אני עובד על WINDOWS 7 במחשב נייד, מפרט:
T5800 @ 2GHZ
2GB Memory
Geforce 9200gs 512mb
התקנתי COREAVC גירסה 2.0 וAC3 FILTER.
כשאני מנגן סרט במדיה סנטר הכל עובד יופי, גם קבצים כבדים מבחינת ביטרייט כמו LIFE עם ביטרייט של 15-20MBPS.
הבעיה מתחילה כשאני מנסה לשלב את FFDSHOW TRYOUT BETA 7 על מנת להוסיף כתוביות לסרטים.
הביצועים יורדים ואותם קבצים שהתנגנו יופי מקרטעים לחלוטין.
יש לציין, בדקתי את הניתוב של הקודקים בעזרת תוכנת GRAPHEDIT והCOREAVC נכנס לפעולה בשיתוף עם FFDSHOW, כך שאין שום גורם שלישי שמפריע.
אם אני מנסה לנגן בעזרת FFDSHOW בלבד, גם על LIBAVCODEC או FFMPEG-MT (שלפי יוצרי התוכנה אמור לתמוך טוב יותר בריבוי ליבות) הסרטים מתנגים טוב, עד לחלקים בהם יש עומס של פרטים בתמונה.
למשל להקה של מאות ציפורים שעפות בשמיים, או צילום של הרבה מאוד קני סוף שמתנדנדים ברוח, אז התמונה מקרטעת קלות וחוזרת לעצמה.
אם אני מבטל את שני הקודקים הללו, נכנס הקודק של מייקרוסופט, DTV-DVD שמנגן את התכנים מצויין, אבל לא מצליח לעבוד בשיתוף עם FFDSHOW על הגדרת RAW VIDEO - ALL SUPPORTED וENABLE IN WMP 11.
בקיצור, נשארתי קירח מכאן ומכאן, אני יכול להתפשר על ניגון דרך FFDSHOW ולקבל את זה שבסצינות עמוסות פרטים יהיו קרטועים מינוריים, אבל פרפקציוניסט כמוני חייב לנסות למצוא פתרון.
חשוב לציין, ניסיתי עוד גרסאות של FFDSHOW, מסתבר שרק גרסת הTRYOUT מצליחה להפעיל כתוביות כמו שצריך על מדיה סנטר.
*הערה: מתנצל מראש אם השימוש שלי באותיות גדולות באנגלית מעצבן מישהו, יותר נוח לי ככה.
אשמח לכל נסיון לעזרה. אחרי יומיים של נסיונות אמרתי נואש.
ירידת ביצועים בשילוב של COREAVC וFFDSHOW
טוב, כמו שהולכים לרופא ומרגישים יותר טוב.
מצאתי פתרון לבעיה הזו.
בFFDSHOW לגשת לDIRECTSHOW CONTROL
ולבחור בFFDSHOW MULTIPLE INSTANCES ---> NO LIMITATIONS
מקווה שזה יעזור לאלו ממכם שיתקלו בבעיה הזו.
אגב, מומלץ להתקין את גירסת 2.0, בגרסת 1.9 או 1.9.5 יש קרטועים כמעט בלתי מורגשים (חדי עין יבחינו)
אך ב2.0 הניגון חלק כישבנו של תינוק.
מצאתי פתרון לבעיה הזו.
בFFDSHOW לגשת לDIRECTSHOW CONTROL
ולבחור בFFDSHOW MULTIPLE INSTANCES ---> NO LIMITATIONS
מקווה שזה יעזור לאלו ממכם שיתקלו בבעיה הזו.
אגב, מומלץ להתקין את גירסת 2.0, בגרסת 1.9 או 1.9.5 יש קרטועים כמעט בלתי מורגשים (חדי עין יבחינו)
אך ב2.0 הניגון חלק כישבנו של תינוק.