ניטור צריכת מיים + משבת
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,
לפני יומיים התפוצץ לנו פילטר מיים בגינה, ושמנו לב רק כעבור כמה שעות. ( כנראה קרה בלילה או לפנות בוקר ) וכתוצאה מכך התבזבזו המון מיים - אני מעריך שכ - 10 קוב.
מכיוון שפיצוץ בצנרת הוא לא משהו שניתן להבחין בו מייד, אלא אם כן אתה בודק כל שעתיים את שעון המיים, שאלתי את עצמי ( ועכשיו אני שואל אתכם ) האם יש איזה שהוא מכשיר שניתן לחבר אחרי הברז הראשי ( בית פרטי ), שמנטר את צריכת המיים לפי כמות וזמן, ויכול להפסיק אותם לפי הגדרה מראש ?
לדוגמא : אני רוצה להגדיר שמעל קוב בשעה תופסק אספקת המיים לכל הבית מתוך הנחה שמדובר בפיצוץ בצינור.
תודה,
ליאור
לפני יומיים התפוצץ לנו פילטר מיים בגינה, ושמנו לב רק כעבור כמה שעות. ( כנראה קרה בלילה או לפנות בוקר ) וכתוצאה מכך התבזבזו המון מיים - אני מעריך שכ - 10 קוב.
מכיוון שפיצוץ בצנרת הוא לא משהו שניתן להבחין בו מייד, אלא אם כן אתה בודק כל שעתיים את שעון המיים, שאלתי את עצמי ( ועכשיו אני שואל אתכם ) האם יש איזה שהוא מכשיר שניתן לחבר אחרי הברז הראשי ( בית פרטי ), שמנטר את צריכת המיים לפי כמות וזמן, ויכול להפסיק אותם לפי הגדרה מראש ?
לדוגמא : אני רוצה להגדיר שמעל קוב בשעה תופסק אספקת המיים לכל הבית מתוך הנחה שמדובר בפיצוץ בצינור.
תודה,
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחפש מוצרים שמיועדים להשקיה, יש מוצרים שעושים בדיוק מה שאתה מבקש.
למשל כזה http://www.netafim.co.il/1501/
בדרך כלל מרכיבים את המערכת אחרי השעון של חברת המים, כך שאם יש פוצוץ לפני, חברת מים משלמת ומתקנת, אם יש אחרי, זה באחריותך, אבל מה שטוב שהשסתום בא אחרי השעון ולפני שאר חלקי הצנרת אז הניתוק יכול להיות מידי ובמקום ידוע מראש.
אפשר לעשות מה שהיו עושים פעם, כל כמה מטרים צומת עם ברז, אתה פותח רק מה שאתה צריך מתי שאתה צריך.
בדרך כלל מרכיבים את המערכת אחרי השעון של חברת המים, כך שאם יש פוצוץ לפני, חברת מים משלמת ומתקנת, אם יש אחרי, זה באחריותך, אבל מה שטוב שהשסתום בא אחרי השעון ולפני שאר חלקי הצנרת אז הניתוק יכול להיות מידי ובמקום ידוע מראש.
אפשר לעשות מה שהיו עושים פעם, כל כמה מטרים צומת עם ברז, אתה פותח רק מה שאתה צריך מתי שאתה צריך.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

תחשוב על זה שאם לא היתי בחופש היום, המיים היו זורמים עד הערב. זה יכול להגיע למעל 1000 שקלים בחשבון.י-א כתב:אני יכול להבין את עוגמת הנפש מהפיצוץ בצנרת והעלויות הכרוכות בזה אבל האם זה באמת מצדיק להרחיק לכת עד כדי כך? כל כמה זמן קורה כזה דבר כבר.....
וזה יכול לקרות גם כשאתה לא בבית כל סוף השבוע ..
תודה אבל זה נראה כמו ברז ממוחשב רגיל. לא נראה לי שהוא יודע לזהות שימוש בכמות חריגה של מים ב X זמן.JEXY כתב:תחפש מוצרים שמיועדים להשקיה, יש מוצרים שעושים בדיוק מה שאתה מבקש.
אפשר לעשות מה שהיו עושים פעם, כל כמה מטרים צומת עם ברז, אתה פותח רק מה שאתה צריך מתי שאתה צריך....
בכל מקרה אתקשר לחברה מחר ואשאל.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

???י-א כתב:הביטוח לא מכסה דברים כאלה?...
אין נזק לרכוש, יש נזק בכיס .. ( המים זרמו לגינה ).
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי