מה יהיה עם המקס טוטאל?
בשבוע האחרון שוב הממיר משתגע... בממוצע פעם ביומיים עושה ריסטרט (ולוקח לו איזה 5 דקות להתאפס)... באמצע הקלטות יש כמה שניות של מסך שחור, ובכלל - הוא יותר איטי. לדעתי הכל התחיל מאז ירידת גרסה E49.
בפעם הקודמת שזה קרה פניתי ליס וביקשתי זיכוי על חלק מהתקופה. התשובה של יס היתה שיש לי עוד ממיר בבית, ואם המקס נתקע אני יכול לצפות בו. אחרי שהסברתי להם שאני משלם בשביל חווית צפייה (מקס, HD) אז הם נאותו לזכות אותי ב-120 ש"ח. אני מתכוון להמשיך למרר להם את החיים בנושא הזה....
בפעם הקודמת שזה קרה פניתי ליס וביקשתי זיכוי על חלק מהתקופה. התשובה של יס היתה שיש לי עוד ממיר בבית, ואם המקס נתקע אני יכול לצפות בו. אחרי שהסברתי להם שאני משלם בשביל חווית צפייה (מקס, HD) אז הם נאותו לזכות אותי ב-120 ש"ח. אני מתכוון להמשיך למרר להם את החיים בנושא הזה....
נערך לאחרונה על ידי moz1 ב 09/09/2010 9:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זיכו אותך? כבר הרווחת ניראה לי שגם אני אתן להם בראש עכשיו!
אני כבר פניתי אליהם 5 פעמים עם כל המצבים האלה שהממיר מרסט את עצמו, אז בפעם הראשונה הם החליפו ממיר, בפעם השניה שוב החליפו ממרי, בפעם השלישית הגיעה טכנאי וביצע "עדכון גרסה" ובפעם הרביעית הם אמרו לי (זה היה לפני קצת פחות מחודשיים) "עוד יומיים יוצא עדכון חדש הכל אמור להסתדר תוך יומיים".
אז מן הסתם שום דבר לא הסתדר, התקשרתי בפעם החמישית, בפעם הזאת התלוננתי על החווית צפיה של פעם הממיר נתקע ומרסט, וגם לפעמים נגיד אני רוצה לעבור וערוץ 502 אז זה נתקע רק על 5 ומעביר אותי לערוץ 5, זה קטע מעצבן מאוד.
התשובה שלהם הייתה שאין מה לעשות עם זה ככה זה הממיר הזה.
רציתי להתנתק מהם בשלב מסויים בגלל כל התקיעות האלה, ושאין בכלל "חווית צפייה", הם כרגיל מתנערים מזה, וישר מדברים על קנס.
אני כבר פניתי אליהם 5 פעמים עם כל המצבים האלה שהממיר מרסט את עצמו, אז בפעם הראשונה הם החליפו ממיר, בפעם השניה שוב החליפו ממרי, בפעם השלישית הגיעה טכנאי וביצע "עדכון גרסה" ובפעם הרביעית הם אמרו לי (זה היה לפני קצת פחות מחודשיים) "עוד יומיים יוצא עדכון חדש הכל אמור להסתדר תוך יומיים".
אז מן הסתם שום דבר לא הסתדר, התקשרתי בפעם החמישית, בפעם הזאת התלוננתי על החווית צפיה של פעם הממיר נתקע ומרסט, וגם לפעמים נגיד אני רוצה לעבור וערוץ 502 אז זה נתקע רק על 5 ומעביר אותי לערוץ 5, זה קטע מעצבן מאוד.
רציתי להתנתק מהם בשלב מסויים בגלל כל התקיעות האלה, ושאין בכלל "חווית צפייה", הם כרגיל מתנערים מזה, וישר מדברים על קנס.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
זה היה לי והפסיק. לזכות יס ידובר שזיכו אותי על כל יום שלא צפיתי.
