אף ערוץ ספורט לא משדר את אליפות העולם בכדורסל? כנסו בבקשה
אני יודע שפתחתי אשכול לפני מספר ימים שישודר ב5hd ובלייב
אבל היום בדקתי את לוחות השידורים שלהם ואין שום זכר לשידורים וגם קראתי באחת התגובות בone שלא משדרים
אני חושב שזו הזדמנות לצרלטון להרים את הכפפה ולשדר משם (בכל זאת, 50 ש}"ח לחודש) או שמאוחר מדי
יש לכם מידע בעניין
אבל היום בדקתי את לוחות השידורים שלהם ואין שום זכר לשידורים וגם קראתי באחת התגובות בone שלא משדרים
אני חושב שזו הזדמנות לצרלטון להרים את הכפפה ולשדר משם (בכל זאת, 50 ש}"ח לחודש) או שמאוחר מדי
יש לכם מידע בעניין
אני חושב שראיתי בעבר פרומואים בערוץ הספורט (בטח על 5 פלוס לייב)
ד"א שמתם לב לעוד תופעה בערוץ הספורט הבזיוני?
באתר שלהם כשיש שידור אז הם לא מציינים שהשידור הוא בערוץ 5 או 5+ אלא רק בערוצים שמעניינים אותם
למשל: הפועל ת"א באתר היה כתוב רק על שידור ב SPORT5HD ושיש שידור באתר- שום איזכור לשידור בערוץ 5
כך גם לגבי מכבי
כך גם לגבי ההגרלה היום -שידור באתר
אבל אם תחפרו בלוח השידורים בצורה ספציפית תראו שיש גם שידור בערוץ 5+
על שידורים ב 5+ לייב אין להם בעיה להכריז כמובן.
זה הדברים הקטנים. אהבתי בעבר את הערוץ הזה. מה קרה שם?!
ד"א שמתם לב לעוד תופעה בערוץ הספורט הבזיוני?
באתר שלהם כשיש שידור אז הם לא מציינים שהשידור הוא בערוץ 5 או 5+ אלא רק בערוצים שמעניינים אותם
למשל: הפועל ת"א באתר היה כתוב רק על שידור ב SPORT5HD ושיש שידור באתר- שום איזכור לשידור בערוץ 5
כך גם לגבי מכבי
כך גם לגבי ההגרלה היום -שידור באתר
אבל אם תחפרו בלוח השידורים בצורה ספציפית תראו שיש גם שידור בערוץ 5+
על שידורים ב 5+ לייב אין להם בעיה להכריז כמובן.
זה הדברים הקטנים. אהבתי בעבר את הערוץ הזה. מה קרה שם?!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
עדיין משדרים בכלל משהו מעניין בספורט 5+?
אני יודע שבספורט 5 "הרגיל" יש מידי פעם דברים מעניינים כי המועצה לשידורי כבלים ולוויין מכריחה אותם, אבל נדמה לי שאין להם מחויבות דומה ל-5+ ובגלל זה כמעט כל מה שהיה בו זלג ל-5+ לייב ו-5HD. משהו השתנה?
אני יודע שבספורט 5 "הרגיל" יש מידי פעם דברים מעניינים כי המועצה לשידורי כבלים ולוויין מכריחה אותם, אבל נדמה לי שאין להם מחויבות דומה ל-5+ ובגלל זה כמעט כל מה שהיה בו זלג ל-5+ לייב ו-5HD. משהו השתנה?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בספורט5 הם משדרים את השידורים שהם חייבים לשדר חינם (כמו את המשחק שהיה של הפועל ת"א), ספורט5+ הפך עכשיו לעוד ערוץ בזיוני.NegativeIQ כתב:עדיין משדרים בכלל משהו מעניין בספורט 5+?
אני יודע שבספורט 5 "הרגיל" יש מידי פעם דברים מעניינים כי המועצה לשידורי כבלים ולוויין מכריחה אותם, אבל נדמה לי שאין להם מחויבות דומה ל-5+ ובגלל זה כמעט כל מה שהיה בו זלג ל-5+ לייב ו-5HD. משהו השתנה?...