רעש סטטי Z5500
אהלן, קניתי לא מזמן את הZ5500 יד שנייה אבל חדשים(ראיתי תאריך משלוח).
עכשיו, אני לא זוכר אם זה היה מההתחלה, אבל יש לי רעש סטטי ברמקול האמצעי ובסטליטים, לא כזה שאני יכול לשמוע מרחוק אבל כאשר אני מצמיד את האוזן אפשר לשמוע אותו בבירור.
הבעיה פחות קיימת בווליומים הנמוכים אבל בגבוהים היא פשוט מפריעה לי אישית.. בזמן השמעת מוזיקה או משהו אי אפשר לשמוע אך אם מקרבים את האוזן זה דיי מחרפן אחרי שהוצאתי סכום כזה על מערכת.. אם למישהו יש איזשהן הצעות..בבקשה.. יש לי מספר מוצר אבל אין כל הוכחה אחרת שכן האחריות לא ברשותי..
עכשיו, אני לא זוכר אם זה היה מההתחלה, אבל יש לי רעש סטטי ברמקול האמצעי ובסטליטים, לא כזה שאני יכול לשמוע מרחוק אבל כאשר אני מצמיד את האוזן אפשר לשמוע אותו בבירור.
הבעיה פחות קיימת בווליומים הנמוכים אבל בגבוהים היא פשוט מפריעה לי אישית.. בזמן השמעת מוזיקה או משהו אי אפשר לשמוע אך אם מקרבים את האוזן זה דיי מחרפן אחרי שהוצאתי סכום כזה על מערכת.. אם למישהו יש איזשהן הצעות..בבקשה.. יש לי מספר מוצר אבל אין כל הוכחה אחרת שכן האחריות לא ברשותי..
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
איך אתה מחובר לרמקולים ? אנאלוגית ? דיגיטאלית ?
אם אנאלוגי ואתה מחליף בננות הרעש עובר בהתאמה לרמקולים אחרים ?
ומה אתה מנסה להשמיע ? זה קורה במוסיקה וגם בסרטים 5.1 ?
ומה אתה מנסה להשמיע ? זה קורה במוסיקה וגם בסרטים 5.1 ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני חושב שאנאלוגית.. הרמקולים מחוברים למחשב בכל אופן.. וזה מצב תמידי, פשוט כשאני משמיע משהו זה מכסה על הרעשagent__smith כתב:איך אתה מחובר לרמקולים ? אנאלוגית ? דיגיטאלית ?
ומה אתה מנסה להשמיע ? זה קורה במוסיקה וגם בסרטים 5.1 ?...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מחובר מכרטיס קול מובנה על לוח האם?
עם אילו כבלים?
בד"כ הגורם הוא איכות נמוכה של הכרטיס או של הכבלים - מעבר לכרטיס נפרד ו/או כבלים טובים יותר פותרת את הבעיה כמעט תמיד.
עם אילו כבלים?
בד"כ הגורם הוא איכות נמוכה של הכרטיס או של הכבלים - מעבר לכרטיס נפרד ו/או כבלים טובים יותר פותרת את הבעיה כמעט תמיד.
כרטיס קול מובנה כן, הכבלים שהגיעו עם המערכתuriler כתב:אתה מחובר מכרטיס קול מובנה על לוח האם?
עם אילו כבלים?
בד"כ הגורם הוא איכות נמוכה של הכרטיס או של הכבלים - מעבר לכרטיס נפרד ו/או כבלים טובים יותר פותרת את הבעיה כמעט תמיד....
חיברתי הרגע לנייד של אבא שלי ויש פחות רעשים מגוונים ורק רעש כמו של רמקולים לא איכותיים בעוצמה גבוהה.. מה שלא נראלי שאמור להיות, בכל זאת לא רמקולים מהשוק ואני לא חושב שגם בווליום מאוד גבוהה אני אמור לשמוע סטטי.. באמת חושב שכרטיס קול חדש ישנה הכול?uriler כתב:אם יש לך אפשרות לבדוק עם כרטיס קול אחר - זו כנראה הבעיה (הייתה לי בעיה דומה שנפתרה ע"י קניית Creative Audigy 2 ZS, אבל אני מדבר על לפני 5 שנים בערך)
...
אתה יכול לפרט קצת יותר? אני דיי בור חחuriler כתב:חיבור אנלוגי הוא חיבור רגיש יותר.
אם יש לך יציאת S/PDIF דיגיטלית (בממשק קואקסיאלי או אופטי) - זה חיבור עדיף....
יש לי אפשרות לחיבור דיגיטלי ב"מגבר" של המערכת(אם אתה מכיר אז הדבר הזה עם הכפתור של הווליום והמסך הקטן חח..) בכל מקרה איךך אני קונה את החיבורים?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
בוא נתחיל כך - איזה לוח אם יש לך במחשב (יצרן ודגם מדויק)?
יכול מאוד להיות שיש לך חיבור דיגיטלי, שמגיע באחת משתי תצורות:
1. קואקסיאלי - מחבר PL (כמו של אוזניות) או RCA (כמו האדום לבן בחיבור קומפוזיט), לפעמים בצבע כתום או שחור.
2. אופטי - מחבר מרובע שחור קטן (הנקרא TOSLINK) או דמוי PL (הנקרא mini TOSLINK).
אם כן, פשוט מחברים ממנו לכניסה המתאימה במערכת והמידע עובר על גבי כבל יחיד בצורה רגישה פחות להפרעות.
יכול מאוד להיות שיש לך חיבור דיגיטלי, שמגיע באחת משתי תצורות:
1. קואקסיאלי - מחבר PL (כמו של אוזניות) או RCA (כמו האדום לבן בחיבור קומפוזיט), לפעמים בצבע כתום או שחור.
2. אופטי - מחבר מרובע שחור קטן (הנקרא TOSLINK) או דמוי PL (הנקרא mini TOSLINK).
אם כן, פשוט מחברים ממנו לכניסה המתאימה במערכת והמידע עובר על גבי כבל יחיד בצורה רגישה פחות להפרעות.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אולי תתן תמונה של החיבורים שיש לך בכרטיס קול ובמערכת, ונמליץ לך על החיבור האופטימאלי
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
במערכת יש לו אופטי, קואקסיאלי ו multiple channel in בשלושה חיבורי pl אנלוגיים.urik79 כתב:אולי תתן תמונה של החיבורים שיש לך בכרטיס קול ובמערכת, ונמליץ לך על החיבור האופטימאלי...
צילום של הכרטיס לא תמיד מספיק בגלל האפשרות של ממשר S/PDIF פנימי הדורש הרכבת bracket - ולכן צריך את דגם לוח האם.