היום התקשרתי אליהם, ותוך 5 דקות קיבלתי 25 ש"ח הנחה בדמי המנוי לחודשיים הקרובים (סה"כ 50 ש"ח). נכון, זה לא הרבה, אבל זה גם משהו. אם יהיה עוד ריסט אחד אני אתקשר להכפיל את הזיכוי... ממליץ לכולם להתקשר ולהציק, אולי כך הם יבינו...זיכו אותך? כבר הרווחת ניראה לי שגם אני אתן להם בראש עכשיו!
רציתי להתנתק מהם בשלב מסויים בגלל כל התקיעות האלה, ושאין בכלל "חווית צפייה", הם כרגיל מתנערים מזה, וישר מדברים על קנס....
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
רמת הסאונד הנמוכה בממיר לא מציקה לכם?
גם בחיבור לקולנוע בייתי הסאונד נגרר ל50DB
על מנת לקבל עוצמה סבירה.
למסך לסידי יש לעבור על יותר משליש עוצמה
על מנת לשמוע קול התחלתי.
להשוואה נגן dvd כבר ב15db מפציץ.
כמו כן התחברות לאנאלוגי של הוט דורשת לפתיחה
פחות מ5db .
נראה שזה מאלץ את מעגלי האודיו לעבוד בהספקים גבוהים
ויקצר את אורך החיים שלהם.
גם בחיבור לקולנוע בייתי הסאונד נגרר ל50DB
על מנת לקבל עוצמה סבירה.
למסך לסידי יש לעבור על יותר משליש עוצמה
על מנת לשמוע קול התחלתי.
להשוואה נגן dvd כבר ב15db מפציץ.
כמו כן התחברות לאנאלוגי של הוט דורשת לפתיחה
פחות מ5db .
נראה שזה מאלץ את מעגלי האודיו לעבוד בהספקים גבוהים
ויקצר את אורך החיים שלהם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות (אני יכול להמשיך כך שעות
)
טעות גדולה מצדי שהזמנתי את הממיר הארור הזה (ויתרתי על ממיר YES HD המצויין למענו)
במילה אחת : D'ooooooooooooooooooooh
טעות גדולה מצדי שהזמנתי את הממיר הארור הזה (ויתרתי על ממיר YES HD המצויין למענו)
במילה אחת : D'ooooooooooooooooooooh
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
moz1
אתה ביקשת זיכוי או שהם הביאו לך ככה בשביל שתהיה מסופק?
אתה ביקשת זיכוי או שהם הביאו לך ככה בשביל שתהיה מסופק?
לא ביקשתי. דרשתי.
יס ואני זו סאגה ארוכה... אני חושב שליד השם שלי במחשב שלהם רשום "לא להתעסק, משוגע". אני בד"כ אדם יחסית רגוע, אבל שירות לקוחות גרוע זה משהו שיכול להוציא אותי מדעתי.
בכל מקרה נראה שאפילו ביס הבינו שיש בעיה בממיר. לפני שבוע לקח לי 30 דקות לנסות להזמין סרט ב-VOD (כל הזמן היתה הודעה לנסות שנית). אמנם בסוף הצלחתי, אבל זה לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לשלם עליו. כתבתי להם מייל והם פשוט זיכו אותי.
היום התקשרתי לשירות לקוחות ופשוט הודעתי להם שאני לא מוכן לשלם על הטוטאל כל עוד הוא דפוק. תוך דקה העבירו אותי לשימור לקוחות, והיא אפילו לא התווכחה איתי. היא הורידה את הרכיב של הממיר מהחבילה.היא אפילו הסכימה שגם טכנאי או "רענון מרחוק" לא יעזרו...
בכל מקרה חשוב מאוד בכל פעם שיש ריסט או משהו הזוי אחר במייר - להתקשר ו/או לשלוח מייל לשירות לקוחות. המיילים מתועדים כנראה במערכת שלהם, ואח"כ יש לך בסיס לדרוש פיצוי/זיכוי/הנחות.
