איפה ניתן לראות את ה ps50c550
הלכתי היום וראיתי. נראה רע.
שידור SD היה נראה ממש גרוע ( יש לי בבית 42 והבדלי האיכות היו מאוד גדולים ) וגם בצפיה ב HD של yes התמונה לא היתה כל כך טובה, היתה סוג של מריחה.
אני ממש מאוכזב כי חשבתי ללכת עליה
. אולי החיבור בחנות לא טוב.
עוד מישהו ראה אותה ויכול לחוות דעה, האם יש בעוד מקום שאפשר לראות ?
שידור SD היה נראה ממש גרוע ( יש לי בבית 42 והבדלי האיכות היו מאוד גדולים ) וגם בצפיה ב HD של yes התמונה לא היתה כל כך טובה, היתה סוג של מריחה.
אני ממש מאוכזב כי חשבתי ללכת עליה
עוד מישהו ראה אותה ויכול לחוות דעה, האם יש בעוד מקום שאפשר לראות ?
amitgv1 כתב:הלכתי היום וראיתי. נראה רע.
אני ממש מאוכזב כי חשבתי ללכת עליה. אולי החיבור בחנות לא טוב.
עוד מישהו ראה אותה ויכול לחוות דעה, האם יש בעוד מקום שאפשר לראות ?...
הלכתי היום לסינמה סיטי בראשון וראיתי את ה c450 שאמור להיות דגם פחות טוב.
שם היה נראה הרבה יותר טוב.
אולי בכל זאת זאת בעייה קשה של איכות השישדור באלמ הרצליה.
האם יש חות דעת של אנשים שרכששו או ראו במקום אחר איכות צפיה ב SD ?
שם היה נראה הרבה יותר טוב.
אולי בכל זאת זאת בעייה קשה של איכות השישדור באלמ הרצליה.
האם יש חות דעת של אנשים שרכששו או ראו במקום אחר איכות צפיה ב SD ?
גם לי לא נראה שה c550 פחות איכותי. בסינמה סיטי לא ידעו להגיד לגבי ה c550 כי אין להם. נראה לי שכעת יש רק בהרצליה פיתוח בתצוגה.
אני ממש לא מבין מה קורה באלמ הרצליה, אבל זה נראה שם ממש ממש רע וזה ביאס אותי.
כעת אני ממש מתלבט
אפרופו, לפי מה שהבנתי, גם ביבוא המקבילי וגם ביבוא של סמליין, הטלוזיות עדיין בארץ אבל לא שוחררו.
יש הבדל של כ 500 ש"ח בין היבוא המקבילי לסם ליין.
מה אתם אומרים, מה עדיף ? בחנות אמרו לי שביבוא מקבילי יכולה להיות בעיה בשירות ושעוד כמה שנים לא יהיו חלפים וסם ליין לא יסמכימו לתקן מכשירים שלא נרכשו דרכם.
אשמח לדעתכם
אני ממש לא מבין מה קורה באלמ הרצליה, אבל זה נראה שם ממש ממש רע וזה ביאס אותי.
כעת אני ממש מתלבט
אפרופו, לפי מה שהבנתי, גם ביבוא המקבילי וגם ביבוא של סמליין, הטלוזיות עדיין בארץ אבל לא שוחררו.
יש הבדל של כ 500 ש"ח בין היבוא המקבילי לסם ליין.
מה אתם אומרים, מה עדיף ? בחנות אמרו לי שביבוא מקבילי יכולה להיות בעיה בשירות ושעוד כמה שנים לא יהיו חלפים וסם ליין לא יסמכימו לתקן מכשירים שלא נרכשו דרכם.
אשמח לדעתכם
נראה לי ש אני אחד מהראשונים בפורום זה שרכש PS50 C550
וממש נפגעתי שקראתי את ביקורות של חברי הפורום
אני קניתי דגם אנגלי לפני חודשיים ומרוצה עד הגג
זהמה ש כתבתי בהודה פרטית לאחד מחברי פורום בתגובה ךשאלות שלו
אולאי זה יאזור לאחרים
אכשיו לפי סרד שאלות
1)אני לקוח HOT, חיברתי פלזמה דרך SCART וקיבלתי איכות תמונה SD מאד טובה . כזאת שאני החלטתי לא לרכוש חבילה HD שהתוונתי
2)יש לה השתקפות קלה באור יום בעיקר חלון פתוח ומסתלים בזוית מול חלון. תמיד אפשר לסרגור תריס...
3) לא שיניתי כלום בהגדרות מכשיר .
4) מרחק שלי 3,5- 5 מ', אך תמונה איכותית מאד גם מ-2 מ' , במיוחד שרוים סרטי DVIX
5) פעם אחד שמתי לב עך צריבה לאחר שכרבע שעה היתה תמונה סטתית ( ערוץ HOT לא פעיל) ,
נהלמה לחאר כ-10 דקות
6) הזמנתי דרך טלפון, שילמתי 6500, קיבלתי למחרת . שאלתי אם אני צריך להמתין לטכנאי, ענו לי רק אם אתה לא יכול להוצוא אןתו לבד. אז אוצאתי, חיברתי רגל ומאז נהנה.
בהצלחה
וממש נפגעתי שקראתי את ביקורות של חברי הפורום
אני קניתי דגם אנגלי לפני חודשיים ומרוצה עד הגג
זהמה ש כתבתי בהודה פרטית לאחד מחברי פורום בתגובה ךשאלות שלו
אולאי זה יאזור לאחרים
אכשיו לפי סרד שאלות
1)אני לקוח HOT, חיברתי פלזמה דרך SCART וקיבלתי איכות תמונה SD מאד טובה . כזאת שאני החלטתי לא לרכוש חבילה HD שהתוונתי
2)יש לה השתקפות קלה באור יום בעיקר חלון פתוח ומסתלים בזוית מול חלון. תמיד אפשר לסרגור תריס...
3) לא שיניתי כלום בהגדרות מכשיר .
4) מרחק שלי 3,5- 5 מ', אך תמונה איכותית מאד גם מ-2 מ' , במיוחד שרוים סרטי DVIX
5) פעם אחד שמתי לב עך צריבה לאחר שכרבע שעה היתה תמונה סטתית ( ערוץ HOT לא פעיל) ,
נהלמה לחאר כ-10 דקות
6) הזמנתי דרך טלפון, שילמתי 6500, קיבלתי למחרת . שאלתי אם אני צריך להמתין לטכנאי, ענו לי רק אם אתה לא יכול להוצוא אןתו לבד. אז אוצאתי, חיברתי רגל ומאז נהנה.
בהצלחה