסכום הנקוב , יש כאן אופציה לקליפש RF-82 ב 750 יורו או RF-62 ב 570 יורו אבל זה נראה לו זול מידי והוא הציג תקציב גבוה יותר מה גם שנאמר לו שזה לחדרים גדולים מאוד וזה לא כל כך יתאים לו

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

bossgt6

אין פה ניסים. יש לו רסיבר של $500 הכולל ק"ב, RC ואלף ואחד דברים אחרים, ז"א שאם תשווה אותו למגבר סטריאו נטו, ההשוואה תהיה למגבר של כ-$200 במקרה הטוב. האם נראה לך הגיוני לשדך לו רמקולים של $3500?

קוסם אני לא. מעבר ליכולת דחיפה שאולי חשובה פחות עם רמקולים מאוד נצילים יש עניין של איכות. רמקולים איכותיים לדעתי ישמעו לו רע כי הם רק ישקפו את המגבלות החמורות של המגבר.

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

bossgt6 ידידי אין לי ולא היתה לי שום כוונה להרע לך או לסגור לך פוסט בעצתי וגם לא לפגוע באף אחד אחר ואם כך זה נשמע קבלו התנצלותי :oops:
אבל נתקלתי ברמקול מגניב שחבר המליץ לי ללכת לשמוע והוא מופיע בלוחות אני לא יודע אם הוא נמכר או לא אבל נראה לי שכדאי לבדוק , מה עוד שהוא מאוד נציל ולא תהיה בעית דחיפה כאן

http://www.dtown.co.il/forum/14068-%D7% ... 0%D7%99%D7%
99%D7%9F-cabasse-iroise-2-a.html
אני חושב שמאוד חשוב איכות ההגברה אבל אם נקח מגבר נתון כמו האונקיו שדובר כאן ונרצה לשדך לו רמקולים ברור לכולם שככל שהרמקול יהיה טוב יותר כך הוא יהנה מהמוזיקה יותר ובמילא כיגיע היום וישדרג מגבר הוא יהנה יותר בסך הכול , כמובן שככול שהרמקול קל להנעה הוא יצתרך להשקיע פחות במגבר .

מקווה שהפעם עזרתי יותר

NATI

nati2060
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”