בהצלחה!
יס ואני זו סאגה ארוכה... אני חושב שליד השם שלי במחשב שלהם רשום "לא להתעסק, משוגע". אני בד"כ אדם יחסית רגוע, אבל שירות לקוחות גרוע זה משהו שיכול להוציא אותי מדעתי.
בכל מקרה נראה שאפילו ביס הבינו שיש בעיה בממיר. לפני שבוע לקח לי 30 דקות לנסות להזמין סרט ב-VOD (כל הזמן היתה הודעה לנסות שנית). אמנם בסוף הצלחתי, אבל זה לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לשלם עליו. כתבתי להם מייל והם פשוט זיכו אותי.
היום התקשרתי לשירות לקוחות ופשוט הודעתי להם שאני לא מוכן לשלם על הטוטאל כל עוד הוא דפוק. תוך דקה העבירו אותי לשימור לקוחות, והיא אפילו לא התווכחה איתי. היא הורידה את הרכיב של הממיר מהחבילה.היא אפילו הסכימה שגם טכנאי או "רענון מרחוק" לא יעזרו...
בכל מקרה חשוב מאוד בכל פעם שיש ריסט או משהו הזוי אחר במייר - להתקשר ו/או לשלוח מייל לשירות לקוחות. המיילים מתועדים כנראה במערכת שלהם, ואח"כ יש לך בסיס לדרוש פיצוי/זיכוי/הנחות.
בהצלחה!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הייתי שמח לקבל זיכוי, אבל לא נתקלתי בריסט כבר הרבה זמן
(famous last words?
)
(famous last words?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
כל המילים כאן נתקעות לי לפני האוזן, לא קרו לי מעולם מקרים כאלו, IN FACT, אני יותר ממרוצה מהממיר למרות תפעולו היחסית איטי, אני לא יכול לחשוב על לצפות בטלוויזיה בלעדיו. בחדר טלוויזיה השני שישנו בבית בו הממיר הוא רגיל והמסך הוא עדיין CRT ישן אני בקושי יכול לצפות, אני מת כבר להעביר את הממיר הנחות שיש שם למקס.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
כן זה אכן מוזר לשמוע על עניין ה RESET שעדיין קיים אצל האנשים. אצלי ה TOTAL בסה"כ די יציב מאז השידרוג הגדול האחרון (לפני כחודשיים).
הבעייה של האיטיות אכן קיימת אך לא ברמה של טלפון עצבני לשירות לקוחות.
מה שכן מוזר זה קיטועים בסאונד - הממיר מחובר לרסיבר ב HDMI ומדי פעם יש נפילה של שבריר שניה בסאונד. זה לא קורה כל הזמן או בכל שידור אבל בהחלט מורגש.
מעניין אם מישהו חווה משהו דומה לזה.
הבעייה של האיטיות אכן קיימת אך לא ברמה של טלפון עצבני לשירות לקוחות.
מה שכן מוזר זה קיטועים בסאונד - הממיר מחובר לרסיבר ב HDMI ומדי פעם יש נפילה של שבריר שניה בסאונד. זה לא קורה כל הזמן או בכל שידור אבל בהחלט מורגש.
מעניין אם מישהו חווה משהו דומה לזה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
עובד ויציב (שני מכשירים בבית).
ממליץ בחום לברר אם אין בעיה במכשיר הספציפי (חימום יתר?) או אולי בעיה בחיבור הלוייני שגורם לזה.
ממליץ בחום לברר אם אין בעיה במכשיר הספציפי (חימום יתר?) או אולי בעיה בחיבור הלוייני שגורם לזה.
מה זאת אומרת לא היה קורה? יש חוק, שאומר במפורש שמגיע לך פיצוי ללא הוכחת נזק. אם נתקלת במקרה כזה מול הוט והפניה אליהם לא הניבה פיצוי, אתה יכול לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות, או לפנות למועצה הישראלית לצרכנות. אצל יס הספיק איום כזה...